Hiç gelmemiş birini kaybetmek

uumutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
65
19
38
Kızlar ben 3 Aydır birisiyle konuşuyodum . Gerçekten hoşlandım ondan hep bi umut kendi kendime çabaladım . Çok iyi anlaşıyoduk herşey çok güzeldi sevgili olma ihtimalimiz çok yüksekti hatta bikaç defa aşkım bile dedi bana. Ama peşinde bir sürü kız vardı geçmişini anlatırdı hep muhabbet açlırdı anlatma duy ah istemiyorum derdim hep . Çok sinirli aslında hiç takmıyordu beni bende aptallık edip hep mesaj atıyodum cevap veriyo telefonda çok ilgili değildi ama yüz yüze o kadar iyi sohbet ederdik ki doyamazdım hiç muhabbetine . Kendisi memur aslında ama paraya da bi okadar düşkün geçmişte yaşadığı ilişkilerinde hep kızlar bi hediyeler pahalı pahalı bunları bana söylüyordu bide . Neyse dün şöyle oldu bu bana araba resmi gönderdi almak istediğini ama parasının yetmediğini söyledi . Normalde o kadar mesaj atmayan kişi bana canım cicim balım böyle konuştu hep . Balım varken kimseden borç istemem dedi ama her yazdığı mesajın sonunda gülen surat yani şakayla karışık bende şaşırdım dedim evli değiliz böyle bişey çok saçma geleceği bilemeyiz vs olumsuz konuştum bu muhabbet şakayla karışık bi şekilde akşama kadar sürdü ama bende ciddi olarak istediğini düşündüm ona göre cevapladım şaka falan demedi hiç bana . Sonra işte bu güzel konuştuğu için bende dedim ki sen değişmeye başladın he balımlı falan konuşuyosun hep dedim Buda yardım etcenya ondan dedi gülen ifade yine . Benim artık sabrım taştı içinden gelmiyosa deme çıkarların için insanları kullanma para için mi böyle konuşuyosun vs dedim Buda bana yazmış ki ne diyon sen amk s. Git daha bana yazma. Ben şaka yapıyorum sana senin paranı falan istemiyorum yazmış. Nasıl şaka bu versem alcaktı bence vermediğim için şakaya döndü . Bende düzgün konuş küfür etmeye hakkın yok ne sanıyosun kendini vs yazdım Buda engelledi beni . O kadar şaşırdım ki bitti Yani belki aptallık ettim instagramdan yazdım nasıl bu kadar kolay bitiriyosun diye hatta yanlış anlaşılma oldu belki de aramızda diye resmen kendimi ezdim Yani :( yine küfür etti mal mısın s. Git istemiyorum yazdı . . Üzülüyorum açıkcası o kadar değer verdim güzel zamanlar geçirdik Yani ben inandım samimiyetine herşey para mıydı bu şekilde bitmesine anlam veremedim yanlış bişey mi dedim bana yalakalık yaptığı için sinirlendim bu normal değil mi . Ya İnan'ın o kadar alttan aldım her seferinde hiç bi zaman tartışma Ortamına girmedim kendimden o kadr taviz verdim ki onunla mutlu olmayı çok istedim hani hiç bi kızla böyle iyi anlaşmadığını boş yaşadığını falan söylemişti evlenmekten bile konuştu ama bu kadar da basit bitirdi . Neden böyle oldu mantıklı düşünemiyorum sizin düşüncelerinizi merak ediyorum

Sana küfretmiş alttan almışsın , ne lüzumu var ? Asıl sen orada ben böyle seviyesiz şakalardan hoşlanmıyorum diyip kestirip atacaktın . Bir kere eğri oturup doğru konuşalım ? Hiçbir erkek flört dönemi çok sevdiği ya da kaybetmek istemediği bir kıza küfrü basmaz . Şaka bile olsa böyle düşünmen beni rahatsız etti bir süre görüşmeyelim vs der . S... g... vs ? Sen onun erkek arkadaşı mısın ? Seni ciddiye aldığını sanmıyorum sende ezdirme kendini

