- Konu Sahibi Limondalimon
-
sevgili arkadaşım, aileyi de düşündüm fakat 2 çocukla mesleksiz olarak her zaman sığıntı gibi hissedebilir...yaşayacağı sorunlar artacaktır...aileler genel de destek olmuyorlar ama olsalar bile 2 çocukla çok zor olacağı için kocasına tahammül etmek için çareler önerdim...dünya çok kötü olmuş maalesef.bende sardunya zakkum arkadasin yazdiklarina katilmakla birlikte ailenin bu konuda ne dusunduklerini merak ediyorum.
ailen yanindaysa eger sana yardim edebilirlerse bence o adamin kahrini cekmek zorunda degilsiniz .ama eger aileniz destek cikmiyorsa ve sizinde elinizde bir mesleiginiz maalesef olmadigi icin su an bosanmaniz gercekten sizin icin buyuk sykintilar yaratabilir.
ne yazikki ulkemizde aldatilan bircok kadin var . bunlarin bir kismi dizini kirip mecbur oturmak zorunda kaliyorlar kaderimiz deyip cekiyorlar.
insallah hersey duzelir.cocuklariniz icin uzuldum. uslanmaz bir baba ve yalan soyleyen bir babalari var.allah islah etsin boylelerini. sizede buyuk sabir diliyorum. cocuklariniz icn herseyi deneyin. iciniz yansada deneyin.a.s.
5 yıllık evliyim daha 2 ayolmuştu evleneli tel.mesaj geldi eşimin 1 yıl sonra devamlı olarak iş arkadaşının lafı geçmeye ve evimizi huzursuz etmeye yetti 3.yılımda işe maillerini yakaladım bir kadınla ve eski sevgilisi bu aynı zamanda ve benden herşeyi saklıyor ve gün yüzüne çıkıyor hep yakalıyorum ve bugünde arkadaş lık kurma sitesinde resmini buldum bekar ve hiç evlenmediğini not düşmüş daha da çok ayrıntıda var şimdi özür diliyor senin haketmediğin çok şey yaptım diyor git dersen giderim dedi git dedim gitti. ve 1 kaç saat oldu ara ara arıyor ne yapıyosun diye 2 bebeğim var aldatılmaktan bıktım ama herdafasında hata yaptığını kabul etti ve çok karmaşık duygular içerisinde tekrar biraraya geldik heş şey 1 senedir hiç olmadığında daha fazla güzeldi ilişkimiz. resmini internette gördüm yıkıldım mı desem üzüldümmü desem bilmiyorum ne yapmam lazım benim neolur bir cevap yazın.
ailemle veya herhangi biriyle konuşmadım bu güne kadar yardım almıştım anlatmıştım fakat herkez biraraya gelmemiz için elinden geleni yaptı aileme gelince onların yanına gidemem babaı 8 yıl önce kaybettim annem çalışıyor 3 kardeşim var 2 si okuyor 1 çalişmıyor çok boçları var sitresli bir ortam 10 gün sonrada ablamın düğünü var ailemin yanında hiç yapamam daha önce denemiştim tattım bunu yani ve çok kötüyüm yaaaaaaa muhasebeciyim heran iş bulur kimseye muhtaç olmam ama bebeklerim 2 ve 4 yaşlarında ne yapayım gece yarısı eşim olan adam eve geldi ve konuşmak istediğini söylüyor çok eskiden açmış ama sonra hiç kullanmamış ama resim nikah cüzdanındaki vesikalık resim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?