Hiç görüşmeden mi hayır desem?

Evet sert erkek seviyorum ama onlardan da hep darbe yedim. O yüzden korkuyorum farklısını mı denesem diyorum. Ne bileyim kafamda karışık

Haklısınız sanırım nezaketen belki görüşürüm zaten tepkimi de belli ediyorum sevmem diye

Önce bir görüş canım.Ayrıca eskılerı dusunme.Eskıler ıyı olsslardı yanında olurlardı

Evet sert erkek seviyorum ama onlardan da hep darbe yedim. O yüzden korkuyorum farklısını mı denesem diyorum. Ne bileyim kafamda karışık

dışarıya sert sana karşı çok yumuşak olan erkek, en guzel erkek modeli bence, kendiminkinden biliyorum, inşallah senin karşına da çıksın istediğin gibi biri.
çok iyi anlıyorum seni, efendi erkek çok iyi ama sumsuk sumsuk konuşan ben de sevmiyorum.

Aynen öyle inşallah çok sağolun

Tartısma esnasında ne diyerek laf söyledi merak ettim

Tartısma esnasında ne diyerek laf söyledi merak ettim

Direk kendini ön plana attı ben şöyleyim asla böyle yapmam filan konuyla ilgili beni hatalı gördü ve baya gömdü. Hiçte kibar değildi alındım hatta.

Böyle tipler herkese karşı aynı davranıyorlar. Sana özel bir davranışı yok aslında. Çok yapay geldi bana. Kim bilir o şiiri daha önce kimlere atmıştır. Bence direkt muhabbeti kes

Ben de iki yakınım arasında copcatanlik yapmıştım ve oğlanın şiir okumasiyla kız sogumustu buluşmadı bile öyle kestirip attı direkt hikayeler çok benzer

Ben de iki yakınım arasında copcatanlik yapmıştım ve oğlanın şiir okumasiyla kız sogumustu buluşmadı bile öyle kestirip attı direkt hikayeler çok benzer

Ahahahah
Ya bişeyde diyemedim şu an kafam karıştı direk bitiricem heralde.
bazen gayet normal yani yapmacık olmak için insan niye çaba sarfeder anlamıyorum.

Eski sevgililerinle kıyaslayıp ısınamamak çok saçma. Eskiler anormal olduğu için ve bu kişi normal olduğu için sana enteresan gelmiş olamaz mı?

Yemek konusuna gelince yedi kat yabancı benim yediğim şeyi begense ve ben ikram edemezsem çok rahatsız olurum. Aklımda kalır.

Böyle tipler herkese karşı aynı davranıyorlar. Sana özel bir davranışı yok aslında. Çok yapay geldi bana. Kim bilir o şiiri daha önce kimlere atmıştır. Bence direkt muhabbeti kes

Evet ya ünideyken bi arkadaş hep aynı şiiri gönderirmiş kızlara kimse sevgili olmuyordu o geldi aklıma

İnsanlar flörtleşmeye çalışıyor ne desinler yani? Söylediklerinin gerçek olmadığı belli zaten. Tabii ki gerçek olmayacak başlarda flörtleşme böyledir. Sürekli düz düz konuşsa bunun adı flört olmaz.

Eskilerinizde pek iyi değilmiş ama bu adamda biraz yapmacık gibi bence vaktinizi harcamayın

yok yok adam yapmacık çok abartı kibar olmak için kazınıyor. Evet ama hakkını yemiyim belki eski sevgililerimden karakterlidir :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…