Kızlar ben 3 Aydır birisiyle konuşuyodum . Gerçekten hoşlandım ondan hep bi umut kendi kendime çabaladım . Çok iyi anlaşıyoduk herşey çok güzeldi sevgili olma ihtimalimiz çok yüksekti hatta bikaç defa aşkım bile dedi bana. Ama peşinde bir sürü kız vardı geçmişini anlatırdı hep muhabbet açlırdı anlatma duy ah istemiyorum derdim hep . Çok sinirli aslında hiç takmıyordu beni bende aptallık edip hep mesaj atıyodum cevap veriyo telefonda çok ilgili değildi ama yüz yüze o kadar iyi sohbet ederdik ki doyamazdım hiç muhabbetine . Kendisi memur aslında ama paraya da bi okadar düşkün geçmişte yaşadığı ilişkilerinde hep kızlar bi hediyeler pahalı pahalı bunları bana söylüyordu bide . Neyse dün şöyle oldu bu bana araba resmi gönderdi almak istediğini ama parasının yetmediğini söyledi . Normalde o kadar mesaj atmayan kişi bana canım cicim balım böyle konuştu hep . Balım varken kimseden borç istemem dedi ama her yazdığı mesajın sonunda gülen surat yani şakayla karışık bende şaşırdım dedim evli değiliz böyle bişey çok saçma geleceği bilemeyiz vs olumsuz konuştum bu muhabbet şakayla karışık bi şekilde akşama kadar sürdü ama bende ciddi olarak istediğini düşündüm ona göre cevapladım şaka falan demedi hiç bana . Sonra işte bu güzel konuştuğu için bende dedim ki sen değişmeye başladın he balımlı falan konuşuyosun hep dedim Buda yardım etcenya ondan dedi gülen ifade yine . Benim artık sabrım taştı içinden gelmiyosa deme çıkarların için insanları kullanma para için mi böyle konuşuyosun vs dedim Buda bana yazmış ki ne diyon sen amk s. Git daha bana yazma. Ben şaka yapıyorum sana senin paranı falan istemiyorum yazmış. Nasıl şaka bu versem alcaktı bence vermediğim için şakaya döndü . Bende düzgün konuş küfür etmeye hakkın yok ne sanıyosun kendini vs yazdım Buda engelledi beni . O kadar şaşırdım ki bitti Yani belki aptallık ettim instagramdan yazdım nasıl bu kadar kolay bitiriyosun diye hatta yanlış anlaşılma oldu belki de aramızda diye resmen kendimi ezdim Yani :KK43: yine küfür etti mal mısın s. Git istemiyorum yazdı . . Üzülüyorum açıkcası o kadar değer verdim güzel zamanlar geçirdik Yani ben inandım samimiyetine herşey para mıydı bu şekilde bitmesine anlam veremedim yanlış bişey mi dedim bana yalakalık yaptığı için sinirlendim bu normal değil mi . Ya İnan'ın o kadar alttan aldım her seferinde hiç bi zaman tartışma Ortamına girmedim kendimden o kadr taviz verdim ki onunla mutlu olmayı çok istedim hani hiç bi kızla böyle iyi anlaşmadığını boş yaşadığını falan söylemişti evlenmekten bile konuştu ama bu kadar da basit bitirdi . Neden böyle oldu mantıklı düşünemiyorum sizin düşüncelerinizi merak ediyorum
3 ayda evlilige nasil geldiniz ?
bosver iyi olmus. erkekler konu araba olunca delirirler. hatta aşik olurlar arabaya. belki seni denemis aklinca ama hicbir kadina kendini kullaniyor hissi vererek denemek akil isi degil.
sana 3 ayda kufur edebilecek bi adam icin uzme kendini. DEGMEEEEZZZ

Esas kebdi defolsun gitsin pislik kizlardan para isteyen erkeklerden acaip uyuz oluyorum ve saygi duymuyorum.
Adamin sen de aradigi paraydi o konuda yuzbulamayinca gercek yuzunu cikarmis sakin ha yama bir daha.o yazarsa da git cami onun de dilen de engeli bas

İyi olan tek '1' tane bile huyu yok, saymamışsınız.

Mantığınız devredışı kalmış malesef, evet.

Sevginin yetmediğini biz söyleyelim, siz uygulayın. Tabi karşı tarafta o da yok da neyse..

Adam resmen senin veremeyeceğini anlayınca şakaya vurmuş artistliğinden ödün vermemek için. Üstüne nasıl yazdın bu adama inanılır gibi değil. Küfür ettiği halde hem de. İstersen parayı ver bi de özür dile.

