- 19 Ekim 2015
- 269
- 338
- 18
- 34
- Konu Sahibi guneslihava
-
Ama bi daha öyle güzel videolar koymayın..eşinizle..ağlicam..Rabbim daim etsin mutluluğunuzu..
Cinsel özgürlüğü ve bekar anneliği kabul etmeyen bir toplumda olduğumuz için evleniyoruz :/ getirisi yok elbette. İşte aşık olduğu adamla evlenebilip bir de evde çoğunlukla mutlu (her zaman imkansız) olabilenler şanslıdır. Ama sırf evlenmek için evlenen (görücü vs) doğru düzgün tanımadığı adamlarla aynı evde yaşama cesaretini gösteren kadınları ben de gerçekten anlamıyorum :/
Siz gumruk memuru musunuz? Pasaportuma mi baktiniz?Siz türkde değilsiniz bence.
Evlenmeyelim siz söyleyin ozaman neyapalım
Evlenirken bir dert bosanirken bir dert. Evlilik diye bir kurum hic olmasamiymis acaba
Sizce son derece riskli bir kuruma dahil olmakla, riskin hangi tarafinda oldugunuzu nasil garantileyebiliyor kadinlar?Şuanda mutsuz olan, sevmediğini hisseden, kaynana, kaynata zırıltlarından ve kimsenin kimseye artık tahammül etmemesinden, dolayı evlilikler bitebiliyor hemen. Yoksa her evlilikte burada yazılanlar gibi aldatma veya sapkınlıklardan olan sıkıntılar yok yani.
Dogru insan nedir ki? Dogrulugun garantisi var mi? Bunun ne kadar azinlikta olan bir olgu oldugunu her gun gormuyor muyuz.
Sahi, kadinlar ne icin evlenirler? Erkeklerin sebebi bariz, kadinin tek basina yapamadigi ne var ki evleniyorlar sonra toplu halde bosaniyorlar. Ciddi soruyorum, ne anlami var, yuva kavraminin stabil olamadigi bir anlasma ne isinize yariyor.
Yurt disinda evlenenlerin cogu vize meselelerini cozmek amaciyla evleniyor.Kesinlikle katilmiyorum size 2015 yilinda ben evlendim ve pes pese ayni is yerinde calistigim 1 amerikan erkek, 1 macar kadin meslektasimda birlikte olduklari ve ayni evde yasadiklari kisilerle evlendiler, hatta bir alman ve italyan cift vardi onlarda doktora bitiminde evlendiler (yine yillardir birlikte yasayan ciftler). .
Hala bu goreceli anlayistan kurtulamiyoruz.son zamanlarda bu konularda patlama yaşanıyor.. bence genç kadınlarımız önce kendini daha sonra da karşısındaki erkeği tam olarak tanımadan bir an evvel evlenme derdine düşüp bir de dakka bir gol bir şeklinde hamile kalarak hayatları kendilerine zehir ediyorlar..
oysa kendini tamamlamış bir kadın ve doğruluğundan emin olduğu erkek ile evlilik bence bulunmaz nimet..
Yurt disinda evlenenlerin cogu vize meselelerini cozmek amaciyla evleniyor.
Amerika muhafazakar bir ulkedir ve aile kavrami cok onemlidir, Italyanlarda da oyle. Isvecli, Danimarkali, Norvecli, Ingilizlerde o kadar onemli degil.
Onlarda evlilik guney AB veya ABDde oldugu kadar onemli degil, guzel giysi giyip parti yapmak icin bahane sadece.
vize problemi olayi cok baska seyler...
bu bahsettigim insanlarin hepsi AB vatandasi ve meslek sahibiler zaten....hatta bir ingiliz meslektasimim daha var mesela doktoradayken evlenmis iki cocugu var benle yasit, ingilterede yasayan diger iki erkek kardesi de evliler...
fransiz arkadaslarimin da bircogu evli ve bunun muhafazakarlikla hic alakasi yok.... Ulkeler bazinda da genelleme yapamayiz ve soyle soyleyim oyle parti yapalim eglenelim denilecek kadar ucuz birseyde degil yurt disinda yapilan bir dugun. Sadece hala evlilige inananlar o kurumu sevenler ve gerekliligine inanlar var birde evliligi sadece kagit ustundeki imza ve gereksiz bulanlar eski moda bulanlar var o kadar.
