Ahaha bana mi sardiniz. Inanin bende bir ara sizin gibiydim ama baktim bunun hic bir yarari yok. Hatta burda yabanci bir medyuma gitmistim, 25 yasinda kadin baya birseyler bilmisti. 32 yasindan once evleneceksin demisti. 32 geldi yok, 33 geldi yok, sonunda 37 geld i yok.
Biliyorum ki siradan biriyle evlenmek isteseydim coktan evlenirdim ama ben beklemeyi sectim. Secimimden de son derece mutluyum.
Suan hic olmadigim kadar rahat ve huzurluyum. Simdi kendime daha cok bakiyorum. Kendime bakmam icin birine ihtiyacim yok.
isyan etme diyorsunuz ama isyanın kralını nickinizde yapmışsınız
olsun biz seni yine de evlendirmeden göndermeyeceğizevlilik programına döndü bura
33 yaşındayım bekarım, çok da mutluyum. Asıl hayatıma saçma sapan birileri girince mutsuz oluyorum. Hayat çok güzel ve değerli, onu bir şeyleri bekleyerek heba etmemeli. Evli olup ne dertler ne kahırlar çeken tanıdıklarım var, çocuğu olmaz dert, kv-kp- elti görümce dert, parasızlık dert, aldatılan var, psikolojik ve fiziksel şiddet gören var, var da var. Dert bitmez arkadaşım, dert her daim var. Bildiğim en değerli şey "huzur". Her durumda huzur istiyorum hayattan.Huzurluysam mutluyum.Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın.
Çocukları çok seviyorum ama hiç sahip olamayabilirim, sahip olup kaybedebilirim de, hangisi daha zor? Rabbim herkese bir kader yazmış neden isyan edeyim?
Yalnız kalmayı kafanıza dert etmeyin. Çoluğu çocuğu olup evinde tek başına ölen ve cesedi günlerce sonra bulunan da var, çocukları tarafından terkedilen beş parasız ortalarda bırakılan da...
Bir arkadaşımın ananesi var, 45 yaşında dul kalmış. 6 tane çocuğu hepsi kendi hayatlarını kurmuş toruna karışmış. Kadın şu an 90 kusur yaşında 45 senedir yapayalnız yaşıyor.Ayda yılda bir hatırlayıp giderlerse insan yüzü görüyor.
Hayat herkese başkadır. Önemli olan tek şey vardır, faydalı olmak. Belki bir çocuk esirgeme kurumuna gidip gönüllü annelik-ablalık yapabilirsiniz. Yeterince sabaatkarsanız ne büyük bir iyilik yapacağınızı düşünün. Şahsen ben ciddi ciddi düşünüyorum. Ya da engellilere yardım dernek ve kuruluşları var. Neden olmasın? Evliyken uğraşamayacağımız bir çok iyilik fırsatımız var. Belki bu kader hepsinden hayırlıdır :)))
siz bu yaşta evlenmekten dolayı mutlu musunuz yoksa keşkeleriniz var mı geçmişe ilişkin peki, bir de çocuğunuz var sanırım,Allah bağışlasın.
Yine ayni hayati yasasaydim yine evlenmezdim ama baska ulkede olsaydim belki durum farkli olurdu. Yani su hayatima bakarsam benim kaybettigim hic birsey yok.
Istesem baska turlu yerlere gidicem de bosver...
Amin canım evet birde çocuğum var 40 yaşında doğurdum.Tabiki daha erken evlenmiş olmayı tercih ederdim ama dediğim gibi kader kısmet olduğuna inanıyorum iyikide evlenmişim diyorum
yaş ilerledikçe seçicilik arttığından kriterler azalacağına artıyor mu ne...
belli bir yaşa kadar öyle evet. ama mesela annemin arkadaşı 50'lerine geldi. artık evlendirin beni kim olursa olsun deyip duruyor. on yıl önce hala ama o göbekli diyebiliyordu. bir yerden sonra kriterlere koyverilebilir de tam tersi de olabilir. orası artık yılgınlığın ne durumda olduğuna ve karaktere bağlı. :)
belli bir yaşa kadar öyle evet. ama mesela annemin arkadaşı 50'lerine geldi. artık evlendirin beni kim olursa olsun deyip duruyor. on yıl önce hala ama o göbekli diyebiliyordu. bir yerden sonra kriterlere koyverilebilir de tam tersi de olabilir. orası artık yılgınlığın ne durumda olduğuna ve karaktere bağlı. :)
göbekli erkek ben de sevmem doğrudur, benim göbeğim olmasına rağmen
göbekli erkek ben de sevmem doğrudur, benim göbeğim olmasına rağmen
Ben severim al sana ortak nokta.
32 yaşındayım daha evlenmedim 8 kasımda inş.Bence öle düşünme kısmet bu işler
oralarda pek göbekli yoktur zaten, anlaşıldı ondan bulamadın sen
33 yaşındayım bekarım, çok da mutluyum. Asıl hayatıma saçma sapan birileri girince mutsuz oluyorum. Hayat çok güzel ve değerli, onu bir şeyleri bekleyerek heba etmemeli. Evli olup ne dertler ne kahırlar çeken tanıdıklarım var, çocuğu olmaz dert, kv-kp- elti görümce dert, parasızlık dert, aldatılan var, psikolojik ve fiziksel şiddet gören var, var da var. Dert bitmez arkadaşım, dert her daim var. Bildiğim en değerli şey "huzur". Her durumda huzur istiyorum hayattan.Huzurluysam mutluyum.Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın.
Çocukları çok seviyorum ama hiç sahip olamayabilirim, sahip olup kaybedebilirim de, hangisi daha zor? Rabbim herkese bir kader yazmış neden isyan edeyim?
Yalnız kalmayı kafanıza dert etmeyin. Çoluğu çocuğu olup evinde tek başına ölen ve cesedi günlerce sonra bulunan da var, çocukları tarafından terkedilen beş parasız ortalarda bırakılan da...
Bir arkadaşımın ananesi var, 45 yaşında dul kalmış. 6 tane çocuğu hepsi kendi hayatlarını kurmuş toruna karışmış. Kadın şu an 90 kusur yaşında 45 senedir yapayalnız yaşıyor.Ayda yılda bir hatırlayıp giderlerse insan yüzü görüyor.
Hayat herkese başkadır. Önemli olan tek şey vardır, faydalı olmak. Belki bir çocuk esirgeme kurumuna gidip gönüllü annelik-ablalık yapabilirsiniz. Yeterince sabaatkarsanız ne büyük bir iyilik yapacağınızı düşünün. Şahsen ben ciddi ciddi düşünüyorum. Ya da engellilere yardım dernek ve kuruluşları var. Neden olmasın? Evliyken uğraşamayacağımız bir çok iyilik fırsatımız var. Belki bu kader hepsinden hayırlıdır :)))
Evet hem kel , hem bodur , hem de gobekli istiyordum.
burada ziyadesiyle var, bekleriz
Iste ben de gelecegim gunu bekliyorum.
hele bir ayın 2 si geçsin de, ondan sonra duruma göre toplarsın valizini, ben seni karşılarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?