Bizim bi aile dostumuz vardı. Evin babası çalışmaz içer kadın peşinde gezer. Dolayısıyla ailesi inanılmaz fakirlik çekiyordu. Ne zaman gitsek erzak götürürdük. Ne zaman gelseler yağ un falan verirdik. Bunu kendimizi övmek için söylemiyorum konuyu etkilediği için söylüyorum. Evin büyük oğlu benden 2 yaş kadar büyük. Beraber büyüdük neredeyse. Evlendi bu, maaşı azdı, geçinemedi. Arkadaşıyla düğünlerde falan müzik çalmaya başladı. Müşterileri fotoğraf da çek ama düzeltilmiş olmalı demişler. Yani photoshop bilmeleri gerekiyor. Paraları olmadığı için kursa gidemiyorlardı. Ben de grafiklerim p.shopu çok iyi biliyorum. Benden rica etti fotoğrafları düzeltecek kadar öğretir misin diye. Evli genç bir erkek olduğu için anneme söyledim, annem hemen tabii ki dedi onlar bize annelerinin emanetleri, şimdiye kadar biz yardım ettik sıra sana mı gelmiş diye sevindi (kadının kalbinde sorun vardı fakirlikten tedavi olamamış sonradan haberimiz oldu vefat etti). Tamam dedim ben de ona bazen bize gelirsin bazen ben size gelirim gösteririm. Bi gün iş çıkışı aradı acilen birkaç şey öğrenmeleri gerekiyormuş. Bi kafede oturduk, arkadaşı da var, laptopta gösterdim. Ayrılırken eşine selam söyledim. Bir kere daha buluştuk yine aynı eşine selam söyledim, onun da sana selamı var dedi. Ertesi gün msn var o zamanlar, karısı yazdı, sen evli erkeklerin peşinde gezmekten utanmıyor musun, kocamın peşini bırak onu sana bırakmam... Yani adam bekarken ona o gözle bakmamışım, şimdi evli, çocuklu, maddi sıkıntı çeken, vitaminsiz halini baştan çıkaracağım? Hayatımda da şuanki eşim var, sevgiliyiz. Kurs olayından onun da haberi var yani. Aradım bunu karın ne diyo noluyo? Ben seni arıcam dedi kapattı. Sonra mail attı (ne alakaysa). Kusura bakma kıskanıyor işte. O da sen de vazgeçilmezimsiniz. Lannn... Noluyo... Karı koca kafayı mı yediniz... Ne vazgeçilmesi? Sonra bunlar ablası babası falan birden bire bizlerle görüşmemeye başladılar. Kendimi anlatamadım. Onların gözünde evli erkek peşinde koşan biriyim.
Şuan ne bok yapıyorlar bilmiyorum. Hep söylerim hiçbir şeyi takmam ama o olay o nankörlük içime oturdu resmen. Daha beterini yaşasınlar inşallah.