Hic evlenmemis arkadaslara soruyorum

ben 26 yaşındayım. ablam da 29 olmak üzere. ikimiz de aynı şekilde düşünüyoruz. iş gereği farklı şehirlerde yaşıyoruz ve ikimiz de küçük yerlerde yaşıyoruz. yaşadığımız yerlerden kurtulana kadar erteliyoruz diye kendimizi kandırdık bir süre ama istanbul'a da gelsek hiçbir şey olacağı yok. neredeyse bütün arkadaşlarımız evlendi, nişanlandı veya evliliğe giden ilişkileri var. hele ben vaktimi saçma sapan bir erkek arkadaşla geçiriyorum. sizinle aynı şeyleri hissediyorum. yalnızlık korkusu vs. nasipten öteye yol yok.

açıkçası ben de bunalım takılmıyorum.

sadece etraftakilerin düşünceleri rahatsız ediyor.

evlenmek her şey değildir bence

Cevrendekilerin dusunceleri seni rahatsiz ediyorsa sende oyle dusunuyorsun demektir. Biraz rahatlayin kasmayin.

Yeni hobiler, yeni ugraslar edinin. Yeni bir dil, yeni bir seyahat, yeni bir sehir , yeni bir ulke, yeni bir film, yeni bir kitap, yeni bir kurs ...

Yeniliklerle dolu bir hayatiniz olsun.

Dort duvar arasina tikamayin kendinizi.

Her gecen gun omrunuzden gidiyor.

öyle geçiyor zaten... yeniliklerle dolu. belki de biz kimseye güvenemiyoruz o yüzden hayatımıza birilerini sokmak istemiyoruz..

Anlıyorum seni canım ama takma kafana bu işler nasip işi boşver bulup bulup ayrılanlarda oluyo neticede. Bana da sormuyorlardı. Ben evin en büyüğünün. Benden önceki kardeşim 4sene önce evlendi.sordular bana evlensin benim yok dedim. 2yıl önce onun küçüğü evlendi.bi de çocuğu oldu.allah onları mutlu etsin ama bazı insanlardan adamı deli ediyorlar.ikisinide düğünlerinde bilumum teyzeler gelip omzuma dokunuş üzülme sende evlenirsinirsin küçük gösteriyorsun deyip aslında acıyayrak evde kaldın bence diyorlardı.bu Arda hala bekarım. Nişanlandım ama yani işte...hiç evlenirmişim gibi gelmiyor hatta boğuluyorum hiç ama hiç takma gerçekten

ya insanlar deneye deneye buluyor en sonunda evleneceği kişiyi, geçmişte sıkıntı çekiyorlar ama sonunda buna değiyor, yılmayıp yeni birini hayatlarına alabiliyorlar. benim sorunum kimseyi hayatıma alamamam, platonik ve karşılıksız aşk yaşamam hep,sizce ben de mutlu olur muyum bir gün...

ben de hayırlısı, kısmet diyorum ama kısmetimde kimsenin olmaması ihtimali de düşündürüyor beni

umudunu kaybetme benim halam da senin gibiydi ve 35 yaşında evlendi şu an 2 sağlıklı çocuğu var. yarın ne olacagı belli değil. isyan etme dua et. Allah sabredenle beraberdir :))

Ahaha bana mi sardiniz. Inanin bende bir ara sizin gibiydim ama baktim bunun hic bir yarari yok. Hatta burda yabanci bir medyuma gitmistim, 25 yasinda kadin baya birseyler bilmisti. 32 yasindan once evleneceksin demisti. 32 geldi yok, 33 geldi yok, sonunda 37 geld i yok.

Biliyorum ki siradan biriyle evlenmek isteseydim coktan evlenirdim ama ben beklemeyi sectim. Secimimden de son derece mutluyum.

Suan hic olmadigim kadar rahat ve huzurluyum. Simdi kendime daha cok bakiyorum. Kendime bakmam icin birine ihtiyacim yok.

Bende 38 yaşında evlendim o nedenle bu düşünceleri çok iyi anlıyorum ama şunada çok inanıyorum evlilik tamamen kader kısmet işi bence alnına yazılmışsa olur.Aslında evlenmenin aşık olmanın yaşı yoktur 50 sindede evlenebilir insan aşıkda olabilir hiç birşey için geç kalmış olmaz ama tabi bu karamsar düşüncelerin temelinde çocuk fikri yatıyor insan ona geç kalmaktan korkuyor.Bence etrafa biraz daha şans tanımak lazım bu demek değilki sevmediğiniz beğenmediğiniz biriyle evlenin.

umudunu kaybetme benim halam da senin gibiydi ve 35 yaşında evlendi şu an 2 sağlıklı çocuğu var. yarın ne olacagı belli değil. isyan etme dua et. Allah sabredenle beraberdir :))

isyan etme diyorsunuz ama isyanın kralını nickinizde yapmışsınız

siz bu yaşta evlenmekten dolayı mutlu musunuz yoksa keşkeleriniz var mı geçmişe ilişkin peki, bir de çocuğunuz var sanırım,Allah bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…