açıkçası ben de bunalım takılmıyorum.
sadece etraftakilerin düşünceleri rahatsız ediyor.
evlenmek her şey değildir bence
ben görücü olayını sevmiyorum da,bana ne görücü geliyor,ne arkadaş arası tanıştırma oluyor,bende mi tuhaflık var,anlamadım gitti...
Sokaga cikiniz ve ilk gordugunuz erkege evlenme teklif ediniz. Ben 37 yasina giriyorum bu kadar bunalim takilmiyorum. Neden siz boyle yapiyorsunuz?
Cevrendekilerin dusunceleri seni rahatsiz ediyorsa sende oyle dusunuyorsun demektir. Biraz rahatlayin kasmayin.
Yeni hobiler, yeni ugraslar edinin. Yeni bir dil, yeni bir seyahat, yeni bir sehir , yeni bir ulke, yeni bir film, yeni bir kitap, yeni bir kurs ...
Yeniliklerle dolu bir hayatiniz olsun.
Dort duvar arasina tikamayin kendinizi.
Her gecen gun omrunuzden gidiyor.
en erkeksi olanı, çirkin olanı, gözü evlilikte olmayanı vs. bile gözümün önünde pır diye kocaya uçup gittilerbense aklı başında güzel kariyeri yerinde biri olarak yerimde sayıyorum, bana artık sormuyorlar bile bir değişiklik var mı diye, onlar da benden umudu kesti
ayın ikisinde görüşürüz.
birini bulup birini bırakana sormak lazım ne kadar iyimiş..bence oda kötü..kariyer bir etkidir insanlarla daha çok ıletısımde oldugun ıcın...ben iş arıyorum belirli birmesleğim yok bugune kadar calıstım hep..kımle tanıstıysamda sonu geldi..hatta nişanı attım..olumsuz kısılerı degıl bana denk olan olsun ve son olsun ve hepimizin kızlar bu topık kalsın ve evlılık adına adım atan yazsın bakalım hangılerınız sıradan evleniceksınız ve sonra bu yazılara gulumseyerek bakıcaksınız bende dahıl ıcımden geldi yazdım
Goruselim ama ben birsey olacagini sanmiyorum. :)
Yine ayni Kankam olacagim.
Anlıyorum seni canım ama takma kafana bu işler nasip işi boşver bulup bulup ayrılanlarda oluyo neticede. Bana da sormuyorlardı. Ben evin en büyüğünün. Benden önceki kardeşim 4sene önce evlendi.sordular bana evlensin benim yok dedim. 2yıl önce onun küçüğü evlendi.bi de çocuğu oldu.allah onları mutlu etsin ama bazı insanlardan adamı deli ediyorlar.ikisinide düğünlerinde bilumum teyzeler gelip omzuma dokunuş üzülme sende evlenirsinirsin küçük gösteriyorsun deyip aslında acıyayrak evde kaldın bence diyorlardı.bu Arda hala bekarım. Nişanlandım ama yani işte...hiç evlenirmişim gibi gelmiyor hatta boğuluyorum hiç ama hiç takma gerçekten
Sokaga cikiniz ve ilk gordugunuz erkege evlenme teklif ediniz. Ben 37 yasina giriyorum bu kadar bunalim takilmiyorum. Neden siz boyle yapiyorsunuz?[/Q
haklısın belki de. ancak ben, bir çok yönden kendime uygun olabilecek en önemlisi de sevilip seveceğim bir insanla evlilik istiyorum ve bu bir türlü gerçekleşmiyor.yaş ilerledikçe seçici oluyormuşum gibi evlenmem zorlaşıyormuş gibi hissediyorum ve bir korku alıyor beni. dolayısıyla bazen bunalıma giriyorum.
Sokaga cikiniz ve ilk gordugunuz erkege evlenme teklif ediniz. Ben 37 yasina giriyorum bu kadar bunalim takilmiyorum. Neden siz boyle yapiyorsunuz?[/Q
haklısın belki de. ancak ben, bir çok yönden kendime uygun olabilecek en önemlisi de sevilip seveceğim bir insanla evlilik istiyorum ve bu bir türlü gerçekleşmiyor.yaş ilerledikçe seçici oluyormuşum gibi evlenmem zorlaşıyormuş gibi hissediyorum ve bir korku alıyor beni. dolayısıyla bazen bunalıma giriyorum.
yaş ilerledikçe seçicilik artıyor gerçekten,bir de birine sonsuza kadar güvenebilmek çok zor...
benim çevremde yaşı 30-50 arası bekar olan 5-6 kadın var. hepsi de meslek sahibi. biri dışında diğerleri oldukça seçici. yok kelmiş, yok kariyeri yokmuş yok şuyu yokmuş yok buyu yokmuş vs vs. sadece biri yanlış tercihler yaptığından yalnız. dediğim gibi diğerleri çok seçici. yaş ilerledikçe kriterler azalıyor ama o zaman da seçenek azalıyor. yani kriterlerin azalması bir şey ifade etmiyor.
umudunu kaybetme benim halam da senin gibiydi ve 35 yaşında evlendi şu an 2 sağlıklı çocuğu var. yarın ne olacagı belli değil. isyan etme dua et. Allah sabredenle beraberdir :))
isyan etme diyorsunuz ama isyanın kralını nickinizde yapmışsınız
Bende 38 yaşında evlendim o nedenle bu düşünceleri çok iyi anlıyorum ama şunada çok inanıyorum evlilik tamamen kader kısmet işi bence alnına yazılmışsa olur.Aslında evlenmenin aşık olmanın yaşı yoktur 50 sindede evlenebilir insan aşıkda olabilir hiç birşey için geç kalmış olmaz ama tabi bu karamsar düşüncelerin temelinde çocuk fikri yatıyor insan ona geç kalmaktan korkuyor.Bence etrafa biraz daha şans tanımak lazım bu demek değilki sevmediğiniz beğenmediğiniz biriyle evlenin.
benim çevremde yaşı 30-50 arası bekar olan 5-6 kadın var. hepsi de meslek sahibi. biri dışında diğerleri oldukça seçici. yok kelmiş, yok kariyeri yokmuş yok şuyu yokmuş yok buyu yokmuş vs vs. sadece biri yanlış tercihler yaptığından yalnız. dediğim gibi diğerleri çok seçici. yaş ilerledikçe kriterler azalıyor ama o zaman da seçenek azalıyor. yani kriterlerin azalması bir şey ifade etmiyor.
yaş ilerledikçe seçicilik arttığından kriterler azalacağına artıyor mu ne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?