bu tarz birisi olsa ben de asla yapamam ben ona her şeyi söyledim nelere katlanamayacağımı söyledim.gerisi ona kalmış.biraz daha tanımak istiyorum bakalım.Çok yobaz muhtemelen , inanırım flörtü olmadığına kuzenim böyle biriyle tanıştı en basiti sigara icemezsin icirtmem diye Mahmut hocaya bağlamış .
Kuzenim tabi topuklamis ardına bakmadan.
Size de tavsiye etmem.
ne düşüneceğim beğendiysem denerim36 yaşında ama daha önce hiç flörtü olmamış bir erkek... konuşması hali tavrı tipi gayet düzgün bir erkek...beğendiği kızlar olmuş ama tanışıp da çıktığı kız olmamış ve bir ilişki nasıl yönetilir hiçbir deneyimi olmayan erkek... bu konuda son derece acemi bir erkek... ne düşünürsünüz hanımlar?
ben 33 yaşındayım. gözlemciyim dediğiniz gibi.lise mezunu.iş ortamında bayan yok.muhafazakar görüyorum kendisini.Milyon tane olasılık var. Hepsini karmakarışık söyliyeyim ama sizin yasiniz kaç onu da sorasim geldi nedense.
İlişki tecrübenize guveniyorsaniz eşcinsel olup olmadığını anlarsınız diye düşünüyorum. Iyi gozlemleyin.
Bir insanin en çok sevgilisi olduğu zamanlar lise ve üniversitedir. Bu zamanlarda olmayinca sevgili yapma ihtimali de cok dusuyor. Nedeni de insanin daha bol vaktinin olmasi, para kazanma derdine henüz düşmemesi, hormonlarin tavan yaptigi yillar olmasi. Bu dönemde sevgilisi olmamasi düşündürücü. Ama düşününce bir çok arkadaşım sevgilisiz gecirdikleri okul yillarindan sonra tanıştıklariyla evlendi. Iste bir kere üniversiteden mezun olup hayata atilinca sevgilisi olmamasi son derece normal geliyor bana. Askerlikte zaten olmaz. İş hayatinda çevre çok dar oluyor, bir de aklini işe verdiyse her kiza alici gözle bakmadiysa ( bence o tipler daha tiksinc). Yani ayni iş yerinde cuk oturan bir kiz olmadiysa adam ne yapsin.
Babasinin durumlarini anlatmışsınız. Hayatindaki koca 6 yili babasina adadiysa o yillari yaşından cikarin etti 30yani babaya adadigi hayata bir kizi katip onu da derde ortak etmemiş ki bu çoook güzel.
Bence tutucu oluşu da fazladan durdurmus onu. Biriyle beraber olacaksam evlilik için olur diye düşünüp etrafindaki kizlari evlenecegi insan olarak gorememis olabilir. Bir de insan ne kadar beklerse o kadar armudun sapi uzumun çöpü diyip iyice uzaklaşıyor bu islerden. Mesela hoslandiklari olmuş diyorsunuz. Bir gün ona gore ters bir sey yapmıştır ya da atıyorum mini etek giymiştir o da aklindan elemistir (hakli sebepleri vardir demiyorum, kendince oyle yapmistir diyorum). Mesela erkeklerimiz kizi gayet açık makyajli fln alir evlenince kapatirlar, bu adam oyle bir sey yapmamistir ki bu da guzel.
Bunlari sizin gozlemeniz gerek. Ben tedirgin olacak bir şey gormedim. Bir şans verilebilir yani.
ben de evlenmeyi çok istiyordum erken evlenmek istiyordum hatta 25 gibi. oldum 33. ama olmayınca olmuyor. kısmet.ne düşüneceğim beğendiysem denerim
bazen sadece kısmet olmaz yahu
aynen hiç ilişksi olmadı diye yargılamayın bence tanımaya çalışın aklınıza yatmazsa vazgeçersiniz yatarsa devam..ben de evlenmeyi çok istiyordum erken evlenmek istiyordum hatta 25 gibi. oldum 33. ama olmayınca olmuyor. kısmet.
Yüzde 99 yalan. Sen etkilen diye böyle derler. Ahlaksız eşim de aynı şeyleri söylemişti. Evlenince öğrendim ne kadar temiz (!) bir erkek olduğunu.36 yaşında ama daha önce hiç flörtü olmamış bir erkek... konuşması hali tavrı tipi gayet düzgün bir erkek...beğendiği kızlar olmuş ama tanışıp da çıktığı kız olmamış ve bir ilişki nasıl yönetilir hiçbir deneyimi olmayan erkek... bu konuda son derece acemi bir erkek... ne düşünürsünüz hanımlar?
ben biraz dert yanmıştım ilgisiz falan diye. aramıyor diye. ilgiye bayılırım da :) arkadaşım da utangaç dedi ilk kız arkadaşı sensin nasıl davranacağını bilmiyor dedi sen yönlendirebilirsin acemi dedi. (benimkinin ablası anlatmış arkadaşıma )
Bu kadar acımasızca yargılamayın bence. Hemen suç işlemiş gibi yargılamışsınız ama bazen olmayınca olmuyor gerçekten.36 yaşindaki bir adamimi yönlendireceksiniz? 16 yaşindaki bir ergen bile ilişki sürdürebilirken, 36 yaşinda bunu bilmemek..
