hic evlenmemisim gibi bekar hayatimi cok ozledim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşadıkların korku filmi fragmanı gibi. Neyi bekliyorsun ki hala?

Belki tehdit ediliyordur.

Çıksın hemen gitsin o zaman. Pazartesi herif işe gittikten sonra uçağa atlayın konu sahibesi, boşanma kağıtlarını sonra yollarsınız. Alman yasalarına evliliğinizi beyan etmediyseniz davayla uğraşmanıza da gerek yok, bekar hayatınıza devam edin.

Siz bir AB vatandaşısınız, yarın gidin Alman konsolosluğuna sığının en kötü size bir bilet alırlar.

O boşanalım dese bi dk durmayacaksan madem ondan bekleme sen boşanma teklif et

Hem yollu hem ironiksin
Öyleyimdir

Zaten annesi ve babasinin yanindaymis.

sevgi,destek,toplum tarafından kabul gören birliktelik,tek eşlilik,cinsellik,çocuk,yeni bir aile...

Bunu ileri yaşlarda olup bekar olanlar evlenmeyenler daha iyi anlar.Çok kıymetli aslında.Ama dengini bulunca.Biraz da uzlaşma ve olgunluk gerek..

yav he..
bir bana bulaşmadın o da oldu şimdi tam oldu.
sorunlu,yalnız,aldatılmış,özgüvensiz,bunalımda kadın ... vs.kokusu alıyorum senden.sürekli bir polemiğe girme çabası.
ne olur uzak dur benden
Yazdigimin sizinle alaksi ne anlamadim. Alamancilardan bahsediyordum.

Evlilik zor karar bide yurt dışından gelmissin ülke degistirmissin yani. Bence zamnala alisicaksin ayrılacak halin yok heralde 6 ay olmus cok yenisiniz

Bi çoğumuzda aynı sorun.. valla bende öslüym

Bu arada Fransada bir adamin mutlaka metresi olmasi beklenir yoksa adam yerine konmaz.
Bunu nisanlilik surecinde bile uygulayan Fransiz arkadaslarim vardi. cevirdikleri entrikalari bilseniz mideniz kaldirmaz yani.
yorumlarınızı beğenerek okuyorum ama genelleme yapmaktan kaçının lütfen.

konu sahibi daha ne düşünüyorsunuz anlamadım. siz cinsel bir obje değilsiniz, boks torbası değilsiniz, satılacak, anlaşmayla verilecek mal değilsiniz. kendinize gelin lütfen.

Dediklerinin benim dediklerimle hiç bir alakası yok. Konuyu uzatmaya gerekte yok. Sadece evlilikler burada görüldüğü gibi değil, evliliklerde ki artışı senden daha iyi bilebiliyorum. bu göz yumma meselesi değil, sadece zaman değişti. artık hiç kimse kimseye eskisi gibi tahammül etmiyor. Artık kimse bazı şeyleri seneye çekmiyor. Ondandır bu evliliklerin çoğalması, ama bunların yanında gül gibi geçirip giden çok arkadaşım da var.

Benim evliligimde 2.yil bitti. Esiminle 6yildir tanisiyoruz. Yani evlenmeden önce 4 yıl görüştük.buna ragmen evlilige bir yıl boyunca alisamadim.Evlenince şehir degistrdim ve geldgm sehirde yakinlarda ne arkadasm vardi ne akraba. Oysa evlenmeden önce haftada 2 3 kez kuzenlerle toplanirdik ve gezer eglenirdk.Evlilikte ilk yillar gercekten cok zor.yapmaniz gereken sabirli olmak. Insan yeni bir ortama giriyor ve bosluga düşüyor. Burda esin sana yardimci ve destek olmali.inanin 2.yilin sonunda bile kavgalar ettik yeni yeni alisiyorm sehre evlilige. Ne zaman ki bebek yapmaya karar verdik işler yoluna girdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…