Hiç iki kişi arasında kaldınız mı?

Evet çok yakın açıkladınız, ikisiyle de aynı ortamdayım fakat biriyle çok yakınken diğeriyle değilim. Çok doğru dediniz, zaten bunu düşünmekten kafayı yiyeceğim.

İlk bahsettiğim kişi, benden hoşlanıyor ama açılamıyor gibi, sebeplerini nedne böyle düşündüğümü uzu uzun yazmıyorum çünkü gerçekten çok uzun. Sürekli bir şeyler olacak mı diye beklemek beni yıpratıyor, fakat diğeriyle işler çok daha hızlı ilerliyor, yani şu aşamada karar verip ya bu hızı keseceğim, ya da diğerini beklemekten vaz geçeceğim. Umarım anlatabilmişimdir.

kalbiniz ne diyor? Ilk kisiyle olma olasiligi yoksa daha fazla yipranmamak icin yavas yavas iletisimi kesmek en dogrusu gibi duruyor buradan. Ikinci insanlada zamana birakmakta fayda var

Senin için çaba gösteren tabi ki he sizin belirtileriniz ortaya çıkmaya baslayinca öbürü adım atar sen o zaman ne yapacaksın onu düşün net bi karar ver :KK48::KK48:

Yok artik.anket yapin isterseniz.hangisi daha fazla oy alirsa onunla gorusun.
Bu ne boyle.elbise alir gibi kararsizlik yasiyormus gibi sormussunuz.

Ayni anda iki kisiden de hoslanilmaz bunu soyleyeyim.
Esimi ilk gordugumde etkilendim.esimi gormeden once hoslandigimi sandigim biri vardi.ama tamamen ask boslugundanmis bu.
Sizinkide oyle..
Ikisiylede olacaginizi hic sanmiyorum

Merhabalar, yeni üyeyim :KK51: Bayadır takip ediyorum forumu sonunda ben de derdimi paylaşmaya karar verdim.

Şu an kafam çok karışık, uzun uzun yazmak istemedim sıkıcı olur diye. Konu kısaca şu, çok uzun zamandır birinden hoşlanıyorum. Aslında onun da benden hoşlandığını düşünmeme rağmen bazı sebeplerden şu ana kadar aramızda bişey olamadı. Artık oldu mu olacak mı diye beklemekten yıprandım.

Bir yandan da önceden arkadaş olarak gördüğüm fakat son zamanlarda bana ilgisi olduğunu farkettiğim birisi var. Zevklerimiz kafa yapımız falan çok benziyor, konuşmaktan vakit geçirmekten cidden çok zevk alıyorum. Ben de ondan biraz hoşlandığımı farkettim her ne kadar başlarda kendime konduramasam da.

Artık duygu durumum netleşsin istiyorum o yüzden bir şeyleri kesinleştirip yoluma ona göre devam etmek istiyorum. Fakat acaba sonra pişman olur muyum diye de düşünmüyor değilim. Sürekli acaba bana açılır mı diye beklemektense benim için çaba sarfeden biriyle yola devam etmek daha mantıklı sanki.

Sizin başınıza hiç böyle bir şey geldi mi? Biraz akıl verseniz çok iyi olur :KK51:

Bu arada birinciyi sevseydin ikinci hiç olmazdı klişesine girmeyelim lütfen :KK48: İkisine de aşık değilim, sadece hoşlantı diyebilirim ve birini seçip yoluma ona göre devam etmem lazım, şu aşamada mantıklı karar vermem lazım ki ilerde aşka dönüştüğünde sıkıntı yaşamayayım :KK51:

Ergenken çok kalmiştim.
Sonuç ; ikisinide seçmedim :KK14:
Evet nedenine gelelim...
Çunku ben asla aşık olmadan birlikte olamayanlardanım.
Tanıma yolu diyorsan ikisinide tanı zaman icinee hangisinin kafa yapina uygun oldugunu anlarsin.
Yok flort diyorsan bunu da seçim yapmadan anlayamassin.
Bir kagit kalem al eline
Ve + - leri yaz hangisinin artisi coksa onla birlikte ol :KK49:

Henüz aşık değilsem bunu bi şans olarak görür ve mantığımı dinlerdim.Herkesin kendince önemli bulduğu kriterler vardır.Mutaka seninde var.Ben olsam hangisinin işi gücü daha iyi yada geleceği daha parlak yada okuduğu okul daha iyi, huyu suyu nasıl ve anasına çok düşkün mü diye incelerdim.Yani bana göre fen edebiyat okuyanla mühendislik okuyan adamların oyu bir mi yani değil bence.Yani seninde bu tarz kriterlerin mutlaka vardır kendince.Onlara göre değerlendirerek seçim yaparsan ilişki ilerledikçede istediğin gibi biri olması sebebiyle kafanda daha rahat olur daha da mutlu olursun.

