• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç güzel kıyafetm yok napcamı şaşırdm

kızlarr çok zor günler geçiriyorum kaçkere alışverişe çıktım doğru dürüst bişeyy bulamadım bunalımdayım resmenn :85: :14: hiç güzl hissetmiyorumm napıcm benn siz hiç böle bi durumla karşılaştınızmııı ? :14: :14: :14:

sen yeter ki paradan haber ver, kıyafet çok:9:

Son düzenleme:
Bende çok alışveriş yapmayı seviyorum ama her mağazada aynı ürünler var koskoca istanbulda bile öyle aynı kumaştan aynı modeller mangoda kotonda orda burda. Bugün yine dolaştım ama yok yani adam gibi giyinilecek birşey. bluzlar hep uzun pantolonla gysen olmaz etekle giysen olmaz hep taytlık bluzlar var piyasada gömlekler desen ya tüllü ya boncuklu. İş için yine de mecburen koton mango gibi mağazaların outletlerinden alışveriş yapıyorum çok birşey bulamsamda yine de belki sizlerin tarzlarına göre bulabilirsiniz. Ben bugün dikiş makinesi alıp evde kendim dikmeyi denemeye karar verdim :) Tabi becerebilirsem :)

Bende çok alışveriş yapmayı seviyorum ama her mağazada aynı ürünler var koskoca istanbulda bile öyle aynı kumaştan aynı modeller mangoda kotonda orda burda. Bugün yine dolaştım ama yok yani adam gibi giyinilecek birşey. bluzlar hep uzun pantolonla gysen olmaz etekle giysen olmaz hep taytlık bluzlar var piyasada gömlekler desen ya tüllü ya boncuklu. İş için yine de mecburen koton mango gibi mağazaların outletlerinden alışveriş yapıyorum çok birşey bulamsamda yine de belki sizlerin tarzlarına göre bulabilirsiniz. Ben bugün dikiş makinesi alıp evde kendim dikmeyi denemeye karar verdim :) Tabi becerebilirsem :)

valla en mantıklısı bende düşünmedim değil ama vakit yokkkkkkkkkkkkkk.............

bence internetten ufak çaplı bir araştırma yap. mangoya kotona falan bak. en azından fikir sahibi olursun. bak beğendiğim bir kaç şeyi senle paylaşayım.

bide sen uzun boylu musun ? kilo durumun nasıl ?

maleseff çok kısayımm 1.50 civarrr 53 kiloyummm :50: beğendiğin şeyleri paylaşırmısınnn cnm :64:

ay bu başlık tam bana göre olmuş kızlar:16:bende eylülde göreve başlıcam ve kıyafet derdi bende de var biraz biraz aldım ben çokta güzel şeyler aldığımı düşünüyorum ve oldukça da ucuza aldım buna bende şaşırdım:27:mesela lcw mağazalarının outlet olanlarına bakmanızı tavsiye ederim (eğer ankaradaysanız necatibeydeki lcwya mutlaka uğrayın) ben 8 liraya gömlek ve gene 8 liraya bir bluz aldım lcwdan, sonra mangonun gene outletlerine bakabilirsiniz ama depresyona girmeyin sakın ben zayıf olmama rağmen 36 beden olmuyor çünkü kalıpları çook dar pantolon ve etek aldığım çok oldu hemde kaliteli ve 5 liraya pantolon etek almıştım şaka gibi:52:defactoda çok güzel pantolonlar var ama ben kendime yakıştıramadım fiyatlarıda oldukça iyi, sonra journeyde %50 indirim var bir tane etek aldım resmini ekleyim kırmızısını değil lacivertini aldım ve 50 liraya aldım sadeceEki Görüntüle 780339
sonra kotona bakın mutlaka oradan da 15 liraya siyah bir etek aldım,ekolden 19 liraya bluzlar hırkalar aldım,ankarada olanlar varsa daha çok yardımcı olabilirim mağaza ismi konusunda:34:
kızlar resim çok küçük çıkmış isterseniz journeyin sayfasından etek kısmından bakabilirsiniz:)aklıma gelmişken chimada da güzel pantolonlar var aslında şu anda tam indirim zamanı 2-3 tane ekimin sonuna kadar idare edecek kadar pantolon ve gene ekimin sonuna kadar idare edecek kadar bluz,hırka,gömlek alsak kurtarır bizi diye düşünüyorum
benim derdimde ayakkabı ayaklarım küçük ve rahat olan ayakkabı bulmakta sıkıntı yaşıyorum var mı bildiğiniz yerler?

Ankarada bildiğin böyle ucuz ve güzel yerler varsa paylaşabilirsen çok makbule geçer vallahi :) benim tarz olarak mango ve koton daha uyumlu oralarda çok pahalı!:(

Dün bende yeni bir site keşfettim kombinini yapıyorsun ve alabiliyorsun çok zevkli , link vermek yasak değilse paylaşabilirim.belki çoğunuz biliyordur.

Ankarada bildiğin böyle ucuz ve güzel yerler varsa paylaşabilirsen çok makbule geçer vallahi :) benim tarz olarak mango ve koton daha uyumlu oralarda çok pahalı!:(

Dün bende yeni bir site keşfettim kombinini yapıyorsun ve alabiliyorsun çok zevkli , link vermek yasak değilse paylaşabilirim.belki çoğunuz biliyordur.

o sitenin adını sölermisinizzz bende geçen kotondan alışveriş yapmak zorunda kaldım napim pazarda hiçbişeyy bulamadım gittim pahalı pahalı şelerr aldım...

geçen çıktım tam 7 saat gezdim ama yine bişey bulamadım ayaklarm ağrıdan öldüüüüüüüüüüüüüüüü neysekii sonraki günlerde attım kendimi avmye gerçekten kotonda çok gzl şeyler varmış :55:

evet orada istemediğin kadar çeşit var, insanın başı dönüyor hatta:1:

izmir1den izmir 2ye doğru çıkarken bir tane üst geçit köprüsü var orada fidan diye iki köprünün ayağında da mağaza var genelde ekolun ürünlerini satıyorlar ve çok uygun oluyor, sonra necatibeyden izmire doğru çıkan sokakta papilon diye bir mağaza var gene onun karşısında eda var oralarda da zaman zaman oldukça uygun ve şık kıyafetler oluyor papilonda hırkalar edada da elbiseler çok güzel oluyor, sonra koleje doğru giderken bir tane renkli köprü var o köprüye gelmeden butik bir mağaza var orada da çok güzel ve uygun fiyata kıyafetler oluyor aslında birden almak için çıkmak yerine ara ara çıkıp bakınca hem gözüne güzel şeyler çarpıyor stressiz baktığın için kolay beğeniyorsun:34:avmlerde de çok indirim var bu aralar perlinada trikolar 19-29 liraya kadar düşmüş ve sonbaharda giyilecek türden bir çoğu

kızlarr çok zor günler geçiriyorum kaçkere alışverişe çıktım doğru dürüst bişeyy bulamadım bunalımdayım resmenn :85: :14: hiç güzl hissetmiyorumm napıcm benn siz hiç böle bi durumla karşılaştınızmııı ? :14: :14: :14:

ben genel olarak böyleyim ki,lo aldığım zamanlarda özellikle
bence b, kuaföre gt veya fikirlerini begendg,n bi arkadaşından destek al

Back
X