Ben varim büyük ihtimalde olmaycak gibi geldim 30 a etraf pislik erkek kayniyor iyisi gelecekte beni bulacak pehhmerhaba arkadaşlar ... ben 27 yaşındayım daha öncede konu açmıştım 1,5 yıllık bir ilişkim vardı ve ayrıldık 2,5 ay geçti üzerinden hayatım boyunca hep kiloluydum 1 senede 43 kilo verdim hayatımda yaşadığım bütün olumsuzlukları kiloma bağlamıştım kilo verdim ama sonuç değişmedi ilişkimde bitti hayırlısı böyleymiş diyorum ... ben tek çocuğum annemden babamdan başka kimsem yok sabaha kadar uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum ben evlenemiycem yalnız kalıcam napıcam diyorum evlenemeyenlere ve yalnız olanlara soruyorum sizde benim gibimisiniz ? Huzur evine giderim yaşlanınca diyorum ya da 2-3 çocuk evlatlık edinirim çok üzüntülüyüm çok ama çok mutsuz ediyorum kendimi elimde değil bana bir akıl verin lütfen
hiç evlenmeyeceğimi düşünseymişim keşke :)) ama oğlum için iyiki evlenmişim diyebilirim ama gerisi için dııııttttmerhaba arkadaşlar ... ben 27 yaşındayım daha öncede konu açmıştım 1,5 yıllık bir ilişkim vardı ve ayrıldık 2,5 ay geçti üzerinden hayatım boyunca hep kiloluydum 1 senede 43 kilo verdim hayatımda yaşadığım bütün olumsuzlukları kiloma bağlamıştım kilo verdim ama sonuç değişmedi ilişkimde bitti hayırlısı böyleymiş diyorum ... ben tek çocuğum annemden babamdan başka kimsem yok sabaha kadar uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum ben evlenemiycem yalnız kalıcam napıcam diyorum evlenemeyenlere ve yalnız olanlara soruyorum sizde benim gibimisiniz ? Huzur evine giderim yaşlanınca diyorum ya da 2-3 çocuk evlatlık edinirim çok üzüntülüyüm çok ama çok mutsuz ediyorum kendimi elimde değil bana bir akıl verin lütfen
merhaba arkadaşlar ... ben 27 yaşındayım daha öncede konu açmıştım 1,5 yıllık bir ilişkim vardı ve ayrıldık 2,5 ay geçti üzerinden hayatım boyunca hep kiloluydum 1 senede 43 kilo verdim hayatımda yaşadığım bütün olumsuzlukları kiloma bağlamıştım kilo verdim ama sonuç değişmedi ilişkimde bitti hayırlısı böyleymiş diyorum ... ben tek çocuğum annemden babamdan başka kimsem yok sabaha kadar uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum ben evlenemiycem yalnız kalıcam napıcam diyorum evlenemeyenlere ve yalnız olanlara soruyorum sizde benim gibimisiniz ? Huzur evine giderim yaşlanınca diyorum ya da 2-3 çocuk evlatlık edinirim çok üzüntülüyüm çok ama çok mutsuz ediyorum kendimi elimde değil bana bir akıl verin lütfen
çalışıyor musun?merhaba arkadaşlar ... ben 27 yaşındayım daha öncede konu açmıştım 1,5 yıllık bir ilişkim vardı ve ayrıldık 2,5 ay geçti üzerinden hayatım boyunca hep kiloluydum 1 senede 43 kilo verdim hayatımda yaşadığım bütün olumsuzlukları kiloma bağlamıştım kilo verdim ama sonuç değişmedi ilişkimde bitti hayırlısı böyleymiş diyorum ... ben tek çocuğum annemden babamdan başka kimsem yok sabaha kadar uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum ben evlenemiycem yalnız kalıcam napıcam diyorum evlenemeyenlere ve yalnız olanlara soruyorum sizde benim gibimisiniz ? Huzur evine giderim yaşlanınca diyorum ya da 2-3 çocuk evlatlık edinirim çok üzüntülüyüm çok ama çok mutsuz ediyorum kendimi elimde değil bana bir akıl verin lütfen
daha "genceciksin" bu yazdigini dusunmek icin cooooook zamanin var. Ablam 60 yasinda, hic evlenmedi, emekli maasi, evi var, karisani edeni yok. Kafasina estigi gibi takiliyor. Hic de sikayetci degil. Senin karamsarligina bakarsak ablamin direkt olmeden mezara falan girmesi lazim...Huzur evine giderim
Neden evlenmedi ? Evlenmek istemedi mi yoksa benim gibi istediği halde mi olmadıdaha "genceciksin" bu yazdigini dusunmek icin cooooook zamanin var. Ablam 60 yasinda, hic evlenmedi, emekli maasi, evi var, karisani edeni yok. Kafasina estigi gibi takiliyor. Hic de sikayetci degil. Senin karamsarligina bakarsak ablamin direkt olmeden mezara falan girmesi lazim...
1 kere nisan atti, iyi ki de atmis, sonradan cok sukretti. Ciddi bir iliskisi olmadi ama pek arayisi da olmadi.Neden evlenmedi ? Evlenmek istemedi mi yoksa benim gibi istediği halde mi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?