Şu an ikisi de senin değil ikisinden de hoşlan boşver hehe
Bekara hepsine bakmak serbest ne var yani:p birisiyle bakarsın ilerliyor gibisiniz o zaman diğerinden vazgeçersin zaten ister istemez takma kafana:)

o yıllara gittim sonuç; ikisiylede bitti....birni diğerine tercih edemeyeceğin bir an gelirse ki ihtimaller arasında ;+ ları fazla olanı seç.....zira - ler hayattan götürüyor....

Merhabalar, yeni üyeyim :KK51: Bayadır takip ediyorum forumu sonunda ben de derdimi paylaşmaya karar verdim.

Şu an kafam çok karışık, uzun uzun yazmak istemedim sıkıcı olur diye. Konu kısaca şu, çok uzun zamandır birinden hoşlanıyorum. Aslında onun da benden hoşlandığını düşünmeme rağmen bazı sebeplerden şu ana kadar aramızda bişey olamadı. Artık oldu mu olacak mı diye beklemekten yıprandım.

Bir yandan da önceden arkadaş olarak gördüğüm fakat son zamanlarda bana ilgisi olduğunu farkettiğim birisi var. Zevklerimiz kafa yapımız falan çok benziyor, konuşmaktan vakit geçirmekten cidden çok zevk alıyorum. Ben de ondan biraz hoşlandığımı farkettim her ne kadar başlarda kendime konduramasam da.

Artık duygu durumum netleşsin istiyorum o yüzden bir şeyleri kesinleştirip yoluma ona göre devam etmek istiyorum. Fakat acaba sonra pişman olur muyum diye de düşünmüyor değilim. Sürekli acaba bana açılır mı diye beklemektense benim için çaba sarfeden biriyle yola devam etmek daha mantıklı sanki.

Sizin başınıza hiç böyle bir şey geldi mi? Biraz akıl verseniz çok iyi olur :KK51:

Bu arada birinciyi sevseydin ikinci hiç olmazdı klişesine girmeyelim lütfen :KK48: İkisine de aşık değilim, sadece hoşlantı diyebilirim ve birini seçip yoluma ona göre devam etmem lazım, şu aşamada mantıklı karar vermem lazım ki ilerde aşka dönüştüğünde sıkıntı yaşamayayım :KK51:

Merhaba canim. Sevdiginle degil seni sevenle daha mutlu olursun sende sever asik olursun hatta. Mantikli karar vermeye calis ama kalbinide dinle. 2. Daha dogru bi secim gibi geldi bana. Cok karisik oldu biliyorum ama en dogru karar kendi verdigin karar :)

Hımm birine karar verip ona yürüyeceksiniz anladığım kadarıyla. Okul da bitiyor bir de bulma dörde kalma mantığı.. bak arkadaşım senin düştüğün ikilemlere çoğumuz düşmüşuzdur. Şahsen ben ciddi düşünecek vakitte değilim diye hiçbirine yaklasmadim. Okul bitiyor is bulma derdi aradan cikip bir zamanda mesleğin tadını cikarinca bu ikilemlerin hepsini silecek tüm kriterlerimi bir arada barindiran biriyle evlendim. Ve iyiki o dönem onları reddettim diye hep mutlu oldum...

Evet kaldım.

Bir başkasını, hayatımda -bugün dahil- karşıma çıkan en iyi adama tercih ettim.

İyi halt ettim.

nasıl bir ilişki istiyorsun yani uzun mu sürsün? kaç yaşındasın? ona göre bir yorum yapabilirim aslında

İki kişi arasında kalmadım, teker teker geldiler :p

Açıkçası bariz bir biçimde gönlün bir tarafa baskın gelene kadar seçmekte acele etme.
Ama kendi deneyimlerimden gördüğüm "Arkadaşlıkla başlayanı" tercih etmen gerektiğidir. :)

Çocukluk arkadaşımla evliyim. İyi ki onunla hayatımı birleştirmişim,
Hayatım boyunca tanıdığım aşkın, en samimi halini teneffüs ediyorum :oops:

Back
X