- 9 Ağustos 2020
- 1.940
- 1.549
- 53
- 36
Kuzum bir şans versen yüzyüze belki ısınıcan
en azında bi kez görüşeyim diyorum evet ama ısınıcam gibi gelmiyor :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum bir şans versen yüzyüze belki ısınıcan
Avcı ruhu sezdim ben.erkek olarak neyleri normal
Yeni tanışmış ve şiirden girmişse mevzuya bilemedim, ben olsam koşarak uzaklaşırdım.
Aynen öyle abartıyor ya rezalet etkilemek için mi yapıyor bilmiyorum sana özel değil dedi bi ara. Bende herkese mi böylesin yani dedim yok diyor
Belli olmazen azında bi kez görüşeyim diyorum evet ama ısınıcam gibi gelmiyor :/
Aynen öyle abartıyor ya rezalet etkilemek için mi yapıyor bilmiyorum sana özel değil dedi bi ara. Bende herkese mi böylesin yani dedim yok diyor
ilişki başında hep o süslü laflar vardır yok sensiz boğazımdan geçmez yok hep seni düşünüyorum yalandan romantik takılırlar bir kaç ay sonra yüzde doksanı gerçek yüzünü gösterir.kanmayın bu sözlere mantığınıza uyuyorsa şartları eğitim olarak iş olarak aile yapısı olarak o zaman görüşmeye devam edin .her şey gönlünüzce olsunArkadaşlar bi arkadaş vesilesiyle biriyle tanıştım. Uzak mesafedeyiz. Görüşmedik henüz daha 1.5 hafta oluyor konuşalı. Çok kibar çok romantik takılıyor. Yemeğini yedin mi, seni rahatsız etmiyorum dimi. Geçen yemek yapmış ne yaptın dedim söyledi aa çok severim dedim. Ama benim boğazımdan geçmez ki şimdi filan diyor. Abartma diye uyardım bozuluyor ama yapmacık belli. Birkez gerildik gayet laf söylüyor sinirlenince. Şiir de yazıyormuş gönderdi bi tane off şiirde hiç sevmem ben. Benim sevdiğim adam tipi değil buna eminim. Ama sevdiğim adam tiplerinden de hep kazık yedim. Bu sefer farklı olsun iyi olur diyorum ama adama da içim ısınmadı kihep eski sevgililerimle kıyaslıyorum onlar daha hoş geliyor. Kafam karışık 2 hafta sonra görüşme planlıyoruz ama bilmiyorum direk bitirsem mi
![]()
OlabilirAvcı ruhu sezdim ben.
Belli olmaz
Tabi sen kendini bilirsin
Fotoğraftan beğenmedin mi
ilişki başında hep o süslü laflar vardır yok sensiz boğazımdan geçmez yok hep seni düşünüyorum yalandan romantik takılırlar bir kaç ay sonra yüzde doksanı gerçek yüzünü gösterir.kanmayın bu sözlere mantığınıza uyuyorsa şartları eğitim olarak iş olarak aile yapısı olarak o zaman görüşmeye devam edin .her şey gönlünüzce olsun
Cooooorrrtttttt sesi buraya kadar geldiFazla kasmasın, cortlamaya başlamış bile.
yaşlarınız kaç ki?
üff bazı erkekler böyle yapıyor, ama hızlı giden atın b*ku seyrek düşer demiş atalarımız. Böyle gereksiz abartılı hareketlerle başlayanlardan bi cacık olmuyor ama yüz yüze tanımadan karar vermeyin derim.
Zaten sevgili değiliz önce tanımak isterim dedim ve pat pat ta söylüyorum yapmacık geliyor diye.
Mıy mıy ol, şiir de, düşeler ganka demiş birisi, deniyor. Hiç sevmediğim tipitip. Tanımak için günlük muhabbet edilir on günde. Cıvık müdürüm afedersin
Kibar olunca da suç oluyormuş. Böyle diye diye adamın içinden canavar çıkarmayında :)
Haha
Valla bende de mi var gariplik diyorumya sevdiğim adam tipleri hep sorunlu çıktı
Yok , daha bir haftada bu sözler normal değil tabi ancak belki kendini ifade etme şekli bu.
Boğazımdan geçmez cümlesini öylesine kurmuştur.
Canlı görüşme yaptınız mı ? Buluşmadan önce yapılabilir güveniyorsanız ve
Kayıt alırsa canınızı sikmazsa bu durum.
Arkadaşlar bi arkadaş vesilesiyle biriyle tanıştım. Uzak mesafedeyiz. Görüşmedik henüz daha 1.5 hafta oluyor konuşalı. Çok kibar çok romantik takılıyor. Yemeğini yedin mi, seni rahatsız etmiyorum dimi. Geçen yemek yapmış ne yaptın dedim söyledi aa çok severim dedim. Ama benim boğazımdan geçmez ki şimdi filan diyor. Abartma diye uyardım bozuluyor ama yapmacık belli. Birkez gerildik gayet laf söylüyor sinirlenince. Şiir de yazıyormuş gönderdi bi tane off şiirde hiç sevmem ben. Benim sevdiğim adam tipi değil buna eminim. Ama sevdiğim adam tiplerinden de hep kazık yedim. Bu sefer farklı olsun iyi olur diyorum ama adama da içim ısınmadı kihep eski sevgililerimle kıyaslıyorum onlar daha hoş geliyor. Kafam karışık 2 hafta sonra görüşme planlıyoruz ama bilmiyorum direk bitirsem mi
![]()