Bir erkekte olabilecek tüm kötü özellikler bir adamda toplanmış. Arasan bulamazsın böylesini, sizi tebrik ediyorum gerçekten. Nedenini sorgulamayın bu olayda aldığınız derslere bakın. Hatta yardımcı olayım :

1. Herkesin her söylediğine inanılmayacak. Senden önce bir hiçtim, senin gibisiyle karşılaşmadım, bunlar bilindik yalanlar.
2. Bir erkeğe sizi istemediğini 2.kez söyleme fırsatını asla vermeyeceksiniz. Ortada ilişki bile yok, bittiyse 2. kez mesaj atmayın.
3. Kendinizden çok fazla taviz vermeyeceksiniz.
4. Geçmişi sürekli anlatan, kendini övüyor ve sizi kıskandırmak istiyordur. Geçmişi takılanları direkt şutlayın.
5. Çok hızlı beklentiye girmeyin, karşıdaki adam klasik kız işte evlenmek istiyordur diyerek ''seni ailemle tanıştırayım, yüzük takalım'' gibi şeyler söyleyip gönlünüzü almaya çalışabilir.
6. Para muhabbeti çok yakın insanlar arasında bile hassas bir konudur, adamı tam tanımıyorsunuz bile muhabbeti bu kadar uzatmamalıydı, çok yüzsüzce. Sizden çıkarı olduğunu düşündüğünüz insanlara istediğini vermeyin ve tavırlarına bakın. Değişiyorlarsa o çıkar sizden kıymetlidir.

Yildiz tilbenin tweeti aklima geldi "hic gelmemis birinin gidisinin yorgunlugu var uzerimde"

Adam degilmis karsindaki. Asla yazma asla asla aslaaa. Uzulme. Hayatindan ciktigina yat kalk sukret. Git sadaka falan ver. Ciddiyim.

Ne kadar akıllı para yedirmemiş çocuğa gerçek yüzünü görmüş diyecektim ta kiii ne olduğunu belli ettiği halde yalvarmana kadar.
Yapma lütfen bir tane iyi özellik saymadığın biri için mi bu kadar üzülüyorsun , git şükür namazı kıl.

Kızlar ben 3 Aydır birisiyle konuşuyodum . Gerçekten hoşlandım ondan hep bi umut kendi kendime çabaladım . Çok iyi anlaşıyoduk herşey çok güzeldi sevgili olma ihtimalimiz çok yüksekti hatta bikaç defa aşkım bile dedi bana. Ama peşinde bir sürü kız vardı geçmişini anlatırdı hep muhabbet açlırdı anlatma duy ah istemiyorum derdim hep . Çok sinirli aslında hiç takmıyordu beni bende aptallık edip hep mesaj atıyodum cevap veriyo telefonda çok ilgili değildi ama yüz yüze o kadar iyi sohbet ederdik ki doyamazdım hiç muhabbetine . Kendisi memur aslında ama paraya da bi okadar düşkün geçmişte yaşadığı ilişkilerinde hep kızlar bi hediyeler pahalı pahalı bunları bana söylüyordu bide . Neyse dün şöyle oldu bu bana araba resmi gönderdi almak istediğini ama parasının yetmediğini söyledi . Normalde o kadar mesaj atmayan kişi bana canım cicim balım böyle konuştu hep . Balım varken kimseden borç istemem dedi ama her yazdığı mesajın sonunda gülen surat yani şakayla karışık bende şaşırdım dedim evli değiliz böyle bişey çok saçma geleceği bilemeyiz vs olumsuz konuştum bu muhabbet şakayla karışık bi şekilde akşama kadar sürdü ama bende ciddi olarak istediğini düşündüm ona göre cevapladım şaka falan demedi hiç bana . Sonra işte bu güzel konuştuğu için bende dedim ki sen değişmeye başladın he balımlı falan konuşuyosun hep dedim Buda yardım etcenya ondan dedi gülen ifade yine . Benim artık sabrım taştı içinden gelmiyosa deme çıkarların için insanları kullanma para için mi böyle konuşuyosun vs dedim Buda bana yazmış ki ne diyon sen amk s. Git daha bana yazma. Ben şaka yapıyorum sana senin paranı falan istemiyorum yazmış. Nasıl şaka bu versem alcaktı bence vermediğim için şakaya döndü . Bende düzgün konuş küfür etmeye hakkın yok ne sanıyosun kendini vs yazdım Buda engelledi beni . O kadar şaşırdım ki bitti Yani belki aptallık ettim instagramdan yazdım nasıl bu kadar kolay bitiriyosun diye hatta yanlış anlaşılma oldu belki de aramızda diye resmen kendimi ezdim Yani :KK43: yine küfür etti mal mısın s. Git istemiyorum yazdı . . Üzülüyorum açıkcası o kadar değer verdim güzel zamanlar geçirdik Yani ben inandım samimiyetine herşey para mıydı bu şekilde bitmesine anlam veremedim yanlış bişey mi dedim bana yalakalık yaptığı için sinirlendim bu normal değil mi . Ya İnan'ın o kadar alttan aldım her seferinde hiç bi zaman tartışma Ortamına girmedim kendimden o kadr taviz verdim ki onunla mutlu olmayı çok istedim hani hiç bi kızla böyle iyi anlaşmadığını boş yaşadığını falan söylemişti evlenmekten bile konuştu ama bu kadar da basit bitirdi . Neden böyle oldu mantıklı düşünemiyorum sizin düşüncelerinizi merak ediyorum
Ayyy ne kadar itici bir erkek resmen kullanmaya calismis.bu arada aynende boyle bir tanidigimiz var oda memur bir arkadasima araba almak icin resim atmis birc istemis kia askim balim cicim filan dedi oda memur kiza akil verdik vermedi parayi sonra bu kiza bagirip cagirip engelledi yani ancak bu kadar benzerlik olur.bu kisi ankarada memur ins ayni kisi degildir

