• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç güzel kıyafetm yok napcamı şaşırdm

dreamer22

Ol de Olsun ALLAH'IM...
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
582
4
96
İstanbul
kızlarr çok zor günler geçiriyorum kaçkere alışverişe çıktım doğru dürüst bişeyy bulamadım bunalımdayım resmenn :85: :14: hiç güzl hissetmiyorumm napıcm benn siz hiç böle bi durumla karşılaştınızmııı ? :14: :14: :14:

bugün yaşadım aynı seyi bende. yeni atandım haftaya başlayacağım gideyim klasik kıyafet alayım dedim ama bulamadım ki nerde ise elim boş geldim. tesettürlü değilim ama fazla açıkta değilim arada kaldığım ve evlendikten sonra aldığım kilolar yüzünden :26: doğru dürüst birsey bulamadım. benim gibi az kilosu olan ve memur hanımlar acaba nerden giyiniyor merak etmiyor değilim :19:

bugün yaşadım aynı seyi bende. yeni atandım haftaya başlayacağım gideyim klasik kıyafet alayım dedim ama bulamadım ki nerde ise elim boş geldim. tesettürlü değilim ama fazla açıkta değilim arada kaldığım ve evlendikten sonra aldığım kilolar yüzünden :26: doğru dürüst birsey bulamadım. benim gibi az kilosu olan ve memur hanımlar acaba nerden giyiniyor merak etmiyor değilim :19:

bende sizin gibi giyiniyorum ne fazla açık ne fazla kapalı ama hiç bişey bulamadım napıcamm çok mutsuzum :14:

tunik falan mı giyiyorsun? ben de yakıştırmıyorum bazen sıkılıyorum giyim tarzımdan zaten tarz da yok :27: tek türlü şeye takılı kaldım alternatif yok rahat ama hep aynı hep aynı :(

Son düzenleme:
tunik falan mı giyiyorsun? ben de yakıştırmıyorum bazen sıkılıyorum giyim tarzımdan zaten tarz da yok :27: tek türlü şeye takılı kaldım alternatif yok rahat ama hep aynı hep aynı :(
mesala bugün kollrı katlamalı beyaz bir gömlek aldım. file tarzı ince yazlık uzun hırka mini çeket kolları kapri ve güpürlü bluz. ama başka birsey bulamadım ya sıfır kol ya önü yada arkası tül kıyafetler.
tunikte tercih ediyorum ama biraz klasik insanım çok renkli giyinmem çok taşlı giyinmem vs vs

evet tunik çok seviyorumm ama o bile rastgelmiyor artık :14:

defacto dan almıştım yazbaşında çok rahat çiçekli diye biraz tereddüt ettim ama kim görse çok yakışmış diyor alışık değiller tabi öyle giyinmeme benim de en büyük değişikliğim bu oldu heralde :1: bir de rodiden bi gömlek aldım yine yaz başında açık mavi çok rahat :D tavsiye edebilirim onu

mesala bugün kolları katlamalı beyaz bir gömlek aldım. file tarzı ince yazlık uzun hırka mini çeket kolları kapri ve güpürlü bluz. ama başka birsey bulamadım ya sıfır kol ya önü yada arkası tül kıyafetler.
tunikte tercih ediyorum ama biraz klasik insanım çok renkli giyinmem çok taşlı giyinmem vs vs

evet tüllü kıyafetler çok çıktı bu yıl ben geçen yıllarda giyiyordum öyle ince hırkalar falan tuniğe alışınca hepsini bıraktım aslında siz gayet güzel çeşit yapmışsınız :D

tunikler için tesettür mağazalarına bakın bence
yok tunik bulmakla ilgili sıkıntı değil bendeki tek tip giyinmeye fazla alışmak sanırım dönem dönem oluyor bi ara sweetlere takmıştım bi ara hırkalara şimdi tuniğe :) bir de tesettür mağazalarındaki tunikler pek bana göre değil

