Hiç evlenemeyiceğinizi sizde düşündünüz mü ?

Evlenmek iyi bi meziyet degil ki, bi yasam sekli inan evli olsan bekarlik zamanlarini ozlersin. Ben de tek cocugum ayni seyleri ben de dusundum 31 yasinda evlendim kocam da 32 ydi ben artik umidi kesmistim acikcasi dert de etmiyodum kendime evlenmemek kotu bi sey degil bi tercih eminim sacma sapan biriyle evlenmek istesen sen de bulursun bi kısmet. Velhasıl kocamla evlencem diye baslamadik ikimizde olaylar oyle gelisti sekillendi. Kafana takmayi birak her sey olacagina varir.

Hiç birşeyin garantisi yokki..
Herşeyin hayırlısını dile.

25 yaşındayım boşandım sayılır. Evlilik zerre umrumda değilde ben bidaha aşık olamıcam diye korkuyorum..

Suan olasi biri var.Zor bir secim hatta cocuklu.Hoslaniyorum en onemlisi bu.Bu olmazsa evlenemem daha.Kopruden onceki son cikis.Menepoz oncesi son koz.

Ben varim büyük ihtimalde olmaycak gibi geldim 30 a etraf pislik erkek kayniyor iyisi gelecekte beni bulacak pehh

hiç evlenmeyeceğimi düşünseymişim keşke :)) ama oğlum için iyiki evlenmişim diyebilirim ama gerisi için dııııtttt

Çoğu genç erkenden evlenmeye başladığı için böyle düşünmeye başladık bence. 22-25 yaş arası evlilikler çoğaldı.

Ben de aynı sizin gibi düşünürdüm üstelik sevgili meselesi de değil boşanmıştım psikolojim alt üst olmuştu aldatıldım işsiz güçsüz babamın evine dönmüştüm kimseye aşık olmam kimseyle görüşmem evlenmem dedim ve tek çocuğum aynı sizin gibi anne babamdan başka kimsem yok , tabi bu esnada görücüler geliyor gidiyor aman kızım bir görüş ne olacaklar hava da uçuşuyor ama ben bırakın görüşmeyi erkeklerin kokusunu duymak bile istemiyordum

5 yıl geçti aradan eşimle tanıştım hala umudum yoktu tabi beni sevgiye aşka mutluluğa o kadar inandırdı ki evlendim 6 aylık evliyim sizde mutlu olursunuz şükürler olsun iyi ki evlenmişim diyorum böyle diyeceğimi bende hiç düşünmezdim..

Yani diyeceğim o ki nasip de ne varsa o oluyor aslında , siz evlenmem asla deseniz de nasibinizde varsa önünüze bir anda çıkar ne olduğunu bile anlamazsınız. İyi dileklerim sizinle sevgiler..

Evlenmek istedikten sonra 50 de olsan 60ta evlenirsin.Sen olumlu düşün.Kötü düşünceleri düşündükçe kendine cekersin.
Nasip kısmet tabi allah iyi insnlarla karşılaştırsın.

Evet ben de düşünürdüm ara ara hatta en son 4 yıllık ilişkim bittiğinde artık hayatımda kimseyi istemiyorm dedikten bigün sonra eşimle tanıştım ve 10 gün içinde evlenme kararı aldık 7 ay içerisinde de evlendik. Şuan mı 3 yıllık evli, mutlu ve dünya tatlısı bir meleğim var. Özetle herşeyde bir hayır vardır ve kısmetin ne zaman ne şekilde geleceğini bilemezsin her zaman hayırlısını iste ve akışına bırak bilinçli bir bekleyiş içerisine girmeden başka şeylere odaklan.

Kiz ne var bunda uzulecek.Bende bir gorumce var yas 27 ben hala gencim evlilik yasim degil der.Bu isler nasip kismet.Bi bakmissin evlilige dogru gidiyorsun sonra buraya gelip actigin konuya bakip dusdugun karamsarliga gulersin :)
Ne guzel kiloda vermissin giyin suslen gez dolas.Nasipse gelir yenden yemenden,degilse ne gelir elden.Hayirlisi olsun.