vize problemi olayi cok baska seyler...
bu bahsettigim insanlarin hepsi AB vatandasi ve meslek sahibiler zaten....hatta bir ingiliz meslektasimim daha var mesela doktoradayken evlenmis iki cocugu var benle yasit, ingilterede yasayan diger iki erkek kardesi de evliler...
fransiz arkadaslarimin da bircogu evli ve bunun muhafazakarlikla hic alakasi yok.... Ulkeler bazinda da genelleme yapamayiz ve soyle soyleyim oyle parti yapalim eglenelim denilecek kadar ucuz birseyde degil yurt disinda yapilan bir dugun. Sadece hala evlilige inananlar o kurumu sevenler ve gerekliligine inanlar var birde evliligi sadece kagit ustundeki imza ve gereksiz bulanlar eski moda bulanlar var o kadar.
Bu arada Fransada bir adamin mutlaka metresi olmasi beklenir yoksa adam yerine konmaz.vize problemi olayi cok baska seyler...
Bu arada Fransada bir adamin mutlaka metresi olmasi beklenir yoksa adam yerine konmaz.
Bunu nisanlilik surecinde bile uygulayan Fransiz arkadaslarim vardi. cevirdikleri entrikalari bilseniz mideniz kaldirmaz yani.
Olabilir, ama siz biraz iyi niyetliymissiniz, buyrun buna ne diyeceksiniz:Valla 4 yil fransada yasadim, hala gider gelirim hala birlikte calistigim kisiler var, hicte metresi olan evli tanidigim olmadi, bence sizin cevrenizdekiler ya cok zengin yada cok maceraciymis/keyfine duskunler mis hic genelleme yapmayin derim..
Bizim ülkemizde evliliğin kutsallığından çok, gerçekten aile olma isteğinden çok özgürce cinsellik yaşamak, aileden uzaklaşmak, kocaya sırt yaslamak sebepleri var. Kadınlar bezgin ve desperate housewife kıvamında, erkekler doyumsuz ve sadakatsiz. Etrafımdaki evliliklerin çoğunda ne kutsal, ne güzel ne de özel bir şey var. Karşılıklı fayda ilişkisi bizim toplumumuzdaki evlilik maalesef. İnsanlar evlenmek zorunda oldukları için evleniyorlar. İnsanların evlenmek zorunda olmadığı toplumlarda, gerçekten isteyerek, severek, hür iradeyle, aile olmaktan başka hesap kitap çıkar olmadan yapılan evliliğe evlilik derim ben.
Lafa baksana evlenmeyip onla bunla mı yatalımEvlenmeyen ama cinsel hayatı olan her insan bir gün onunla bir gün bununla mı yatıp kalkıyor? Siz ne kafadasınız?????
Namus anlayışınızdan da, son cümlenizden de iğrendim. Kadınlara motor, kaşar vb isimler takan tipler gibisiniz.
Konu sahibesi size gelince, şuraya 1082333939 kez yazdım bu görücü usülü evlenip ulke degistirmek cidden sakat. Hem adamı tanımıyorsunuz, hem orayı. Cidden ölüp bittiğim bir adam için bu kadar radikal bir değişim yaparım, ama çok aşık olmadığım biri için böyle bir şeye kalkışmak akıl karı değil. Burda , evlenip ulke degistiren pişman olmayan çok az insan var, bahtlarına adam düzgün çıkmış.
Ben kolay kolay boşan yazmam ama bence siz evliliğinizi düzeltmeye çalışın olmazsa çok zaman kaybetmeden boşanın eski hayatiniza donun. Diger takdirde cok dert cekeceksiniz.
Şansınız bol olsun.
Olabilir, ama siz biraz iyi niyetliymissiniz, buyrun buna ne diyeceksiniz:
http://www.connexionfrance.com/men-...nfidelity-family-life-11220-news-article.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?