Asla evlenmem diyordum. Ve 12 gunluk bir bebem var suan. Baska sozum yok...merhaba arkadaşlar ... ben 27 yaşındayım daha öncede konu açmıştım 1,5 yıllık bir ilişkim vardı ve ayrıldık 2,5 ay geçti üzerinden hayatım boyunca hep kiloluydum 1 senede 43 kilo verdim hayatımda yaşadığım bütün olumsuzlukları kiloma bağlamıştım kilo verdim ama sonuç değişmedi ilişkimde bitti hayırlısı böyleymiş diyorum ... ben tek çocuğum annemden babamdan başka kimsem yok sabaha kadar uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum ben evlenemiycem yalnız kalıcam napıcam diyorum evlenemeyenlere ve yalnız olanlara soruyorum sizde benim gibimisiniz ? Huzur evine giderim yaşlanınca diyorum ya da 2-3 çocuk evlatlık edinirim çok üzüntülüyüm çok ama çok mutsuz ediyorum kendimi elimde değil bana bir akıl verin lütfen
Insallah hayirlisi olsun.Bence bazı şeylerin üstüne çok düşünce olmuyor. Akışına bırak.. kaderinde varsa zaten olacak.
Evet artık tek düşündüğüm herşeyin bir zamanı var ... o zaman hiç gelmiycekse de ne yapsak boşBazen düşündüğüm oluyor tabi ama çokta kafaya takmıyorum.
Her şeyin bir zamanı var sadece..
Sonuç evlendiniz mi ? :) :)ben de hiç evlenmemiş olmayı düşünmüştüm
evet canım evlendikten sonra düşündüm zaten bunu. b^k yemeye mi rahatını bozdun diye çok dedim.Sonuç evlendiniz mi ? :) :)
evet canım evlendikten sonra düşündüm zaten bunu. b^k yemeye mi rahatını bozdun diye çok dedim.[/QUOTE
Ben artık bugün tamamen emin oldum olmayacağına. Tek yapılması gereken yalnızlığa alışmak ,hayatımızı anne babamıza adamak.Onların mutluluğu bizi çok mutlu ediyor ne de olsa.Artık onlar için yaşamak en güzeli.
Ben artık bugün tamamen emin oldum olmayacağına. Tek yapılması gereken yalnızlığa alışmak ,hayatımızı anne babamıza adamak.Onların mutluluğu bizi çok mutlu ediyor ne de olsa.Artık onlar için yaşamak en güzeli.
Bende tamamen ümidimi kestim ... bende şans yok olmıycak en iyisi bir huzur evine şimdiden yatırım yapiyim dün bütün gece onları düşündüm :) herşeyin hayırlısı sonuçta olmayınca olmuyor zorlamamak lazım çoktaBen artık bugün tamamen emin oldum olmayacağına. Tek yapılması gereken yalnızlığa alışmak ,hayatımızı anne babamıza adamak.Onların mutluluğu bizi çok mutlu ediyor ne de olsa.Artık onlar için yaşamak en güzeli.
rabbiö halkınızda hayırlısını versin .. Konuyu açarsan isteyen istediğini yazar kader kısmet işi bu .. Sanki huzur evlerinde kalan yaşlılar hep evlenmemiş insannlarmı .. Bu kadar karamsarlığa ne gerek .. Tamam sizide anlıyorum şimdi diyeceksin bekara karu boşamak kolay... Herşeyim hayırlısını dileyin illa evelenelim diye yanlış bi seçim yapmayın ... Sen evlendiysen ne oldu bizene demişsin bide ..?? Sen evlenmediysen bizene ozmanoda seni bağlar ..!
ne oldu bugün ? Merak ettim doğrusuBen artık bugün tamamen emin oldum olmayacağına. Tek yapılması gereken yalnızlığa alışmak ,hayatımızı anne babamıza adamak.Onların mutluluğu bizi çok mutlu ediyor ne de olsa.Artık onlar için yaşamak en güzeli.
Canim neden bugun emin oldum diyorsun?
Umutsuzluga kapilma ama bu devirde de dogru duzgun insan yok.
Evlenmek icin evlensen bulursun sectigin icin olmuyordur normal.
Nasil tamamen emin oldunuz?
Sanırım dünkü günün özel olması benim bu duygularımı belirginleştirdi.Hayatım boyunca hiçbir özel günü duygulu bir şekilde yaşamadım.Doğum günü...Sevgililer günü gibi...Hani çok bir şey de beklemedim bir güzel mesaj bir güzel söz de yeter bana dedim her zaman ama olmadı hiç.Bir de değer görülmeyen bir ilişki içinde olmak yıpranmak demekmiş.O yüzden bazı somut adımlar atmam gerektiğini ve hayallerden vazgeçmem gerektiğini net şekilde gördüm.ne oldu bugün ? Merak ettim doğrusu
Yaşadıklarının aynısını ben yaşadım 1,5 senelik ilişkimde ne doğum günüm kutlandı ne sevgililer günü ne yılbaşı hep benim alttan almalarımla 1,5 sene geçti ve sonra haber vermeden terkedildim ... olan 1,5 seneme oldu 3 aydır da çok ama çok yalnızın iyi niyetim çabalarım hep boşu boşuna gitti yaşım 27 ve artık enerjimde kalmadı zaten umudum yok artık bıraktım ...Sanırım dünkü günün özel olması benim bu duygularımı belirginleştirdi.Hayatım boyunca hiçbir özel günü duygulu bir şekilde yaşamadım.Doğum günü...Sevgililer günü gibi...Hani çok bir şey de beklemedim bir güzel mesaj bir güzel söz de yeter bana dedim her zaman ama olmadı hiç.Bir de değer görülmeyen bir ilişki içinde olmak yıpranmak demekmiş.O yüzden bazı somut adımlar atmam gerektiğini ve hayallerden vazgeçmem gerektiğini net şekilde gördüm.
27 senelik yaşam boyunca değer verilmeyen taraf olmak geleceğe dair umutları da bitiriyor.O yüzden artık umudum yok... O yüzden artık hayal kurmak istemiyorum.Bunların boş olduğunu gördüm.Ümit kesmek en iyisiymiş onu fark ettim.
Çünkü yaşadığım pek ilişkim olmadı ama olduğunda da çok çabaladım.Çok mücadele ettim sonuna kadar gitsin diye.Sonu güzel olsun diye mücadeleyi bırakmadım.Fakat bu da yetmiyormuş.
Evet düşündüm hemde çok .Bende nisanımdan düğüne bir gün kala ayrıldım (iyiki ayrılmışım )o an ölecek gibi oluyorsunuz ama sonra şükredeceksiniz .merhaba arkadaşlar ... ben 27 yaşındayım daha öncede konu açmıştım 1,5 yıllık bir ilişkim vardı ve ayrıldık 2,5 ay geçti üzerinden hayatım boyunca hep kiloluydum 1 senede 43 kilo verdim hayatımda yaşadığım bütün olumsuzlukları kiloma bağlamıştım kilo verdim ama sonuç değişmedi ilişkimde bitti hayırlısı böyleymiş diyorum ... ben tek çocuğum annemden babamdan başka kimsem yok sabaha kadar uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum ben evlenemiycem yalnız kalıcam napıcam diyorum evlenemeyenlere ve yalnız olanlara soruyorum sizde benim gibimisiniz ? Huzur evine giderim yaşlanınca diyorum ya da 2-3 çocuk evlatlık edinirim çok üzüntülüyüm çok ama çok mutsuz ediyorum kendimi elimde değil bana bir akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?