Hiç evlenemeyiceğinizi sizde düşündünüz mü ?

En çokta mücadele edipte yenilmek üzüyor değil mi.
Bir de ben içimde artık hiçbir duygu yokmuş gibi hissediyorum.Aşk sevgi heyecan artık öyle uzak ki.Sana da öyle geliyor mu.Sanki tüm duygular alınmış gibi dünyamdan ve geri dönmeyecek.Ruhen yaşlandığımı hissediyorum.Aşk için şu bu yapılır dediklerinde bu yaştan sonra ben yapamam diyorum artık gerçekçi gelmiyor bunlar.

Hayatın bana öğrettiği tek şey senin için çabalamayan biri için çabalamıycaksın ... zaman boşu boşuna geçiyor bende kendimi çok yaşlı hissediyorum her gece saatlerce ağlıyorum ama elimden birşey gelmiyor en iyisi ümidi tamamen kesmek ümit edip hayel kurmak insanı yıpratıyor çünkü hakkımda hayırlısı neyse o olsun diyorum ama ben diğer insanlar gibi değilim hiç bir zaman iyi birşey gelip beni bulmadı :)

Öyle valla , çok iyi anlıyorum seni canım.Belki hayatımızda gerçek mutluluğu bir kere yaşamış olsaydık bizim de şuan umudumuz olurdu...Hep acılarla sınandık.Gerçekten çok hayal kurmakta saçmaymış onu fark ettim.Bu saçma hayallerimin sonu gelmeli.Olmuyor işte.İstediğim sadece sıcak bir yuva başka hiçbir şey değil .Ama o da olmuyor .Bu zamana kadar hep hayal kurarak kendimi kandırdım,avuttum.Ama artık sonu gelmedi saçma ümitlerin.Sanırım yalnız ölüp gideceğiz.

Evet ben birde tek çocuğum durumum çok kötü annemden babamdan başka arayıp soranım yok onlarda ölünce tek başımayım ... elimden ne geliyor hiç birşey ama bir daha birine boş yere senelerimi harcıyamam olursa olur olmazsa da Allahın bir bildiği var diyip başka yollar bakıcam yurtdışına yerleşebilirim yada gönüllü annelik yaparım bilmiyorum sürekli bunları düşünüyorum içim savaş alanı gibi

En iyisi bir yol çizip gercekçi olmak.Bize bu düşüyor artık ne yapalım.

En iyisi bir yol çizip gercekçi olmak.Bize bu düşüyor artık ne yapalım.

Kizlar siz en azindan türkiyede yasiyorsunuz. Ben ne söyleyim? Yurtdisinda önce türk bul, sonra düzgün ahlakli bul. Sonra asik olmaya calis. Of of of

Kizlar siz en azindan türkiyede yasiyorsunuz. Ben ne söyleyim? Yurtdisinda önce türk bul, sonra düzgün ahlakli bul. Sonra asik olmaya calis. Of of of
Türkiyede yaşıyor olabiliriz ama herkes doğru insan olduğu anlamına gelmiyor ki ? Türkiyede yaşıyanlar kesin evlenir diye de birşey yok :) hele ben istanbuldayım burda herkesin yüzünden mutsuzluk akıyor ben sanmıyorum ki istanbul gibi bir yerde benim gibi evlenemedim diye kendine sorun yapıp ağlıyan yoktur :) hatta çoğu kişi inşaAllah evlenmem falan diyodur o kadar bıkkın insanlar yani :)

Ah be canım bu şansla Türkiye ya da yurtdışı fark etmiyor ki.Şans baht lazım.Yurtdışında olupta iyi evlilikler yapan arkadaşlar da oldu.Kısmetsiz her yerde kısmetsiz.

hiç evlenmem diyordum.
ben evlenirsem herkes evlenir diyordum.
akraba düğününe gitsek annemin yanına görücü niyetiyle gelenlere kötü kötü bakıyordum.
sonra bir baktım 22 yaşında evlenmişim
kısmet nasip işi vakti gelince ayağına gelir ve basiretin bağlanır.
kısmet değilse çağırsan gelmez.
kısmetse kapıdan kovsan bacadan girer.
her şeyin hayırlısı olsun yeter ki.

Büyük ihtimal yakın tarihte ayrılık yaşamışsınızdır ondan dolayı umutsuzluk var, ama bunlar hep nasip işi, birlikte mutsuz olmaktansa yalnız mutlu olmak daha iyi.... farklı meşgale bulup gelecek için yatırım yapmak lazım... evlenipte boşanmakta var, çocuk sahibi olmakta nasip işi... diyeceğim o ki umutsuz olmayacağız, ama hep tek başımızda ayakta dimdik durmamız şart....

Ah be canım bu şansla Türkiye ya da yurtdışı fark etmiyor ki.Şans baht lazım.Yurtdışında olupta iyi evlilikler yapan arkadaşlar da oldu.Kısmetsiz her yerde kısmetsiz.
Kizlar siz en azindan türkiyede yasiyorsunuz. Ben ne söyleyim? Yurtdisinda önce türk bul, sonra düzgün ahlakli bul. Of of of

Yok kizlar secenek daha cok onu demek istedim. Ben bir türk görünce seviniyorum. Tabi burdada evlenen var

Ağlamamak elde mi.İnsanın canı acıyor. İnsanlar nasıl da kolay yalan söyleyip güzel laflarla kandıyorlar şimdi kimse yok.
Kusura bakma canım ben de fazlasıyla bunaldım ikide bir yazıyorum senin konuna
Yazmana sevinirim canım ... her gün canı yanan biri olarak seni çok iyi anlıyabiliyorum

Biz evlendikte ne oldu boşver HAYIRLISI olsun herşeyim halkında
Siz evlendiniz de ne oldu bilmem ama,ben evlendiğimde hayatı paylaştığım bir eşim,gelecekleri için güzel ümitler beslediğim çocuklarım oldu.Evlilikten ne beklediğinize bağlı bu.Eğer bütün hayalleri evliliğe bağladıysanız,pembe gelin reklamlarına inandıysanız hayal kırıklığına uğramanız elbette kaçınılmaz.
Evlenmek için yanıp tutuşan halamın arkadaşı da,aamaaan evlenip ne yapacaksın,biz evlendik te ne oldu demiş bir haftalık evliyken.Moral verdiklerini sanıyor ama aslında itici oluyor böyle insanlar

çok doğru dediniz

Şakayı ciddiye alıp psikolog kesilmeyin başıma !! Git halanın arkadaşından al hıncını .., evlenmemek dünyanın sonu değil .. Sonunda yazdım HAYIRLISI olsun diye ... Tek kurtuluşu koca olarak görmesinler ... Herşeyin hayırlısını versin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…