Hiç görüşmeden mi hayır desem?

Yeni tanışmış ve şiirden girmişse mevzuya bilemedim, ben olsam koşarak uzaklaşırdım.

Şiiri laf arasında söyledi sonra yazdığı bi şiiri göndermiş hiç sevmem anlamam da ben şiirden ben düz bi insanım tamam romantiklik yapsında arada yapsın. Eski sevgililerimle kıyaslıyorum illaki

Aynen öyle abartıyor ya rezalet etkilemek için mi yapıyor bilmiyorum sana özel değil dedi bi ara. Bende herkese mi böylesin yani dedim yok diyor

yaşlarınız kaç ki?
üff bazı erkekler böyle yapıyor, ama hızlı giden atın b*ku seyrek düşer demiş atalarımız. Böyle gereksiz abartılı hareketlerle başlayanlardan bi cacık olmuyor ama yüz yüze tanımadan karar vermeyin derim.

Aynen öyle abartıyor ya rezalet etkilemek için mi yapıyor bilmiyorum sana özel değil dedi bi ara. Bende herkese mi böylesin yani dedim yok diyor

Adamin karsi cinsle konusma sekli bu olmus demek ki. Boyle tipler bana hep cok tehlikeli gelir. Ayak ustu 10 takla atabilecek potansiyelleri vardir.

ilişki başında hep o süslü laflar vardır yok sensiz boğazımdan geçmez yok hep seni düşünüyorum yalandan romantik takılırlar bir kaç ay sonra yüzde doksanı gerçek yüzünü gösterir.kanmayın bu sözlere mantığınıza uyuyorsa şartları eğitim olarak iş olarak aile yapısı olarak o zaman görüşmeye devam edin .her şey gönlünüzce olsun

aynen şartları mantığıma uyuyor bi o yanı iyi zaten

O 30 ben 31 yaşındayım.
Ben balık o kova.
Katılıyorum zaten güvenim yok erkeklere.

Mıy mıy ol, şiir de, düşeler ganka demiş birisi, deniyor. Hiç sevmediğim tipitip. Tanımak için günlük muhabbet edilir on günde. Cıvık müdürüm afedersin

Sormayın ya
Yani kendimden nasıl soğuturum diye uğraşsa bu kadar olurdu heralde

Haha
Valla bende de mi var gariplik diyorumya sevdiğim adam tipleri hep sorunlu çıktı

Yok , daha bir haftada bu sözler normal değil tabi ancak belki kendini ifade etme şekli bu.

Boğazımdan geçmez cümlesini öylesine kurmuştur.

Canlı görüşme yaptınız mı ? Buluşmadan önce yapılabilir güveniyorsanız ve

Kayıt alırsa canınızı sikmazsa bu durum.

Yok yapmadık yapmıycam direk buluşcam.
Öylesine değil ya buraya yine sadeleştirip yazdım tam cümleyi yazsam yok artık dersiniz.
yani normale döneceksen şans vericem böyle gidersen olmaz demeyi düşünüyorum.
Tartışırken daha çok sevdim adamı

ben de sevmeeem,çok haklısın, şiir okuyan erkek nazım hikmet değilse murathan mungan değilse "git az da ötede oku" derim.
böyle boğazımdan geçmez demeler falan yapay yapay.
romantizme alerjim var.
tartışınca laf söylemese, uysal, hayat kolay ve sakin geçer derim ama böyle iki yuzlu gibi de.
ben göruşmezdim.
anladığım kadarıyla sen de biraz sert erkek tipi seviyorsun.

Ayy şiir romantiklik çok samimiyetsiz ve itici gelirdi banada.. 10 günde neyin kibarlığı bu? Böyleleri genelde köprüyü geçince gerçek yüzleri çıkıyor ortaya. İçine sinmediyse zaten uzatmadan kes at genelde ilk hisler yanıltmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…