Hiç intikam aldınız mı?

Gorumcem yeni aldigi fakat kullanamadigi cantasini bana vermisti bende kabul edip almistim birgun cantanin astarina icine kacmis kucuk bir mektup buldum tabi bunun eski sevgilisinden gelen mektup gorumcemede cok kizgindim o aralar esimin yaninda kuzenlerinin yaninda benim daha once birileriyle cikmis olmamin lafini sokmustu bana eee mektup kozu elime gecti gorumcemin kocasi falan oturuyoz aaa abla senin bana verdigin cantanin icinde bu mektubu buldum sana ait sanirim burcuma yaziyor ustunde dedim gozleri fal tasi gibi acildiydi...gerisini de ona biraktim ne hali varsa gòrdu tipki benim gibi

Evet akrepler bu konuda inanilmaz.Cani yaninca icinden baska bir insan cikiyor resmen. İntikam almadan rahat edemiyor.

Bu zamana kadar iyi kötü akıl yettiği günden beri herşey beynimde hafızama şaşıyorum ama inan intikam dan ziyade canım acımayacak arkadaş kimsenin gönlü kırılacak diye asla düşünmeyerek konuşmam. Dikkat edilmesi gerek

Sevdiğim adam hem benle konuşup hem başkasıyla konuşuyormuş benimle birden iletişimi kesti başka şehirdeydi benim bulunduğum şehire geldiğini söyleyenler oldu süslenip püslenip okula gittim benim için geldi diye ama en nefret ettiğim kızla sevgili olduğunu öğrendim. Aradan iki yıl geçti bana döndü bende kabul ettim aşık ettim kendime ciddi mevzulara geçiyorduki üzgünüm ben başkasına aşığım dedim by by deyip her yerden engelledim

Evet, aldım.
Canımı çok acıtan dostlarımdan yediğin kazığın intikamını yıllar sonra misliyle aldım!
İçim soğudu, her birini ayrı ayrı dize getirdim, derin bir oh çektim.
Ve tabiki, akrep burcuyum.

Benim de yükselenim akrep. Nasıl yaptın azıcık anlatır mısın. Benim meselem de dostum sandığım o meymenetsizle ilgili.

Benim de yükselenim akrep. Nasıl yaptın azıcık anlatır mısın. Benim meselem de dostum sandığım o meymenetsizle ilgili.
Anlatsam çok uzun sürer, çünkü yıllara dayalı bir intikam söz konusu.
Malum soğuk yeneni daha makbul.
Ama şöyle söyleyebilirim, sizin dost sandığınız insanlar hayatınızda önemli bir yer tuttuğunu düşündüğünden, onları hiçlikleriyle yıkabilirsiniz.
Tam size geldikleri, yanlışlarını farkettikleri ve düştükleri anda ise tekmeleyebilirsiniz.

Beni aldatan eski sevgilimden ise şöyle intikam almıştım, o kısa bir hikaye onu anlatayım; yurt dışında eğitim alıyordu ve affettim diyerek aylarca telefonla konuştum hiçbir şey olmamış gibi.
Benim için okulundan izin aldı, biletlerini aldı, oteli ayarladı, ülkemize bulunduğum şehre gelip bir cafede saatlerce elinde hediyeleriyle bekledi.
Ben de ona sevgilimle bir fotoğrafımı atıp, daha çok bekleyeceğini ve aylar önce bana yaptığını affedecek kadar salak olduğumu düşünmesinin gerçekten komik olduğunu söylemiştim ve ardından telefon numaramı değiştirip sırra kadem bastım.
Bu hikaye de gerçekten içimin yağları erimişti.

O kayinpeder isin en onemsiz kismiydi o an icin.
Ben o gun itibari ile hattimida isimide degistirdim bidaha bunlarla muhatap olmamak icin.
Anliyorum onemsizdi ama, onunda duygulari vardi sonucta.
Belkide sana karsi hisler beslemeye baslamisti?
Sen yesil isigi sirf intikam icin yaktin ona, ama belkide sana asik oldu o.

evet. mecburdum. insanlarla nasıl konuşması gerektiğini öğrenmemişti. öğrenmek zorundaydı. benimki intikam gibi değil de yasal bir süreç oldu.

Evvel zaman sevdigim ve yazistigim cocuk, bana ümit verip verip pat diye Ayse diye bir kizla sevgili olmustu :-/ okadar üzülmüstüm ki anlatamam.. Seni hic unutmayacagim Ayse...

Her neyse, bende sahte kiz profili acarak cocugu güzelce islettim, yanliz yasiyorum seni cok begendim bu gece bana gelsene filan gibi konusmalar, bir kac hafta sürdü tabiki is bu samimiyete gelene kadar, oda baliklama daldi saftirik. Sonrada konusmalarin resmini cekip actigim baska sahte bir profilden Ayseye yolladim. Tam da sözlenmek üzereydiler ayol.