31 de evlendim acaba erkenmi evlendim diyorum ,
hayatın tadını çıkar emkanların dogrultusunda gez toz , sonra birden karşına eşin çıkar ve evlenirsin
aynı benım gibi

Ammaaan geç evlen işte. İş hayatı, çamaşır, yemek, temizlik bunları düşün yan gel yat annenin evinde

Evet düşündüm. Hatta bundan 2-3 sene önce kabusum olmuştu. Sırf aman evde kalıcam korkusuyla ipe sapa gelmez serserileri jayatımın odak noktası haline getirdim. Ve olmadı. İyi ki olmadı.
30 yaş çoğu şeyin dönüm noktası bence. Kariyerimi bile bıraktım. Şimdi umrumda degil evlenmemiş olmak. Ben böyle mutluyum diyip en önemlisi durumu kabul ediyorum. Cidden kabullenmek mutsuzluğu bitiriyor.
Ben de tekim. Ama hiç aşırı yaşlılığı düşünmedim. Hayat aşırı ileri dönemlerin planlarını yapmak için de çok kısa. Anı yaşayın. Ben mottomu değiştirdim. Umutsuzluklarımdan, hırslarımdan, daha da önemlisi TÜM ENERJİMİ SÖMÜREN ve aslında bana uymayan erkeklerden soyutladım. Birisi karşına çıkarsa kaderindir, çıkmazsa da hiç kaderin olmamıştır :)

çalışıyor musun?

çok kilo vermişsin bunu korumak için ömür boyu spor yapman lazım bu sayede bir sporu profesyonel olarak yapabilirsin mesela maratonlara katılırsın veya pilates yoga eğitmeni olursun

iki durumda da sosyalleşir ve yeni yeni insanlarla tanışırsın ayrıca yaşın bence genç evde kalmak da nedir allah aşkına düşünme bunları

Huzur evine giderim
daha "genceciksin" bu yazdigini dusunmek icin cooooook zamanin var. Ablam 60 yasinda, hic evlenmedi, emekli maasi, evi var, karisani edeni yok. Kafasina estigi gibi takiliyor. Hic de sikayetci degil. Senin karamsarligina bakarsak ablamin direkt olmeden mezara falan girmesi lazim...

Neden evlenmedi ? Evlenmek istemedi mi yoksa benim gibi istediği halde mi olmadı

herkes diyo ya 27 yasinda cok cok genc, kafana takma vs..

Allah askina.. biriyle tanis, yani tanimaya Calis, isteme-söz, kina-dügün, ev bulma-döseme vs bunlar zaman Alan seyler...

yani en az 1 sene sürüyor.. oldun 28/29.. evliligine adapte ol, tadini cikar vs. 30.. tamam 30 gec bir Yas degil tabiki ama cocuk istiyorsan ki oda ha diyince olmuyor degilmi? cocuk yap.. hamilelik..dogur et .. derken yine zaman geciyor..

yani 27 cok cok genc bir Yas degil.. ben kendim 27 olcam bu yaz.. yanlis anlasilmasn ve bende ailemi, yuvami kurmak anne olmak istiyorum.. suan görüstügüm biri var, 2 aydir görüsüyoruz, karsilikli olumlu oldugu icin ..2-3 ay daha bu sekilde görüsüp, ciddiyete dökmek istedigimizi konustuk.. oda benim gibi aile kurmka isteyen birisi oldugu icin sansliyim.. ama olumsuz olsaydi sirf evlenmek icin yinede onunla görüsmek istemezdim..

yani evlenmek icinde evlenilmez.. sahsen ben istemem... ömür gecmez be sevmediginle.. icinin de isinmasi, almasi lazim adami..

tabi ben 30uma gelmeden evlenmek istiyorum bir kac cocugum olmasini istedigim icin.. ama belki kaderim de 35 yasinda evlenmek vardir.. 1 cocuk sahibi olmak vardir.. bilemezsin.. kader iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…