hic evlenmemisim gibi bekar hayatimi cok ozledim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok değişik bir insansınız..Türkiye standartlarına uymayan fikir ve görüşleriniz var..türkiye de yaşamıyorsunuz zannımca..fikirlerinize saygı duyuyorum ve merakla okuyorum..
Degisik degilim. Vatandaslarimin gozleri, kulaklari, beyinleri dunyaya kapali. Turkiye standardi diye bir sey de yok.Sadece alisklanliklar var. Cogu insanin kanun/emir zannettigi kurallar aliskanliktan baska bir sey degil.

Biri bana evlenmenin ne gibi getirisi oldugunu anlatabilir mi. Bildim bileli yakinip duran ve anksiyete icinde surunen ev kadinlarinin mesajlarindan baskasini gormuyoruz.
Neden evleniyorsunuz?
Evlilikler sadece burada gördüğünden ve duyduğundan ibaret değil ki. Çok iyi olan evliliklerde var. Buraya aldanma.

Doğru insanı bulmanın bi garantisi yok,bizde bi erkek için yanlış kadın olabiliriz.Bu riski göze alanlar evleniyolar almayan evlenmez bu kadar basit.yukarıda arkadaşların dediği gibi insanlar burda mutlu evliliklerini anlatmadıkları için dertlerini paylaştıkları için tabiki sadece sorunlu ilişkilerle ilgili konular var.Başka kadınlar ne için evlenir bilemem ben herşeyden önce en yakın arkadaş olabildiğim birlikte gülüp eğlenebildiğim ortak bi hayat yaşamaktan zevk duyabildiğim ve kalan hayatımı onunla geçirmek istediğim için evlendim.Bu düşüncelerim olurda ilerde değişirse onu ozaman gelince düşünürüz.Henüz olmayan olumsuzluk ihtimalleri için baştan hiç evlenmemeliydim sizin mantığınızla.Ayrıca erkeklerin evlenme sebebi bariz belli mi? evlenmeden birliktelik yaşayacak kimseyi bulamamışlarda ondan mı evleniyolar.Evlilik cinsellikten mi ibaret size göre? O zaman hamilelik sürecinde bütün kadınların aldatılması lazım.Erkeklerde insan farklı bi varlık değil.Eşlerini aldatanlar olduğu kadar doğru düzgün erkeklerde var dünya üzerinde.Size denk gelmemiş sanırım.Kaldı ki eşini aldatan kadınlarda sanıldığı kadar az değil.

Evlenmeyip bir gün onunla birgün onunlamı yatalım

Sadece erkeklerin bazı ihtiyaçları yok.

Her namuslu kız zamanı ve yeri gelince evlenir.

Evlenmeyen ama cinsel hayatı olan her insan bir gün onunla bir gün bununla mı yatıp kalkıyor? Siz ne kafadasınız?????
Namus anlayışınızdan da, son cümlenizden de iğrendim. Kadınlara motor, kaşar vb isimler takan tipler gibisiniz.

Konu sahibesi size gelince, şuraya 1082333939 kez yazdım bu görücü usülü evlenip ulke degistirmek cidden sakat. Hem adamı tanımıyorsunuz, hem orayı. Cidden ölüp bittiğim bir adam için bu kadar radikal bir değişim yaparım, ama çok aşık olmadığım biri için böyle bir şeye kalkışmak akıl karı değil. Burda , evlenip ulke degistiren pişman olmayan çok az insan var, bahtlarına adam düzgün çıkmış.

Ben kolay kolay boşan yazmam ama bence siz evliliğinizi düzeltmeye çalışın olmazsa çok zaman kaybetmeden boşanın eski hayatiniza donun. Diger takdirde cok dert cekeceksiniz.
Şansınız bol olsun.

O yuzden mi bosanmalarda buyuk bir yukselis tespit edildi?
Şuanda mutsuz olan, sevmediğini hisseden, kaynana, kaynata zırıltlarından ve kimsenin kimseye artık tahammül etmemesinden, dolayı evlilikler bitebiliyor hemen. Yoksa her evlilikte burada yazılanlar gibi aldatma veya sapkınlıklardan olan sıkıntılar yok yani.

çok değişik bir insansınız..Türkiye standartlarına uymayan fikir ve görüşleriniz var..türkiye de yaşamıyorsunuz zannımca..fikirlerinize saygı duyuyorum ve merakla okuyorum..

Siz türkde değilsiniz bence.

Evlenmeyelim siz söyleyin ozaman neyapalım

konu sahibi yurtdışından Türkiye ye gelin gelmiş sanırım

konu sahibi yurtdışından Türkiye ye gelin gelmiş sanırım

Okuyunca ben de gelme/gitmeyi ülke değiştirme yaptım
Ülke , düzen değiştirmek çok zor gerçekten. Ben iş için çok da isteyerek değiştirdim ve mutluyum. Bir sbebeim olduğu için ülkemizi özlesem de o sebep özlemi bastırıyor ama konu sahibesinin hiçbir sebebi yok. Evliliği kötü ve mutsuz onu buraya bağlayan bir şey yok, durum düzelmezse kalmasının da bir anlamı yok.

son zamanlarda bu konularda patlama yaşanıyor.. bence genç kadınlarımız önce kendini daha sonra da karşısındaki erkeği tam olarak tanımadan bir an evvel evlenme derdine düşüp bir de dakka bir gol bir şeklinde hamile kalarak hayatları kendilerine zehir ediyorlar..
oysa kendini tamamlamış bir kadın ve doğruluğundan emin olduğu erkek ile evlilik bence bulunmaz nimet..

yaşınız kaç ?

sizde eşinizi götürün yanınızda yurtdışında yaşasın ,oralar bırakılıp bu Türkiye şartlarında yaşanırmı allah aşkına bizi pişman ettiler memleketimizde , kaçacak yer arıyoruz

evlilik degilde daha cok ulke degistirmek zor olmus sizin icin, yurtdisinda dogduysaniz cok cok zor olmustur. Esinizin gelmesi sizinle yurt disinda yasamasi mumkun degilmiydi ? Neden daha cok dusunmeden hemen karar verdiniz ki ? Zaten bu tip evliliklerde illaki gelen taraf zorlaniyor bir sekilde.
Evlendiginiz icin degilde belkide turkiyede yasamak zorunda oldugunuz icin pisman olabilirsiniz, ikisini karistirmayin birbirini evliliginizi suclamayin yani. Esinizle tanisarak severek mi evlendiniz ? Birde esinizi cok tanimadan evlendiyseniz isler tamamen karismistis, evlilik yeni es tanimadigin bir erkek memleket yani ulke yeni kultur hatta dil yeni sizin icin baya zor olmustur.

Biri bana evlenmenin ne gibi getirisi oldugunu anlatabilir mi. Bildim bileli yakinip duran ve anksiyete icinde surunen ev kadinlarinin mesajlarindan baskasini gormuyoruz.
Neden evleniyorsunuz?
Cinsel özgürlüğü ve bekar anneliği kabul etmeyen bir toplumda olduğumuz için evleniyoruz :/ getirisi yok elbette. İşte aşık olduğu adamla evlenebilip bir de evde çoğunlukla mutlu (her zaman imkansız) olabilenler şanslıdır. Ama sırf evlenmek için evlenen (görücü vs) doğru düzgün tanımadığı adamlarla aynı evde yaşama cesaretini gösteren kadınları ben de gerçekten anlamıyorum :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…