hic evlenmemisim gibi bekar hayatimi cok ozledim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Valla insanlarımızın işi gücü 24 saat bacakarasına kafa yormak. Konu ne olursa din, siyaset, eğitim......olsun bir şekilde kadın bacakarasına geliyor. İnsanlarımız ç.kkafalı maalesef. Neyse konuyu dağıtmayalım.

Hollande in ask ucgenlerini baz alarak tum memleketin psikolojisi uzerine yapilmis bir magazinsel yorum/makale olarak gordum ben.
Hayir oyle degil. Mme Vaillant bir psikolog, ve tahminine gore her 10 evli Fransiz erkekten dordunun metresi var. Hollande her yerde cunku Fransa'daki metres konusuna emsal gosteriliyor.
Buyrun istatistik olarak yapilan su tabloya. Fransizlarin %47si metres olayina sicak bakmiyor. Yani yarisindan fazlasi metrese OK diyor! Bu arada bakin tablonun en alttan ikinci ulkesine, hangi ulke metres kurumuna siddetle karsi cikiyormus:
(Kaynak: http://www.pewresearch.org/fact-tan...of-infidelity-than-people-in-other-countries/)

Türkiye %94 mü kabul edilemez demiş ahahaha işte buna çok gülerim

dedigim gibi istatistiksel calismalar yapabilirsiniz..... zaten turkiyenin % 94 unun aaa ne munasebet kesinlikle karsiyiz demis oldugu bu calisma ne yazikki en azindan turk denekler yuzunden ``corrupted`` olmustur, kuma sistemi diye birseyin varoldugu ulkeden bahsediyoruz yaa , surda hergun onlarca aldatilma konulari aciliyor ve olay anket doldurmaya gelince aaa tabiki karsiyiz, yok bide olabilir demelerini mi bekleyecektik.

Konu çok kaymis
ama konu sahibi daha tam olarak tanımadığı bir insanla hem de Almanya gibi bir ülkeyi birakarak evlenmekle hata etmis burada her sey her gun daha kötüye dogru evriliyor
Onu gectim kocasiyla anlasamiyor adam bildiğimiz hanzo aciklamalara baktigim kadar
Ben de sunu anlayamiyacagim bunca sene o ulke de yasayan kizlar orada ve hatta yabancilarla evlenmez de gelir burada evlenir
Konu sahibine gelince tek çözüm yolu biraz sure verip o sirada hic cocuk yapmayip kocasiyla ciddi olarak konusmasi
Anlasir ve duzeltirlerse devam etsinler yoksa uzatmadan yillarini kaybetmeden ve çocuğu olmadan bosansin gitsin
Bu arada ailene durumu biraz citlat ayrilmayi düşündüğün u degil ama anlasamadigini anlatabilirsin bakalim ailen ne tepki verecek

Dediginiz cok dogru, bu isin bir de imam nikahi faktoru var . Turklerin ne kadar cifte standartli oldugunun ispati.

Kafa yapimiz ayniymis

Burayı ben de anlayamıyorum. Almanya'da erkek yok mu? Milyon nüfuslu ülkede erkek yok mu? AB ülkesini tanımadığın etmediğin adam için bırakmak garip gerçekten. Bu kız da ne buraya alışmış ne adamı sevmiş. Yerinde olsam daha fazla vakit kaybetmeden boşanır evime dönerdim.

Aslinda problemin ana sebebi, cozumu degil. Geleceginizi bir adamin uc kez bos ol demesine birakiyorsunuz o sistemde.
İroniydi zaten. Önceki mesajlarda birlikte yaşayanlar ya da cinsel özgürlükten bahsedenler, onunla bununla yatmakla itham edildi ya bazı üyeler ona göndermeydi aslında.

cevabi sadece iki kelime: Muhafazakar aile.

ben annemlerde gercektrn cok rahatim kafa agritan yok ezen yok. esime karsi birsey hissetmiyorum. bana agir laflar etti tokat tekme bile atti affettim sustum sustumm olan bana oldu icime kapandim eski benden eser kalmadi . bosanalim dese esim bi dakika beklemeden tamam derim. o kadar cok pismanimki yaptiklarini unutamiyorum unutmicamda...biiktim usandim

yurtdışında yaşamışsın ama oradakilerin özgüveninin binde biri yok sende.
daha da komiği onun boşanalım demesini bekliyorsun?

yurtdışında yaşamışsın ama oradakilerin özgüveninin binde beri yok sende.
daha da komiği onun boşanalım demesini bekliyorsun?
Yurt disinda yasamak otomatik olarak ozguven kazandirsaydi Alamanci Turk kadinlar esitlik ister Turk kocalarini bosardi.

Evladım sen neden bu saçmalığa katlanıyorsun? Al uçak biletini git. Boşanıyoruz de geç herif ne der umursama.

Ben sadece mutsuzsun sanıyordum bak dayak da yemişsin. Gitmek için neyi bekliyorsun?

Ne bekliyorsunuz. Bosanin.

Yurt disinda yasamak otomatik olarak ozguven kazandirsaydi Alamanci Turk kadinlar esitlik ister Turk kocalarini bosardi.

yav he..
bir bana bulaşmadın o da oldu şimdi tam oldu.
sorunlu,yalnız,aldatılmış,özgüvensiz,bunalımda kadın ... vs.kokusu alıyorum senden.sürekli bir polemiğe girme çabası.
ne olur uzak dur benden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…