Sonra ne mi oldu? Kiz oglani birakti tabiki gururlu kizmis afferim ona.
Bir koc burcu kadini olan beni oldukca mutlu etmisti bu yaptigim sevgili konu sahibi :)
Yasasin intikam

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet eski sevgilimden güzel bir intikam aldığımı düşünüyorum.. Anlatayım;
Geçen sene eski sevgilimin bulunduğu şehirden başka bir şehirde yaşadığını öğrendim ve aynı şehirde kuzenim oturuyordu, bizde ayrılalı 2 sene olmuştu. Beni gerçekten psikolojimi bozacak şekilde terketmişti ve evet şimdi elimde bir fırsat vardı. Bayram tatilinde anneme o şehire kuzenmize gitmeyi teklif ettim.
Kuzenime olanları anlattım ve nerede çalıştığını. Ertesi gün oraya bişeyler içmeye gidicektik kalbim yerinden fırlıcaktı. Çünkü merak ediyordun hala bişeyler hissediyormuyum diye. Bu arada annemin pırlanta yüzüğünü ödünçte aldım. İntikamım acı olacaktı.. Ondan ayrıldıktan sonraki senelerde daha bakımlı ve çekici bi kadın olduğum gerçekti. Kafeye gittik çok heycanlıydım ama belli etmedim onu gördüm ve sevmediğimi farkettim. Hatta ben bunun neresini sevmişim diye düşündüm. Oda beni orda görünce bi afalladı kuzenimin dediğine göre gözlerini üstümden almamış oysa ben oralı bile olmadım ve çok zevk aldım bu durumdan. Hatta bir ara wc gittiğimde önümü kesti ve bende sadece kolumla ittirdim! Çok iyiydiiiii! Masayla ilgilendi kaç kez ona zaafım olduğunu ve onunla konuşacağımı düşündü salak! Öyle olmayınca bende güzel bir intikam almış oldum sanırım. Hayatımdaki tek intikam buydu ve haketti bence

Sadece bir kere aldım, onda da aslında ben evet bundan mutlaka intikam almalıyım şeklinde düşünmedim açıkçası. Planlı programlı değildi. Birşeyler oldu, gün geldi elime düştü diyelim ve ben onu istesem kurtarabilirdim o durumdan ama yapmadım, kurtarmadım. Sorun yaşamadığım birisi olsaydı o durumdan kurtarırdım, kim olsa kurtarırdı çünkü sadece bir söz söylemek gerekiyordu, hepsi bu. Onun için çok önemli, benim için önemsiz olduğundan dolayı, biraz da gıcıklık olsun diye öyle davrandım ve intikam almış oldum bir şekilde.

Bir rahatlama oldu mu, hayır. Kendi düşüncelerimi ve hislerimi ifade ediyorum ki, hayır. Bana keyif ya da keyifsizlik vermedi, zevk de almadım hiç, oh olsun da demedim. Şunu anladım ki, intikam denen olay hiç uğraşa değen bir olay değil ve benim için bir önemi yok. Bu olayın sonrasında elbette "intikam alsam mı" diye düşündüğüm olaylar ve insanlar oldu, en çok da yurtta oldu açıkçası :) Ama sonra durup düşününce o aslında o anda yaşadığım sinirden dolayı aklımdan geçen birşeymiş, ben aslında hiç intikam insanı değilmişim bunu anladım. Genelde "intikam alayım mı?" diye düşündüğüm olayların üzerinden zaman geçtikten sonra "benden uzak, kime yakın olursa olsun, bana dokunmasın yeter" tarzında düşünüp umursamamaya başlıyorum ciddi ciddi. İntikam planları yapsam kafam rahat olmazdı herhalde. Ben asla intikam planı yapmam, demiyorum ama herhalde yapabilmem için çok ciddi bir durum olması gerekir. Ama umarım öyle bir duruma düşmem çünkü çok vicdansızlaşırım, suyunu çıkarırırım ben o intikamın, bayağı bir acı olur. Dozunu ayarlayamam o yüzden bulaşmamak en iyisi.

Son düzenleme:
Beni asiri rahatsiz eden bir tel sapigim vardi. O kadar bunaltirdi ki surekli sex icerikli mesajlar falan. Savciya vericem dedim tin etmedi.
Sonra girdim chat sitesine. 10-15 kisiye kiz olarak verdim.
Sonra gay sitelerinde pasif gay olarak.
Sonra afedersiniz pezevenk olarak verdim bazi sitelerde.
Telefonu hic susmadigindan arayamadi bir daha. Bi iki yalvarma mesaji atti ilanlari silmem icin, bir daha rahatsiz etmeme kosuluyla sildim. Bir daha tek mesaj bile atmadi.

Ay cok fenaaa, tebrikler harika bir intikam olmus

Müthiş bir intikam doğrusu. Bahsi geçen şahıs geçenlerde bir mesaj attı zaten helallik falan istedi cevap dahi yazmadım bilmiyorum bahsettiğiniz şey bu muydu

İntikam almadım.Ancak almayı düşündüğüm biri var. Canımı acıtanı dua eder, allaha havale ederim aslında hep ve çok geçmeden başına bir iş geldiğini duyarım. Allah allah der, şaşırırdım hep. Ancak artık şaşırmıyorum;yaşadıklarımdan biliyorum ki Allahın sevilen bir kuluyum ve her kim beni üzse, gerçekten kırılsam, oturur dua ederim (beddua değil!) çok geçmeden onun başına mutlaka bir iş gelir. Çok deneyimledim, bu hep böyle oldu. Hamd olsun rabbime.....

Reactions: gve
İntikam almak için uğraşmam,kalbim temiz galiba,ne yapıyorlarsa karşılığını görüyorlar.
Ben kim ne yaşattıysa onun da aynısını yaşaması taraftarıyım.
Yoksa "x kişisi bunu yaptı ben de apayrı bir şey bulup bel altı vurayım" derdinde olmadım.
Mesela küçükken beni taciz eden yakın akrabamız yıllardır bir hastalıkla uğraşıyor,o olaydan sonra olmuş sanırım,daha da nüksetti.
Hastalığı bulamıyorlar,Amerika'ya bile gitti tahliller ama yok ,çaresi de yok haliyle.Adam en ufak hava değişiminde ,soğukta vs. önce grip falan oluyor,sonra da kasları tutmuyor,yere yığılıyor,kanı kendi kendine iltihaplanıyor.İdrarının rengi kıpkırmızı oluyormuş.
Hayat işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…