- 23 Ağustos 2012
- 51.871
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.599
- 898
- Konu Sahibi guneslihava
-
Lafa baksana evlenmeyip onla bunla mı yatalım
Ya sanki mart kedisi gibi düz duvara tırmanıyoruz sonunda dayanamayıp sırf seks için evleniyoruz. Koskoca evlilik kurumunu neye indirgemiş kadın baksana!
Seks=evlilikYoksa millet niye evlensin? Evlenmeyene de yollu diyoruz. Oh mis!
Bu tip insanların varlığı beni dehşete düşürüyor ya, endişeleniyorum vallahi. Kendi gibi olmayanlardan bu kadar nefret eden, içten içe de kıskanan, bir yandan da dışlama çabası güden başka bir toplum daha var mıdır acaba ya?
Bu mantıkla bakarsak 45 yaşına gelip de cinsel hayatın bitince evlilik de mi bitecek? Sırf seksi mi paylaşıyor bu insanlar?
Ulan bir de marjinal olan bizdik iyi mi? Esas bu tiplerin zihniyeti sorgulanmalı zannımca. Kişi kendinden bilir işi derler, akılları neye odaklı işte gün gibi ortada.
Hayir oyle degil. Mme Vaillant bir psikolog, ve tahminine gore her 10 evli Fransiz erkekten dordunun metresi var. Hollande her yerde cunku Fransa'daki metres konusuna emsal gosteriliyor.Hollande in ask ucgenlerini baz alarak tum memleketin psikolojisi uzerine yapilmis bir magazinsel yorum/makale olarak gordum ben.
Türkiye %94 mü kabul edilemez demişHayir oyle degil. Mme Vaillant bir psikolog, ve tahminine gore her 10 evli Fransiz erkekten dordunun metresi var. Hollande her yerde cunku Fransa'daki metres konusuna emsal gosteriliyor.
Buyrun istatistik olarak yapilan su tabloya. Fransizlarin %47si metres olayina sicak bakmiyor. Yani yarisindan fazlasi metrese OK diyor! Bu arada bakin tablonun en alttan ikinci ulkesine, hangi ulke metres kurumuna siddetle karsi cikiyormus:
(Kaynak: http://www.pewresearch.org/fact-tan...of-infidelity-than-people-in-other-countries/)
Hayir oyle degil. Mme Vaillant bir psikolog, ve tahminine gore her 10 evli Fransiz erkekten dordunun metresi var. Hollande her yerde cunku Fransa'daki metres konusuna emsal gosteriliyor.
Buyrun istatistik olarak yapilan su tabloya. Fransizlarin %47si metres olayina sicak bakmiyor. Yani yarisindan fazlasi metrese OK diyor! Bu arada bakin tablonun en alttan ikinci ulkesine, hangi ulke metres kurumuna siddetle karsi cikiyormus:
(Kaynak: http://www.pewresearch.org/fact-tan...of-infidelity-than-people-in-other-countries/)
Dediginiz cok dogru, bu isin bir de imam nikahi faktoru var . Turklerin ne kadar cifte standartli oldugunun ispati.dedigim gibi istatistiksel calismalar yapabilirsiniz..... zaten turkiyenin % 94 unun aaa ne munasebet kesinlikle karsiyiz demis oldugu bu calisma ne yazikki en azindan turk denekler yuzunden ``corrupted`` olmustur, kuma sistemi diye birseyin varoldugu ulkeden bahsediyoruz yaa , surda hergun onlarca aldatilma konulari aciliyor ve olay anket doldurmaya gelince aaa tabiki karsiyiz, yok bide olabilir demelerini mi bekleyecektik.
Kafa yapimiz ayniymisYaşıtız, ama ben bekarım. Yine de seni anlıyorum, şu an evli olmak istemezdim. ben yetişkin biri olmak istemiyorum, birinin karısı, birinin annesi falan olmak bana ağır gelir. Ben sadece benim işte, beş işten ikisini yapan üçünü batıran ama yine de annesi tarafından hep affedilen, bir şekilde düzeltilen; bazen hiçbir şey yapmadan akşama kadar yabancı dizi seyreden, bazen kültür patlaması yaşayıp bir gecede kitap bitiren, bazen sınavları için agresifleşip evi birbirine katan biriyim. Ama ben hala annemin kızıyım, ve bundan çok mutluyum. Onların kanatları çok huzurlu, ve şu an buradan çıkmak istemiyorum ben. Çünkü çıkacağım yerde beni çekecek cazip şeyler yok bildiğim kadarıyla. Tartışmalar, eşin ailesi, varsa maddi sıkıntı, ev idaresi, bir de çocuk olursa seyreyle kıyameti. Bu evlilik hiç de rahat bir şeye benzemiyor. 1 aylık cicim ayı ve dandik bir romantizm için bu işe giremem.
Hele bir de görücü usulü demişsin, sahi neyini gördün de cazip buldun? Aşk desen hadi bir nebze ama görücü usulü çok saçma artık bana göre.