Bu hareketi gayet çıkarları için seninle konuştuğunu gösteriyor bence.. kafana bile takma

Bir erkekte olabilecek tüm kötü özellikler bir adamda toplanmış. Arasan bulamazsın böylesini, sizi tebrik ediyorum gerçekten. Nedenini sorgulamayın bu olayda aldığınız derslere bakın. Hatta yardımcı olayım :

1. Herkesin her söylediğine inanılmayacak. Senden önce bir hiçtim, senin gibisiyle karşılaşmadım, bunlar bilindik yalanlar.
2. Bir erkeğe sizi istemediğini 2.kez söyleme fırsatını asla vermeyeceksiniz. Ortada ilişki bile yok, bittiyse 2. kez mesaj atmayın.
3. Kendinizden çok fazla taviz vermeyeceksiniz.
4. Geçmişi sürekli anlatan, kendini övüyor ve sizi kıskandırmak istiyordur. Geçmişi takılanları direkt şutlayın.
5. Çok hızlı beklentiye girmeyin, karşıdaki adam klasik kız işte evlenmek istiyordur diyerek ''seni ailemle tanıştırayım, yüzük takalım'' gibi şeyler söyleyip gönlünüzü almaya çalışabilir.
6. Para muhabbeti çok yakın insanlar arasında bile hassas bir konudur, adamı tam tanımıyorsunuz bile muhabbeti bu kadar uzatmamalıydı, çok yüzsüzce. Sizden çıkarı olduğunu düşündüğünüz insanlara istediğini vermeyin ve tavırlarına bakın. Değişiyorlarsa o çıkar sizden kıymetlidir.
Çok teşekkür ederim.?haklısın .

Ne kadar akıllı para yedirmemiş çocuğa gerçek yüzünü görmüş diyecektim ta kiii ne olduğunu belli ettiği halde yalvarmana kadar.
Yapma lütfen bir tane iyi özellik saymadığın biri için mi bu kadar üzülüyorsun , git şükür namazı kıl.
yazdığım için pişman oldum hatta kötü şeyler söylemedimya içimde kaldı ya ne bileyim yalvardı bitirdim ama dönmedim gibi laflarını söylemesini düşünmek bile sinirlendiriyo. Ağır mesaj yazsaydım keşke

Ayyy ne kadar itici bir erkek resmen kullanmaya calismis.bu arada aynende boyle bir tanidigimiz var oda memur bir arkadasima araba almak icin resim atmis birc istemis kia askim balim cicim filan dedi oda memur kiza akil verdik vermedi parayi sonra bu kiza bagirip cagirip engelledi yani ancak bu kadar benzerlik olur.bu kisi ankarada memur ins ayni kisi degildir
evet aynısıymış ama bu istanbulda

Adam resmen senin veremeyeceğini anlayınca şakaya vurmuş artistliğinden ödün vermemek için. Üstüne nasıl yazdın bu adama inanılır gibi değil. Küfür ettiği halde hem de. İstersen parayı ver bi de özür dile.
Evet evet aynen öyle . Şakaya vurdu . Yaaa ne bileyim ona gerçekten ağır bi mesaj yazasım var içimde kaldı ya . Sizce ?

Çok sinirli kısmından sonrasını okumadım.
Olmadıysa allah sizi korumuş. Sadaka verin :kahve:

Back
X