Hiç iki kişi arasında kaldınız mı?

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Merhabalar, yeni üyeyim Bayadır takip ediyorum forumu sonunda ben de derdimi paylaşmaya karar verdim.

Şu an kafam çok karışık, uzun uzun yazmak istemedim sıkıcı olur diye. Konu kısaca şu, çok uzun zamandır birinden hoşlanıyorum. Aslında onun da benden hoşlandığını düşünmeme rağmen bazı sebeplerden şu ana kadar aramızda bişey olamadı. Artık oldu mu olacak mı diye beklemekten yıprandım.

Bir yandan da önceden arkadaş olarak gördüğüm fakat son zamanlarda bana ilgisi olduğunu farkettiğim birisi var. Zevklerimiz kafa yapımız falan çok benziyor, konuşmaktan vakit geçirmekten cidden çok zevk alıyorum. Ben de ondan biraz hoşlandığımı farkettim her ne kadar başlarda kendime konduramasam da.

Artık duygu durumum netleşsin istiyorum o yüzden bir şeyleri kesinleştirip yoluma ona göre devam etmek istiyorum. Fakat acaba sonra pişman olur muyum diye de düşünmüyor değilim. Sürekli acaba bana açılır mı diye beklemektense benim için çaba sarfeden biriyle yola devam etmek daha mantıklı sanki.

Sizin başınıza hiç böyle bir şey geldi mi? Biraz akıl verseniz çok iyi olur

Bu arada birinciyi sevseydin ikinci hiç olmazdı klişesine girmeyelim lütfen İkisine de aşık değilim, sadece hoşlantı diyebilirim ve birini seçip yoluma ona göre devam etmem lazım, şu aşamada mantıklı karar vermem lazım ki ilerde aşka dönüştüğünde sıkıntı yaşamayayım

Madem aşık değilsin henüz o zaman mantığını da dinle. Mesela kaç yasindasin? Evlilik düşünüyor musun? Bu adamlardan hangisi o duruma daha yakın? Hangisinin eğitimi kariyeri maddi durumu tipi daha iyi? Ben olsam kriterlerim olurdu. İkisi de eşit olamaz.

sanırım ikinci ile fiziksel olarak görüşüyor ve arkadaşlığı ilerletiyorsun.

birinci ise sanal veya uzak ilişki şeklinde.

bu durumda ikinci bana da daha sahici geliyor.

başlığa cevap olarak hiç arada kalmadım,
ama senin gibi durumlarda karar vermekte zorlanan arkadaşlarım oldu,
sanırım kalp biliyor kimi seçtiğini de bu soruyu kalbe sormak gerekiyor,
bazı ilişkiler zorlamayla ilerlerken, bazıları su gibi yolunu buluyor.

Anladigim kadariyla her iki sahista herhangi bir sekilde acilmamis? O halde neden ikileme düstügünüzü anlamadim. Onun haricinde ikincisi daha mantikli geldi

Mantığım ikincisi diyor, sanki bir sıkıntım olsa bana daha çok destek olabilecekmiş gibi bir hissiyat var, ya da mesela ikisiyle de yarım saat otursam ilkiyle belki de konuşacak hiçbir konu bulamayız ama ikincisiyle su gibi akar muhabbet.

21 yaşındayım şu an, okulumun bitmesine 1 sene kaldı, evlilik aslında hemen düşünmüyorum, hatta şöyle rahat bi 4-5 sene düşünmüyorum diyebilirim. Ama niyetim gönül eğlendirme değil, sadece hazır olduğum düşünmüyorum. İkisinden de parça parça kriterlerime uyan kısımlar var ama birinciden çok uzun zamandır hoşlandığım için acaba pişman olur muyum düşüncesi hakim.

Böyle birinci ikinci diye bahsedince de garip oluyor ama :)

İkisiyle de olma bence. Sevgi, aşk olmadan zorlama ilişki yaşadığında mutlu olacak mısın?
Sevgi yok değil, ikisine de ilgi duyuyorum fakat şu an için çok derin değil duygularım (ki öyle olmasa bir kişi olurdu sadece aklımda). İlerleyen zamanlarda tabi ki bu duygular daha da yoğunlaşacak o yüzden şimdiden birini kafamdan çıkarmak istiyorum.

Yaşın küçükmüş pişman olunacak bi durum olursa önündeki maçlara bakarsın :) hem bunlar birbirini tanıyor mu? Biriyle çıkarsan ayrılırsan,diğeriyle bi daha çıkamaz misin?

Evet çok yakın açıkladınız, ikisiyle de aynı ortamdayım fakat biriyle çok yakınken diğeriyle değilim. Çok doğru dediniz, zaten bunu düşünmekten kafayı yiyeceğim.

Anladigim kadariyla her iki sahista herhangi bir sekilde acilmamis? O halde neden ikileme düstügünüzü anlamadim. Onun haricinde ikincisi daha mantikli geldi
İlk bahsettiğim kişi, benden hoşlanıyor ama açılamıyor gibi, sebeplerini nedne böyle düşündüğümü uzu uzun yazmıyorum çünkü gerçekten çok uzun. Sürekli bir şeyler olacak mı diye beklemek beni yıpratıyor, fakat diğeriyle işler çok daha hızlı ilerliyor, yani şu aşamada karar verip ya bu hızı keseceğim, ya da diğerini beklemekten vaz geçeceğim. Umarım anlatabilmişimdir.

Yaşın küçükmüş pişman olunacak bi durum olursa önündeki maçlara bakarsın :) hem bunlar birbirini tanıyor mu? Biriyle çıkarsan ayrılırsan,diğeriyle bi daha çıkamaz misin?
Evet tanıyorlar, araları da iyi hatta ama böyle bir durumdan bahsedecek kadar iyi değiller. Yani biriyle aramdaki durumu diğeri bilmiyor.

İlk bahsettiğim kişi benim için çok farklıydı aslında, yani ikincisi ile denesek olmasa falan çok önemli değil, fakat ilkiyle eğer olma ihtimali varsa o ihtimali silmek istemiyorum.

İkisiylede olma. Daha sizden hoşlanıp hoşlanmağını söylemeyen insanlar için mi seçim yapıcaksın.

Uuu durum karışık o zaman.. Bence biraz daha bekle su akıp yolunu bulsun.

Uuu durum karışık o zaman.. Bence biraz daha bekle su akıp yolunu bulsun.

Beklemek en mantıklısı zaten ama ben ikisinden de hoşlanmaktan utanıyorum ya, yani kendimi her gördüğüne yazan kız gibi, ya da iki kişiyi aynı anda idare eden kız gibi hissediyorum O yüzden bi an önce netleşsin, işler ilerledikçe diğerinden vazgeçmek zorunda kalacağım zaten diye bi mantık kurdum

O zaman ikisi arasında en mantıklısını seç. Artı ve eksilerini yaz. Başka tavsiye bulamadım

Bence kendini, seni sahiplenmeyen sana net bi şekilde açılmayan tipler için böyle kasma. Şuan canının istediğini yapmakta özgürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…