Bence sağlikli değil. Yani herşey bir kenara, bilojiye bile ters. Bunun hormonlari var, ergenlik, sosyal ortam. 36 yaşinda birinin kadin olsun erkek olsun, iliskisi hiç olmamiş ve hali ile ne öpüşmüş ne başka cinsellik yaşamamiş insan normal değildir.
Aseksüel olma şansi ve gay olupta paravan evlilik yapma şansi oldukça yüksektir.
Bu kadar acımasızca yargılamayın bence. Hemen suç işlemiş gibi yargılamışsınız ama bazen olmayınca olmuyor gerçekten.
ben 33 yaşındayım. gözlemciyim dediğiniz gibi.lise mezunu.iş ortamında bayan yok.muhafazakar görüyorum kendisini.
Dediğiniz kibarlıklar var kendisinde.Yaşınızı şundan sordum; hiç sevgilisi olmadiysa sevgililigin eğlenceli kismini yani telefonu önce sen kapat nazlanmasini, ay sence bu yakışmış mi falan diye sorulunca guzel cevap verme olaylarini bilmiyordur. Siz ondan çok küçük olsaydiniz bunlari çok arayabilirdiniz. Belli bir yaştan sonra ise bu cilvelerdense gerçek hayattaki kibarlik daha önemli geliyor. Ne bileyim bir yerden dönüşte apartmandan girmenizi bekliyor mu, araba kapisini aciyor mu, sizi evden alip eve birakiyor mu vs gibi şeyler. Cilve er ya da geç bitiyor ama karakteri kalıyor.
O pek birşey söylemedi ben ortak arkadaştan duydum.Y
Yüzde 99 yalan. Sen etkilen diye böyle derler. Ahlaksız eşim de aynı şeyleri söylemişti. Evlenince öğrendim ne kadar temiz (!) bir erkek olduğunu.
Belki inancı gereği bazı şeyleri (öpüşme vs.)yaşamak istememiş olamaz mı 33 yaşındayım ben de cinsellik yaşamadım.flörtüm oldu.sizin yorum baya ağır bir yargılama olmuş gibi.36 yaşindaki bir adamimi yönlendireceksiniz? 16 yaşindaki bir ergen bile ilişki sürdürebilirken, 36 yaşinda bunu bilmemek..
Bence sağlikli değil. Yani herşey bir kenara, bilojiye bile ters. Bunun hormonlari var, ergenlik, sosyal ortam. 36 yaşinda birinin kadin olsun erkek olsun, iliskisi hiç olmamiş ve hali ile ne öpüşmüş ne başka cinsellik yaşamamiş insan normal değildir.
Aseksüel olma şansi ve gay olupta paravan evlilik yapma şansi oldukça yüksektir.
Belki inancı gereği bazı şeyleri (öpüşme vs.)yaşamak istememiş olamaz mı 33 yaşındayım ben de cinsellik yaşamadım.flörtüm oldu.sizin yorum baya ağır bir yargılama olmuş gibi.
Siz şunu anlamıyorsunuz evlenememek diye de bir şey var.sadece bu kişi için demiyorum. Ben de erken evlenmek istiyordum iş hayatıma atılınca evlenmek istiyordum olmadı.bu hayatta herkesin bir imtihanı vardır.google evlenemiyorum yazarsanız bu konudan ne kadar muzdarip insan olduğunu okuyabilirsiniz.benim cinsellik mevzuma gelince sosyal kontrolle alakası yok yaşamak istesem gizli saklı da cok güzel yaşarım kim ne diyebilir ki benim hassasiyetim başka.Ayni inanci ona erken evlenmesinide söylüyor. Muhafazakarliktan olsa çoktandir evlenmiş olmaliydi yani.
Siz birçok kadin gibi büyük ihtimal ile sosyal kontroldan dolayi cinsellige fazla yaklaşmadiniz. Cinselliğin normal karşilandiği bir ülkede herşey farkli olabilirdi.
Erkekler için bu sosyal baski yok. Üstelik bunun üzerine hiç flört etmemek. Ya mümkünati yok. Ancak aşiri derece aseksüel olduğunda olur diye düşünüyorum.
Ben tavsiye etmiyorum. Bu yaşına kadar bir kadının sıcaklığına ihtiyaç duymamış bir erkek, evlendikten sonra da karısının sıcaklığına çok ihtiyaç duymaz. Kendi kendine yetebilen erkeklerden uzak durun. Böyle erkekler sevişemez, çiftleşir.. açık açık söylemek gerekirse. Erkekte tecrübe kadının mutluluğu açısından önemlidir. Bence.36 yaşında ama daha önce hiç flörtü olmamış bir erkek... konuşması hali tavrı tipi gayet düzgün bir erkek...beğendiği kızlar olmuş ama tanışıp da çıktığı kız olmamış ve bir ilişki nasıl yönetilir hiçbir deneyimi olmayan erkek... bu konuda son derece acemi bir erkek... ne düşünürsünüz hanımlar?
İşte bu konuda beni düşündüren durum bu.teşekkürler.Ben tavsiye etmiyorum. Bu yaşına kadar bir kadının sıcaklığına ihtiyaç duymamış bir erkek, evlendikten sonra da karısının sıcaklığına çok ihtiyaç duymaz. Kendi kendine yetebilen erkeklerden uzak durun. Böyle erkekler sevişemez, çiftleşir.. açık açık söylemek gerekirse. Erkekte tecrübe kadının mutluluğu açısından önemlidir. Bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?