Hiç evlenemeyiceğinizi sizde düşündünüz mü ?

Asla evlenmem diyordum. Ve 12 gunluk bir bebem var suan. Baska sozum yok...

Konudan cok "Biz evlendik de ne oldu?" diyenler dikkatimi cekti acikcasi. Bu kadar mutsuzsaniz, evli olmak size bir eziyet gibi geliyorsa eger bence bosanmaniz en dogrusu olur. Konuya gelirsek, konu sahibi siz evliligi mutlu olmaniz icin mutlaka gerekli bir statu olarak goruyorsunuz bana kalirsa. Ama bu gercekten dogru bir dusunce degil, mutluluk disaridan takviyeyle alinacak bir sey degildir, o sadece icimizdedir. Eger mutlu olmayi basarirsaniz o zaman evlilikte zaten gozunuzun kalmadigini goreceksiniz. Hatta bahse girerim o zaman cok mutlu bir iliskiniz bile olabilir, hayatin kurallari :) Bazi seyleri elde etmek icin mutlaka calismamiz gerekir; kariyer gibi. Bazi seyleri elde etmek icinse sadece hayati akisina birakmaniz yeterlidir; ornegin dostluk, ask. Ve bu tarz iliskilerin saglikli olanlari icin ic huzuru saglamis olmamiz gerekir bence.

Ben artık bugün tamamen emin oldum olmayacağına. Tek yapılması gereken yalnızlığa alışmak ,hayatımızı anne babamıza adamak.Onların mutluluğu bizi çok mutlu ediyor ne de olsa.Artık onlar için yaşamak en güzeli.

Canim neden bugun emin oldum diyorsun?
Umutsuzluga kapilma ama bu devirde de dogru duzgun insan yok.
Evlenmek icin evlensen bulursun sectigin icin olmuyordur normal.

Nasil tamamen emin oldunuz?

Bende tamamen ümidimi kestim ... bende şans yok olmıycak en iyisi bir huzur evine şimdiden yatırım yapiyim dün bütün gece onları düşündüm :) herşeyin hayırlısı sonuçta olmayınca olmuyor zorlamamak lazım çokta

Size bunları yazan hanım bir evlilik yaPtı zaten, geçmiş konularına bakarsanız, görürsünüz.

ne oldu bugün ? Merak ettim doğrusu

içini karartma. herkesin bir nasibi vardır. eminim çok mutlu bir evliliğin olacaktır. iyi düşün iyi olsun. arkadaşlarınla gez eglen.

Canim neden bugun emin oldum diyorsun?
Umutsuzluga kapilma ama bu devirde de dogru duzgun insan yok.
Evlenmek icin evlensen bulursun sectigin icin olmuyordur normal.

Nasil tamamen emin oldunuz?

ne oldu bugün ? Merak ettim doğrusu
Sanırım dünkü günün özel olması benim bu duygularımı belirginleştirdi.Hayatım boyunca hiçbir özel günü duygulu bir şekilde yaşamadım.Doğum günü...Sevgililer günü gibi...Hani çok bir şey de beklemedim bir güzel mesaj bir güzel söz de yeter bana dedim her zaman ama olmadı hiç.Bir de değer görülmeyen bir ilişki içinde olmak yıpranmak demekmiş.O yüzden bazı somut adımlar atmam gerektiğini ve hayallerden vazgeçmem gerektiğini net şekilde gördüm.
27 senelik yaşam boyunca değer verilmeyen taraf olmak geleceğe dair umutları da bitiriyor.O yüzden artık umudum yok... O yüzden artık hayal kurmak istemiyorum.Bunların boş olduğunu gördüm.Ümit kesmek en iyisiymiş onu fark ettim.
Çünkü yaşadığım pek ilişkim olmadı ama olduğunda da çok çabaladım.Çok mücadele ettim sonuna kadar gitsin diye.Sonu güzel olsun diye mücadeleyi bırakmadım.Fakat bu da yetmiyormuş.

Yaşadıklarının aynısını ben yaşadım 1,5 senelik ilişkimde ne doğum günüm kutlandı ne sevgililer günü ne yılbaşı hep benim alttan almalarımla 1,5 sene geçti ve sonra haber vermeden terkedildim ... olan 1,5 seneme oldu 3 aydır da çok ama çok yalnızın iyi niyetim çabalarım hep boşu boşuna gitti yaşım 27 ve artık enerjimde kalmadı zaten umudum yok artık bıraktım ...

Evet düşündüm hemde çok .Bende nisanımdan düğüne bir gün kala ayrıldım (iyiki ayrılmışım )o an ölecek gibi oluyorsunuz ama sonra şükredeceksiniz .
Geçtiğimiz ağustos ayında evlendim 29 yaşındayım nasibin vardır bir yerde merak etme .akışına bırak ve dua et .hiç beklemediğim bi anda oldu evlilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…