- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi WomanAndProud
Merhabalar, yeni üyeyimBayadır takip ediyorum forumu sonunda ben de derdimi paylaşmaya karar verdim.
Şu an kafam çok karışık, uzun uzun yazmak istemedim sıkıcı olur diye. Konu kısaca şu, çok uzun zamandır birinden hoşlanıyorum. Aslında onun da benden hoşlandığını düşünmeme rağmen bazı sebeplerden şu ana kadar aramızda bişey olamadı. Artık oldu mu olacak mı diye beklemekten yıprandım.
Bir yandan da önceden arkadaş olarak gördüğüm fakat son zamanlarda bana ilgisi olduğunu farkettiğim birisi var. Zevklerimiz kafa yapımız falan çok benziyor, konuşmaktan vakit geçirmekten cidden çok zevk alıyorum. Ben de ondan biraz hoşlandığımı farkettim her ne kadar başlarda kendime konduramasam da.
Artık duygu durumum netleşsin istiyorum o yüzden bir şeyleri kesinleştirip yoluma ona göre devam etmek istiyorum. Fakat acaba sonra pişman olur muyum diye de düşünmüyor değilim. Sürekli acaba bana açılır mı diye beklemektense benim için çaba sarfeden biriyle yola devam etmek daha mantıklı sanki.
Sizin başınıza hiç böyle bir şey geldi mi? Biraz akıl verseniz çok iyi olur
Bu arada birinciyi sevseydin ikinci hiç olmazdı klişesine girmeyelim lütfenİkisine de aşık değilim, sadece hoşlantı diyebilirim ve birini seçip yoluma ona göre devam etmem lazım, şu aşamada mantıklı karar vermem lazım ki ilerde aşka dönüştüğünde sıkıntı yaşamayayım
![]()
İlla sevgiliniz olacak diye bir durum yok. Duygusal anlamda birinciyi istiyorsunuz. Mantık olarak ikinciyi. Asıl önemli olan hem duygusal hem mantıklı olanı yakalamak. Evet klişe ama ilki sevseydin ikinci olmazdı.

Bu arada ortak nokta, anlaşma, sohbet olmayan bir ilişkinin ömrü uzun sürmez. Konuşacak bir şeyiniz olmayınca ölü, kopmaya mahkum bir ilişkimsi elinizde kalacaktır.