hiç hamile kalamayan anne adayları

ferda solda kistim vardı 2 cm orda öyle duruyor 2 ay önce dogum konturol içtim sogan kürü yaptım gidesi yok doc gidersem baktırcm tekrardannn

ferdat85 CosMo eylül ekin85 hulyamesut HaticeCan kızlar duaya başlayalımmıııı hamiş kalmak içinnnnn

ferda solda kistim vardı 2 cm orda öyle duruyor 2 ay önce dogum konturol içtim sogan kürü yaptım gidesi yok doc gidersem baktırcm tekrardannn

geçmiş olsun
off ne zormuş yaa
ben yumurtluyosan herşey tamamdır sanıyodum
bunlar ne ya yok hormon yok kist yok tüp tıkalı
ne zormuş çocuk yapmakk

sağol canım ama adam evi terkettiaramıyor sormuyorda
çok büyük bir hata yaptı bana ama hiç özür dileyecek gibide değil..

gönlümü almasını bekliyorum ama belkide mahkemeye veriyodur beni bilmiyorum

eğer boşanmak isterse asla geri adım atmam çünkü bana karşı yaptığını kendi kendime hazmedemem..çocuğumda yok ki katlanayım ona..

canım allah korusun barışırsınız geri kız cosmo ani kararlar pişmanlık getirir eşini seviyorsan biraz sabr et güzelim sen sev kedini adama tokanmaaaa

dur canım ne boşanması ya
hemen kestirip atma
hatasını anlar umarım ve geri döner

kız cosmo ne hatası özel dglse paylaş belki sen kendi içnde büyütmüşsündür canım de bacım ne oldu adamı kedinle birlikte tırmaladıysan gider tabi şaka bi yana geri döner hava almaya çıkmıştır

herkeze 1000 ihlasss okuyalımmm

Son düzenleme:
katılmak isteyenler ism söylesin sıralıyalımmm

ben namaz kılıcam ve yemek yiycem katılmak isteyenler isim lerini yazın ben liste yapayım hülya sana emanet topik

hülyamesut
ferda85
önce hülyadan başlayalımmm ben 100 tane aldımmm

tamam olur
ben de okurum 100 ama regliyken okunuyor mu?
herhalde ihlas regli iken de okunabiliyor ama
okunuyor mu kızlar
okunuyorsa okurum ben de şimdi

okunmaz canım ayyy benimde reglime az kaldı kızlar başlamadan bittikkk ama inşalah hamişlerimz olur bi gün onlara okuturuz regliler bitsi öyle başlayalım dimi ozman tefriciye başlaylim ayy kafam karıştı

okunmaz canım ayyy benimde reglime az kaldı kızlar başlamadan bittikkk ama inşalah hamişlerimz olur bi gün onlara okuturuz regliler bitsi öyle başlayalım dimi ozman tefriciye başlaylim ayy kafam karıştı

canım benim cumu günü bitiyor o zaman okuyabilirim ferhat85 de biter herhalde o zamana kadar ona göre yaparız liste

Selam kızlar bizde 5 yılımıza girdik ve bende hiç hamile kalamadım acaba nedennn nedennn diye içim içimi yiyorum resmen .Kaç gündür topikte hep bunu sordum hiç hamile kalamayan varmı yada 5 yıl hiç gebe kalamayıp hamile kalanb var mı.Bu topik belki umut olacak bizlereee Rabbim herkese nasip etsin inşallah....

inşallah canım
bir sorununuz var mı?

hoşgeldin canım yeni topiğimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…