Üzerine Almanya'yı bırakıp buraya gelmişsin, üf ki ne üf! Ben olsam hayatta gelmezdim, bu şeye benziyor aynı Türkiye'yi bırakıp Afganistan'a yerleşmek gibi kıyas yaparsak. Ne alaka demeyin, yaşam standartları, kültürel yapısı falan apayrı ya.
Birlikte yaşayan bir yollu olmamak için pratik bir çözüm aslındaDediginiz cok dogru, bu isin bir de imam nikahi faktoru var . Turklerin ne kadar cifte standartli oldugunun ispati.
Aslinda problemin ana sebebi, cozumu degil. Geleceginizi bir adamin uc kez bos ol demesine birakiyorsunuz o sistemde.Birlikte yaşayan bir yollu olmamak için pratik bir çözüm aslında
Konu çok kaymis
ama konu sahibi daha tam olarak tanımadığı bir insanla hem de Almanya gibi bir ülkeyi birakarak evlenmekle hata etmis burada her sey her gun daha kötüye dogru evriliyor
Onu gectim kocasiyla anlasamiyor adam bildiğimiz hanzo aciklamalara baktigim kadar
Ben de sunu anlayamiyacagim bunca sene o ulke de yasayan kizlar orada ve hatta yabancilarla evlenmez de gelir burada evlenir
Konu sahibine gelince tek çözüm yolu biraz sure verip o sirada hic cocuk yapmayip kocasiyla ciddi olarak konusmasi
Anlasir ve duzeltirlerse devam etsinler yoksa uzatmadan yillarini kaybetmeden ve çocuğu olmadan bosansin gitsin
Bu arada ailene durumu biraz citlat ayrilmayi düşündüğün u degil ama anlasamadigini anlatabilirsin bakalim ailen ne tepki verecek
İroniydi zaten. Önceki mesajlarda birlikte yaşayanlar ya da cinsel özgürlükten bahsedenler, onunla bununla yatmakla itham edildi ya bazı üyeler ona göndermeydi aslında.Aslinda problemin ana sebebi, cozumu degil. Geleceginizi bir adamin uc kez bos ol demesine birakiyorsunuz o sistemde.
cevabi sadece iki kelime: Muhafazakar aile.Burayı ben de anlayamıyorum. Almanya'da erkek yok mu? Milyon nüfuslu ülkede erkek yok mu? AB ülkesini tanımadığın etmediğin adam için bırakmak garip gerçekten. Bu kız da ne buraya alışmış ne adamı sevmiş. Yerinde olsam daha fazla vakit kaybetmeden boşanır evime dönerdim.
ben annemlerde gercektrn cok rahatim kafa agritan yok ezen yok. esime karsi birsey hissetmiyorum. bana agir laflar etti tokat tekme bile atti affettim sustum sustumm olan bana oldu icime kapandim eski benden eser kalmadi. bosanalim dese esim bi dakika beklemeden tamam derim. o kadar cok pismanimki yaptiklarini unutamiyorum unutmicamda...biiktim usandim
İroniydi zaten. Önceki mesajlarda birlikte yaşayanlar ya da cinsel özgürlükten bahsedenler, onunla bununla yatmakla itham edildi ya bazı üyeler ona göndermeydi aslında.
Yurt disinda yasamak otomatik olarak ozguven kazandirsaydi Alamanci Turk kadinlar esitlik ister Turk kocalarini bosardi.yurtdışında yaşamışsın ama oradakilerin özgüveninin binde beri yok sende.
daha da komiği onun boşanalım demesini bekliyorsun?
ben annemlerde gercektrn cok rahatim kafa agritan yok ezen yok. esime karsi birsey hissetmiyorum. bana agir laflar etti tokat tekme bile atti affettim sustum sustumm olan bana oldu icime kapandim eski benden eser kalmadi. bosanalim dese esim bi dakika beklemeden tamam derim. o kadar cok pismanimki yaptiklarini unutamiyorum unutmicamda...biiktim usandim
Ne bekliyorsunuz. Bosanin.ben annemlerde gercektrn cok rahatim kafa agritan yok ezen yok. esime karsi birsey hissetmiyorum. bana agir laflar etti tokat tekme bile atti affettim sustum sustumm olan bana oldu icime kapandim eski benden eser kalmadi. bosanalim dese esim bi dakika beklemeden tamam derim. o kadar cok pismanimki yaptiklarini unutamiyorum unutmicamda...biiktim usandim
Belki tehdit ediliyordur.Evladım sen neden bu saçmalığa katlanıyorsun? Al uçak biletini git. Boşanıyoruz de geç herif ne der umursama.
Ben sadece mutsuzsun sanıyordum bak dayak da yemişsin. Gitmek için neyi bekliyorsun?
Yurt disinda yasamak otomatik olarak ozguven kazandirsaydi Alamanci Turk kadinlar esitlik ister Turk kocalarini bosardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?