Hiç görüşmeden mi hayır desem?

ben de sevmeeem,çok haklısın, şiir okuyan erkek nazım hikmet değilse murathan mungan değilse "git az da ötede oku" derim.
böyle boğazımdan geçmez demeler falan yapay yapay.
romantizme alerjim var.
tartışınca laf söylemese, uysal, hayat kolay ve sakin geçer derim ama böyle iki yuzlu gibi de.
ben göruşmezdim.
anladığım kadarıyla sen de biraz sert erkek tipi seviyorsun.

Evet sert erkek seviyorum ama onlardan da hep darbe yedim. O yüzden korkuyorum farklısını mı denesem diyorum. Ne bileyim kafamda karışık

Ayy şiir romantiklik çok samimiyetsiz ve itici gelirdi banada.. 10 günde neyin kibarlığı bu? Böyleleri genelde köprüyü geçince gerçek yüzleri çıkıyor ortaya. İçine sinmediyse zaten uzatmadan kes at genelde ilk hisler yanıltmıyor.

Haklısınız sanırım nezaketen belki görüşürüm zaten tepkimi de belli ediyorum sevmem diye

Arkadaşlar bi arkadaş vesilesiyle biriyle tanıştım. Uzak mesafedeyiz. Görüşmedik henüz daha 1.5 hafta oluyor konuşalı. Çok kibar çok romantik takılıyor. Yemeğini yedin mi, seni rahatsız etmiyorum dimi. Geçen yemek yapmış ne yaptın dedim söyledi aa çok severim dedim. Ama benim boğazımdan geçmez ki şimdi filan diyor. Abartma diye uyardım bozuluyor ama yapmacık belli. Birkez gerildik gayet laf söylüyor sinirlenince. Şiir de yazıyormuş gönderdi bi tane off şiirde hiç sevmem ben. Benim sevdiğim adam tipi değil buna eminim. Ama sevdiğim adam tiplerinden de hep kazık yedim. Bu sefer farklı olsun iyi olur diyorum ama adama da içim ısınmadı ki :KK43: hep eski sevgililerimle kıyaslıyorum onlar daha hoş geliyor. Kafam karışık 2 hafta sonra görüşme planlıyoruz ama bilmiyorum direk bitirsem mi :KK43:
Önce bir görüş canım.Ayrıca eskılerı dusunme.Eskıler ıyı olsslardı yanında olurlardı:(

Evet sert erkek seviyorum ama onlardan da hep darbe yedim. O yüzden korkuyorum farklısını mı denesem diyorum. Ne bileyim kafamda karışık

dışarıya sert sana karşı çok yumuşak olan erkek, en guzel erkek modeli bence, kendiminkinden biliyorum, inşallah senin karşına da çıksın istediğin gibi biri.
çok iyi anlıyorum seni, efendi erkek çok iyi ama sumsuk sumsuk konuşan ben de sevmiyorum.

dışarıya sert sana karşı çok yumuşak olan erkek, en guzel erkek modeli bence, kendiminkinden biliyorum, inşallah senin karşına da çıksın istediğin gibi biri.
çok iyi anlıyorum seni, efendi erkek çok iyi ama sumsuk sumsuk konuşan ben de sevmiyorum.

Aynen öyle inşallah çok sağolun🥰🥰🥰

Tartısma esnasında ne diyerek laf söyledi merak ettim

Tartısma esnasında ne diyerek laf söyledi merak ettim

Direk kendini ön plana attı ben şöyleyim asla böyle yapmam filan konuyla ilgili beni hatalı gördü ve baya gömdü. Hiçte kibar değildi alındım hatta.

Böyle tipler herkese karşı aynı davranıyorlar. Sana özel bir davranışı yok aslında. Çok yapay geldi bana. Kim bilir o şiiri daha önce kimlere atmıştır. Bence direkt muhabbeti kes

Ben de iki yakınım arasında copcatanlik yapmıştım ve oğlanın şiir okumasiyla kız sogumustu😂😂 buluşmadı bile öyle kestirip attı direkt 😂 hikayeler çok benzer 😅

Ben de iki yakınım arasında copcatanlik yapmıştım ve oğlanın şiir okumasiyla kız sogumustu😂😂 buluşmadı bile öyle kestirip attı direkt 😂 hikayeler çok benzer 😅

Ahahahah😃😃
Ya bişeyde diyemedim şu an kafam karıştı direk bitiricem heralde.
bazen gayet normal yani yapmacık olmak için insan niye çaba sarfeder anlamıyorum.

Eski sevgililerinle kıyaslayıp ısınamamak çok saçma. Eskiler anormal olduğu için ve bu kişi normal olduğu için sana enteresan gelmiş olamaz mı?

Yemek konusuna gelince yedi kat yabancı benim yediğim şeyi begense ve ben ikram edemezsem çok rahatsız olurum. Aklımda kalır.

Böyle tipler herkese karşı aynı davranıyorlar. Sana özel bir davranışı yok aslında. Çok yapay geldi bana. Kim bilir o şiiri daha önce kimlere atmıştır. Bence direkt muhabbeti kes

Evet ya ünideyken bi arkadaş hep aynı şiiri gönderirmiş kızlara kimse sevgili olmuyordu o geldi aklıma :D

İnsanlar flörtleşmeye çalışıyor ne desinler yani? Söylediklerinin gerçek olmadığı belli zaten. Tabii ki gerçek olmayacak başlarda flörtleşme böyledir. Sürekli düz düz konuşsa bunun adı flört olmaz.

Eskilerinizde pek iyi değilmiş ama bu adamda biraz yapmacık gibi bence vaktinizi harcamayın

Eski sevgililerinle kıyaslayıp ısınamamak çok saçma. Eskiler anormal olduğu için ve bu kişi normal olduğu için sana enteresan gelmiş olamaz mı?

Yemek konusuna gelince yedi kat yabancı benim yediğim şeyi begense ve ben ikram edemezsem çok rahatsız olurum. Aklımda kalır.

yok yok adam yapmacık çok abartı kibar olmak için kazınıyor. Evet ama hakkını yemiyim belki eski sevgililerimden karakterlidir :/

Back
X