hiç flörtü olmamış

bu tarz birisi olsa ben de asla yapamam ben ona her şeyi söyledim nelere katlanamayacağımı söyledim.gerisi ona kalmış.biraz daha tanımak istiyorum bakalım.

ne düşüneceğim beğendiysem denerim
bazen sadece kısmet olmaz yahu

ben 33 yaşındayım. gözlemciyim dediğiniz gibi.lise mezunu.iş ortamında bayan yok.muhafazakar görüyorum kendisini.

ben de evlenmeyi çok istiyordum erken evlenmek istiyordum hatta 25 gibi. oldum 33. ama olmayınca olmuyor. kısmet.
aynen hiç ilişksi olmadı diye yargılamayın bence tanımaya çalışın aklınıza yatmazsa vazgeçersiniz yatarsa devam..

Y
Yüzde 99 yalan. Sen etkilen diye böyle derler. Ahlaksız eşim de aynı şeyleri söylemişti. Evlenince öğrendim ne kadar temiz (!) bir erkek olduğunu.

36 yaşindaki bir adamimi yönlendireceksiniz? 16 yaşindaki bir ergen bile ilişki sürdürebilirken, 36 yaşinda bunu bilmemek..

Bence sağlikli değil. Yani herşey bir kenara, bilojiye bile ters. Bunun hormonlari var, ergenlik, sosyal ortam. 36 yaşinda birinin kadin olsun erkek olsun, iliskisi hiç olmamiş ve hali ile ne öpüşmüş ne başka cinsellik yaşamamiş insan normal değildir.

Aseksüel olma şansi ve gay olupta paravan evlilik yapma şansi oldukça yüksektir.

Herkes uzak duracaksa bu adam ne yapsın. Bence akışına bırak. Daha önce flörtü olmaması olabilir bu onu uygun damat adayından alıkoymaz.

Bu kadar acımasızca yargılamayın bence. Hemen suç işlemiş gibi yargılamışsınız ama bazen olmayınca olmuyor gerçekten.

Bu kadar acımasızca yargılamayın bence. Hemen suç işlemiş gibi yargılamışsınız ama bazen olmayınca olmuyor gerçekten.

Ilişki yürümüyor felan anlarim da, hiç flört etmemesi gerçekten normal değim. Adam 40ina merdiven dayamiş ve bir kadini hayatinda eli ile tutmadi, öpmedi, mutluluktan çilgina dönmedi, kalp acisi yaşamadi.

Yani hayatin büyük bir parcasini yaşamadi. Bana pek normal gelmedi.

ben 33 yaşındayım. gözlemciyim dediğiniz gibi.lise mezunu.iş ortamında bayan yok.muhafazakar görüyorum kendisini.

Yaşınızı şundan sordum; hiç sevgilisi olmadiysa sevgililigin eğlenceli kismini yani telefonu önce sen kapat nazlanmasini, ay sence bu yakışmış mi falan diye sorulunca guzel cevap verme olaylarini bilmiyordur. Siz ondan çok küçük olsaydiniz bunlari çok arayabilirdiniz. Belli bir yaştan sonra ise bu cilvelerdense gerçek hayattaki kibarlik daha önemli geliyor. Ne bileyim bir yerden dönüşte apartmandan girmenizi bekliyor mu, araba kapisini aciyor mu, sizi evden alip eve birakiyor mu vs gibi şeyler. Cilve er ya da geç bitiyor ama karakteri kalıyor.

Dediğiniz kibarlıklar var kendisinde.

Belki inancı gereği bazı şeyleri (öpüşme vs.)yaşamak istememiş olamaz mı 33 yaşındayım ben de cinsellik yaşamadım.flörtüm oldu.sizin yorum baya ağır bir yargılama olmuş gibi.

Belki inancı gereği bazı şeyleri (öpüşme vs.)yaşamak istememiş olamaz mı 33 yaşındayım ben de cinsellik yaşamadım.flörtüm oldu.sizin yorum baya ağır bir yargılama olmuş gibi.

Ayni inanci ona erken evlenmesinide söylüyor. Muhafazakarliktan olsa çoktandir evlenmiş olmaliydi yani.

Siz birçok kadin gibi büyük ihtimal ile sosyal kontroldan dolayi cinsellige fazla yaklaşmadiniz. Cinselliğin normal karşilandiği bir ülkede herşey farkli olabilirdi.

Erkekler için bu sosyal baski yok. Üstelik bunun üzerine hiç flört etmemek. Ya mümkünati yok. Ancak aşiri derece aseksüel olduğunda olur diye düşünüyorum.

Siz şunu anlamıyorsunuz evlenememek diye de bir şey var.sadece bu kişi için demiyorum. Ben de erken evlenmek istiyordum iş hayatıma atılınca evlenmek istiyordum olmadı.bu hayatta herkesin bir imtihanı vardır.google evlenemiyorum yazarsanız bu konudan ne kadar muzdarip insan olduğunu okuyabilirsiniz.benim cinsellik mevzuma gelince sosyal kontrolle alakası yok yaşamak istesem gizli saklı da cok güzel yaşarım kim ne diyebilir ki benim hassasiyetim başka.

Bi arkadaşım var 34 yaşında, hoş bir adam , işi gücü yerinde ama hiç flörtü olmadı . Kızlarla tanışıyor ilk görüşme oluyor ikinci görüşme bir türlü olmuyor . Arkadaş olarak hiç bir arızası yok çok düzgün düzeyli biri mesela ben de onu cozemedim neden ikinci görüşmeyi yapamıyor

Ben tavsiye etmiyorum. Bu yaşına kadar bir kadının sıcaklığına ihtiyaç duymamış bir erkek, evlendikten sonra da karısının sıcaklığına çok ihtiyaç duymaz. Kendi kendine yetebilen erkeklerden uzak durun. Böyle erkekler sevişemez, çiftleşir.. açık açık söylemek gerekirse. Erkekte tecrübe kadının mutluluğu açısından önemlidir. Bence.

İşte bu konuda beni düşündüren durum bu.teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…