ay bu başlık tam bana göre olmuş kızlar:16:bende eylülde göreve başlıcam ve kıyafet derdi bende de var biraz biraz aldım ben çokta güzel şeyler aldığımı düşünüyorum ve oldukça da ucuza aldım buna bende şaşırdım:27:mesela lcw mağazalarının outlet olanlarına bakmanızı tavsiye ederim (eğer ankaradaysanız necatibeydeki lcwya mutlaka uğrayın) ben 8 liraya gömlek ve gene 8 liraya bir bluz aldım lcwdan, sonra mangonun gene outletlerine bakabilirsiniz ama depresyona girmeyin sakın ben zayıf olmama rağmen 36 beden olmuyor çünkü kalıpları çook dar pantolon ve etek aldığım çok oldu hemde kaliteli ve 5 liraya pantolon etek almıştım şaka gibi:52:defactoda çok güzel pantolonlar var ama ben kendime yakıştıramadım fiyatlarıda oldukça iyi, sonra journeyde %50 indirim var bir tane etek aldım resmini ekleyim kırmızısını değil lacivertini aldım ve 50 liraya aldım sadece $3053_kucuk_ikon.webp
sonra kotona bakın mutlaka oradan da 15 liraya siyah bir etek aldım,ekolden 19 liraya bluzlar hırkalar aldım,ankarada olanlar varsa daha çok yardımcı olabilirim mağaza ismi konusunda:34:
kızlar resim çok küçük çıkmış isterseniz journeyin sayfasından etek kısmından bakabilirsiniz:)aklıma gelmişken chimada da güzel pantolonlar var aslında şu anda tam indirim zamanı 2-3 tane ekimin sonuna kadar idare edecek kadar pantolon ve gene ekimin sonuna kadar idare edecek kadar bluz,hırka,gömlek alsak kurtarır bizi diye düşünüyorum
benim derdimde ayakkabı ayaklarım küçük ve rahat olan ayakkabı bulmakta sıkıntı yaşıyorum var mı bildiğiniz yerler?

Son düzenleme:
ay bu başlık tam bana göre olmuş kızlar:16:bende eylülde göreve başlıcam ve kıyafet derdi bende de var biraz biraz aldım ben çokta güzel şeyler aldığımı düşünüyorum ve oldukça da ucuza aldım buna bende şaşırdım:27:mesela lcw mağazalarının outlet olanlarına bakmanızı tavsiye ederim (eğer ankaradaysanız necatibeydeki lcwya mutlaka uğrayın) ben 8 liraya gömlek ve gene 8 liraya bir bluz aldım lcwdan, sonra mangonun gene outletlerine bakabilirsiniz ama depresyona girmeyin sakın ben zayıf olmama rağmen 36 beden olmuyor çünkü kalıpları çook dar pantolon ve etek aldığım çok oldu hemde kaliteli ve 5 liraya pantolon etek almıştım şaka gibi:52:defactoda çok güzel pantolonlar var ama ben kendime yakıştıramadım fiyatlarıda oldukça iyi, sonra journeyde %50 indirim var bir tane etek aldım resmini ekleyim kırmızısını değil lacivertini aldım ve 50 liraya aldım sadeceEki Görüntüle 780339
sonra kotona bakın mutlaka oradan da 15 liraya siyah bir etek aldım,ekolden 19 liraya bluzlar hırkalar aldım,ankarada olanlar varsa daha çok yardımcı olabilirim mağaza ismi konusunda:34:
kızlar resim çok küçük çıkmış isterseniz journeyin sayfasından etek kısmından bakabilirsiniz:)aklıma gelmişken chimada da güzel pantolonlar var aslında şu anda tam indirim zamanı 2-3 tane ekimin sonuna kadar idare edecek kadar pantolon ve gene ekimin sonuna kadar idare edecek kadar bluz,hırka,gömlek alsak kurtarır bizi diye düşünüyorum
benim derdimde ayakkabı ayaklarım küçük ve rahat olan ayakkabı bulmakta sıkıntı yaşıyorum var mı bildiğiniz yerler?
siz alışverişe tek mi gittiniz bunu çok merak ettm ?

Canım kafana hiç takma kıyafet seçimi bıraz da ruh halıne baglı ben mutlu oldugumda guzel kombınler yapabılıyorum.kafam dagınık oldugunda saçma sapan gıyemeyecgm şeylerı alıyorum.bence kendını ıyı hıssettgnde alışverışe o zaman çık kolay gelsn.:34:

Canım kafana hiç takma kıyafet seçimi bıraz da ruh halıne baglı ben mutlu oldugumda guzel kombınler yapabılıyorum.kafam dagınık oldugunda saçma sapan gıyemeyecgm şeylerı alıyorum.bence kendını ıyı hıssettgnde alışverışe o zaman çık kolay gelsn.:34:

çok sağol cnm tavsiyene uyucamm :26:

vücuda oturan fakat paçası tayt gibi dar olmayan sigara paça bilekte biten bir pantolon ve üztüne uzun bluz ve siyah düz bele turmayan sırt dekoltesi olan bir elbise ve şık bir gömlek kot gömlek olabilir özellikle her durumda kurtarır aksesuarlarla istediğiniz formda kullanabilirsiniz şık ya da spor gzüel bir pantolon (kot) kot gömlek ve siyah bir elbise.

Back
X