- Konu Sahibi guneslihava
-
çok değişik bir insansınız..Türkiye standartlarına uymayan fikir ve görüşleriniz var..türkiye de yaşamıyorsunuz zannımca..fikirlerinize saygı duyuyorum ve merakla okuyorum..NAMUS kavramina kim karar veriyor? Anltasaniza.
Degisik degilim. Vatandaslarimin gozleri, kulaklari, beyinleri dunyaya kapali. Turkiye standardi diye bir sey de yok.Sadece alisklanliklar var. Cogu insanin kanun/emir zannettigi kurallar aliskanliktan baska bir sey degil.çok değişik bir insansınız..Türkiye standartlarına uymayan fikir ve görüşleriniz var..türkiye de yaşamıyorsunuz zannımca..fikirlerinize saygı duyuyorum ve merakla okuyorum..
Evlilikler sadece burada gördüğünden ve duyduğundan ibaret değil ki. Çok iyi olan evliliklerde var. Buraya aldanma.Biri bana evlenmenin ne gibi getirisi oldugunu anlatabilir mi. Bildim bileli yakinip duran ve anksiyete icinde surunen ev kadinlarinin mesajlarindan baskasini gormuyoruz.
Neden evleniyorsunuz?
O yuzden mi bosanmalarda buyuk bir yukselis tespit edildi?Evlilikler sadece burada gördüğünden ve duyduğundan ibaret değil ki. Çok iyi olan evliliklerde var. Buraya aldanma.
Doğru insanı bulmanın bi garantisi yok,bizde bi erkek için yanlış kadın olabiliriz.Bu riski göze alanlar evleniyolar almayan evlenmez bu kadar basit.yukarıda arkadaşların dediği gibi insanlar burda mutlu evliliklerini anlatmadıkları için dertlerini paylaştıkları için tabiki sadece sorunlu ilişkilerle ilgili konular var.Başka kadınlar ne için evlenir bilemem ben herşeyden önce en yakın arkadaş olabildiğim birlikte gülüp eğlenebildiğim ortak bi hayat yaşamaktan zevk duyabildiğim ve kalan hayatımı onunla geçirmek istediğim için evlendim.Bu düşüncelerim olurda ilerde değişirse onu ozaman gelince düşünürüz.Henüz olmayan olumsuzluk ihtimalleri için baştan hiç evlenmemeliydim sizin mantığınızla.Ayrıca erkeklerin evlenme sebebi bariz belli mi? evlenmeden birliktelik yaşayacak kimseyi bulamamışlarda ondan mı evleniyolar.Evlilik cinsellikten mi ibaret size göre? O zaman hamilelik sürecinde bütün kadınların aldatılması lazım.Erkeklerde insan farklı bi varlık değil.Eşlerini aldatanlar olduğu kadar doğru düzgün erkeklerde var dünya üzerinde.Size denk gelmemiş sanırım.Kaldı ki eşini aldatan kadınlarda sanıldığı kadar az değil.Dogru insan nedir ki? Dogrulugun garantisi var mi? Bunun ne kadar azinlikta olan bir olgu oldugunu her gun gormuyor muyuz.
Sahi, kadinlar ne icin evlenirler? Erkeklerin sebebi bariz, kadinin tek basina yapamadigi ne var ki evleniyorlar sonra toplu halde bosaniyorlar. Ciddi soruyorum, ne anlami var, yuva kavraminin stabil olamadigi bir anlasma ne isinize yariyor.
Evlenmeyip bir gün onunla birgün onunlamı yatalım
Sadece erkeklerin bazı ihtiyaçları yok.
Her namuslu kız zamanı ve yeri gelince evlenir.
Şuanda mutsuz olan, sevmediğini hisseden, kaynana, kaynata zırıltlarından ve kimsenin kimseye artık tahammül etmemesinden, dolayı evlilikler bitebiliyor hemen. Yoksa her evlilikte burada yazılanlar gibi aldatma veya sapkınlıklardan olan sıkıntılar yok yani.O yuzden mi bosanmalarda buyuk bir yukselis tespit edildi?
çok değişik bir insansınız..Türkiye standartlarına uymayan fikir ve görüşleriniz var..türkiye de yaşamıyorsunuz zannımca..fikirlerinize saygı duyuyorum ve merakla okuyorum..
konu sahibi yurtdışından Türkiye ye gelin gelmiş sanırımEvlenmeyen ama cinsel hayatı olan her insan bir gün onunla bir gün bununla mı yatıp kalkıyor? Siz ne kafadasınız?????
Namus anlayışınızdan da, son cümlenizden de iğrendim. Kadınlara motor, kaşar vb isimler takan tipler gibisiniz.
Konu sahibesi size gelince, şuraya 1082333939 kez yazdım bu görücü usülü evlenip ulke degistirmek cidden sakat. Hem adamı tanımıyorsunuz, hem orayı. Cidden ölüp bittiğim bir adam için bu kadar radikal bir değişim yaparım, ama çok aşık olmadığım biri için böyle bir şeye kalkışmak akıl karı değil. Burda , evlenip ulke degistiren pişman olmayan çok az insan var, bahtlarına adam düzgün çıkmış.
Ben kolay kolay boşan yazmam ama bence siz evliliğinizi düzeltmeye çalışın olmazsa çok zaman kaybetmeden boşanın eski hayatiniza donun. Diger takdirde cok dert cekeceksiniz.
Şansınız bol olsun.
bana hiç bakmayın..bundan sonraki yaşamım duvar=ben gibi olcam sanırsam..evlilik hiç akıl karı değil..evlilikteki mutluluk bir hikaye ismi gibiSiz türkde değilsiniz bence.
Evlenmeyelim siz söyleyin ozaman neyapalım
konu sahibi yurtdışından Türkiye ye gelin gelmiş sanırım
selam kizlar ben alti aydir evliyim yurtdisindan turkiyeye gelin gittim. suan yurtdisinda annemlerdeyim tatile geldim sanki hic evlenmemisim gibi geliyor. cok ozlemisim burayi nasil birakicam ailemi hic bilmiyorum. evliligimde cok mutsuzum ve bir kez daha evlenfigime cok pisman oldum hersey bir anda oldu bi baktim kendimi evli buldum gidemiyorumda kendimi gucsuz hissediyorum. bekar hayatimin degerini bilemedim maalesef . ben burda babamlarda cooook mutluyum. keske hic evlenmeseydim cok pismanim cok
Cinsel özgürlüğü ve bekar anneliği kabul etmeyen bir toplumda olduğumuz için evleniyoruz :/ getirisi yok elbette. İşte aşık olduğu adamla evlenebilip bir de evde çoğunlukla mutlu (her zaman imkansız) olabilenler şanslıdır. Ama sırf evlenmek için evlenen (görücü vs) doğru düzgün tanımadığı adamlarla aynı evde yaşama cesaretini gösteren kadınları ben de gerçekten anlamıyorum :/Biri bana evlenmenin ne gibi getirisi oldugunu anlatabilir mi. Bildim bileli yakinip duran ve anksiyete icinde surunen ev kadinlarinin mesajlarindan baskasini gormuyoruz.
Neden evleniyorsunuz?
Ama bi daha öyle güzel videolar koymayın..eşinizle..ağlicam..Rabbim daim etsin mutluluğunuzu..Ben baba evine gittiğimde evimden çok kocami özlüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?