Bence insanı soğutmaya çalışıyorlar kendileri evli diye.Halbuki bizim dediğimiz evliliğin anlamı ne yalnızlık ne muhaçlık ne meraklılık.Mutlu huzurlu yuva kurma isteği anlaşılmıyor.Evet burayı okudukça bende şaşırıyorum benim etrafımdakiler de gayet mutlu sanki şu dünya da bir tek ben yalnızım gibi geliyor
Evet ben de bakınca hep çift olmanın ne kadar güzel bir şey olduğunu gösteren insanları görüyorum.Evlenipte mutsuz olan aman sakın evlenme diyen kimse yok çevremde.Evet burayı okudukça bende şaşırıyorum benim etrafımdakiler de gayet mutlu sanki şu dünya da bir tek ben yalnızım gibi geliyor
merhaba arkadaşlar ... ben 27 yaşındayım daha öncede konu açmıştım 1,5 yıllık bir ilişkim vardı ve ayrıldık 2,5 ay geçti üzerinden hayatım boyunca hep kiloluydum 1 senede 43 kilo verdim hayatımda yaşadığım bütün olumsuzlukları kiloma bağlamıştım kilo verdim ama sonuç değişmedi ilişkimde bitti hayırlısı böyleymiş diyorum ... ben tek çocuğum annemden babamdan başka kimsem yok sabaha kadar uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum ben evlenemiycem yalnız kalıcam napıcam diyorum evlenemeyenlere ve yalnız olanlara soruyorum sizde benim gibimisiniz ? Huzur evine giderim yaşlanınca diyorum ya da 2-3 çocuk evlatlık edinirim çok üzüntülüyüm çok ama çok mutsuz ediyorum kendimi elimde değil bana bir akıl verin lütfen
HayatınıZda erkek olmazsa olmuyor mu yani ? Diyelim ki evlenmediniz dünyanın sonu mu ? Ayrıca 47 değil daha 27 yaşındasınız çok normal bence bekar olmanız.
36 yasında bir arkadaşım vardı ağlıyordu çok üzülüyordum sonra biriyle evlendi üstelik imkansız denecek biriyle para ve saadet içinde yüzüyor o ülke senin bu ülke benim sonra bir arkadaşım vardı 28 yasında oda çok üzülüyordu oda evlendi bir mütaitle kaç tane evi var bilmiyorum ben kız büyür bahtı büyüre çok inanırım sabırlı ol kaderin oralarda bir yerde ve gelince nasıl evlendiğini bile anlamıycaksın ha evlilik güzel bir şeymi kendi kalemi kuruyorsun sultan da sensin kölede ve tükenmeye fırsatın olmadığın bir kurgu
Evlenmek hiçbizaman hayatımda ilk sırada olmadı,hiç düşünmediğim bi andada evlendim. Haklısın belki anlamam güç ama düşünüyorumda yalnızkende mutluydum evlenmesem dünyanın sonu gibi düşünmezdim heralde.Bence bunu siz anlayamazsiniz nede olsa hamile ve evli bir bayansiniz. Her bayan anne olmak ister, maalesef bizim ülkemizde avrupa da gibi free takilamiyorsun. Merak ediyorum ayni durumda siz olsaydiniz yine aman dünyanin sonu degil diyebilirmiydiniz? Insan bi yastan sonra es istiyor, cocuk istiyor.. yani erkeksiz hayat olmuyor.
Düşünüyordum. Ve evlilik yolundayım. Nasibim bu zamanaymış. Seninde nasibinin vakti gelmemiş. Öyle düşün :) ( O kadarda güzel bir şey değil bir sürü sorumluluk delireceğiiimmm.. Gel yer değiştirelim :)) )merhaba arkadaşlar ... ben 27 yaşındayım daha öncede konu açmıştım 1,5 yıllık bir ilişkim vardı ve ayrıldık 2,5 ay geçti üzerinden hayatım boyunca hep kiloluydum 1 senede 43 kilo verdim hayatımda yaşadığım bütün olumsuzlukları kiloma bağlamıştım kilo verdim ama sonuç değişmedi ilişkimde bitti hayırlısı böyleymiş diyorum ... ben tek çocuğum annemden babamdan başka kimsem yok sabaha kadar uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum ben evlenemiycem yalnız kalıcam napıcam diyorum evlenemeyenlere ve yalnız olanlara soruyorum sizde benim gibimisiniz ? Huzur evine giderim yaşlanınca diyorum ya da 2-3 çocuk evlatlık edinirim çok üzüntülüyüm çok ama çok mutsuz ediyorum kendimi elimde değil bana bir akıl verin lütfen
Peki cocuk istemedin mi hic? Her kadin bir gün anne olmak ister.Evlenmek hiçbizaman hayatımda ilk sırada olmadı,hiç düşünmediğim bi andada evlendim. Haklısın belki anlamam güç ama düşünüyorumda yalnızkende mutluydum evlenmesem dünyanın sonu gibi düşünmezdim heralde.
Belki inanmayacaksın ama bana kalsa çocuksuzdum hala.. belki ilerde isterdim. Eşim isteyen taraftı bizde,yaşının geçtiğini düşünüyordu gecikmeden baba olmak istiyordu. Onu bu duygudan mahrum edemezdim ve tamam dedim. Tabiki istemedim değil ama tetikleyen eşim oldu. Dedim ya bana kalsa uzar giderdi bu iş.Peki cocuk istemedin mi hic? Her kadin bir gün anne olmak ister.
Tamam ama ben cok istiyorum bunun icin de evlenmem lazim yaniBelki inanmayacaksın ama bana kalsa çocuksuzdum hala.. belki ilerde isterdim. Eşim isteyen taraftı bizde,yaşının geçtiğini düşünüyordu gecikmeden baba olmak istiyordu. Onu bu duygudan mahrum edemezdim ve tamam dedim. Tabiki istemedim değil ama tetikleyen eşim oldu. Dedim ya bana kalsa uzar giderdi bu iş.
Bence bazı şeylerin üstüne çok düşünce olmuyor. Akışına bırak.. kaderinde varsa zaten olacak.Tamam ama ben cok istiyorum bunun icin de evlenmem lazim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?