Evet akrepler bu konuda inanilmaz.Cani yaninca icinden baska bir insan cikiyor resmen. İntikam almadan rahat edemiyor.
Benim de yükselenim akrep. Nasıl yaptın azıcık anlatır mısın. Benim meselem de dostum sandığım o meymenetsizle ilgili.Evet, aldım.
Canımı çok acıtan dostlarımdan yediğin kazığın intikamını yıllar sonra misliyle aldım!
İçim soğudu, her birini ayrı ayrı dize getirdim, derin bir oh çektim.
Ve tabiki, akrep burcuyum.
Anlatsam çok uzun sürer, çünkü yıllara dayalı bir intikam söz konusu.Benim de yükselenim akrep. Nasıl yaptın azıcık anlatır mısın. Benim meselem de dostum sandığım o meymenetsizle ilgili.
Anliyorum onemsizdi ama, onunda duygulari vardi sonucta.O kayinpeder isin en onemsiz kismiydi o an icin.
Ben o gun itibari ile hattimida isimide degistirdim bidaha bunlarla muhatap olmamak icin.
evet. mecburdum. insanlarla nasıl konuşması gerektiğini öğrenmemişti. öğrenmek zorundaydı. benimki intikam gibi değil de yasal bir süreç oldu.Size zarar veren birinden intikam aldınız mı ? Mutlu olarak intikam aldım vs gibi şeyleri sormuyorum. Gerçek intikamdan bahsediyorum . Nasil oldu ? Sonrasında ne hissettiniz.
İntikam alınmalı mi, Allaha mi havale edilmeli diye sormuyorum =) alanlara soruyorum . Cevapları ona göre verirseniZ çok iyi olur
Evet eski sevgilimden güzel bir intikam aldığımı düşünüyorum.. Anlatayım;Size zarar veren birinden intikam aldınız mı ? Mutlu olarak intikam aldım vs gibi şeyleri sormuyorum. Gerçek intikamdan bahsediyorum . Nasil oldu ? Sonrasında ne hissettiniz
İntikam alınmalı mi, Allaha mi havale edilmeli diye sormuyorum =) alanlara soruyorum . Cevapları ona göre verirseniZ çok iyi olur
Gorumcem yeni aldigi fakat kullanamadigi cantasini bana vermisti bende kabul edip almistim birgun cantanin astarina icine kacmis kucuk bir mektup buldum tabi bunun eski sevgilisinden gelen mektup gorumcemede cok kizgindim o aralar esimin yaninda kuzenlerinin yaninda benim daha once birileriyle cikmis olmamin lafini sokmustu bana eee mektup kozu elime gecti gorumcemin kocasi falan oturuyoz aaa abla senin bana verdigin cantanin icinde bu mektubu buldum sana ait sanirim burcuma yaziyor ustunde dedim gozleri fal tasi gibi acildiydi...gerisini de ona biraktimne hali varsa gòrdu tipki benim gibi
Müthiş bir intikam doğrusu. Bahsi geçen şahıs geçenlerde bir mesaj attı zaten helallik falan istedi cevap dahi yazmadım bilmiyorum bahsettiğiniz şey bu muyduAnlatsam çok uzun sürer, çünkü yıllara dayalı bir intikam söz konusu.
Malum soğuk yeneni daha makbul.
Ama şöyle söyleyebilirim, sizin dost sandığınız insanlar hayatınızda önemli bir yer tuttuğunu düşündüğünden, onları hiçlikleriyle yıkabilirsiniz.
Tam size geldikleri, yanlışlarını farkettikleri ve düştükleri anda ise tekmeleyebilirsiniz.
Beni aldatan eski sevgilimden ise şöyle intikam almıştım, o kısa bir hikaye onu anlatayım; yurt dışında eğitim alıyordu ve affettim diyerek aylarca telefonla konuştum hiçbir şey olmamış gibi.
Benim için okulundan izin aldı, biletlerini aldı, oteli ayarladı, ülkemize bulunduğum şehre gelip bir cafede saatlerce elinde hediyeleriyle bekledi.
Ben de ona sevgilimle bir fotoğrafımı atıp, daha çok bekleyeceğini ve aylar önce bana yaptığını affedecek kadar salak olduğumu düşünmesinin gerçekten komik olduğunu söylemiştim ve ardından telefon numaramı değiştirip sırra kadem bastım.
Bu hikaye de gerçekten içimin yağları erimişti.
aynen öyle...hiç bu tür şeylerle uğraşmam birisi bana kötülük yaptığı düşünüyorsa asıl kendine yapmış demektir bence.hiç işim olmaz görüşmem bir daha allaha havale ederim vicdan azabı denen bir şey var kendi yansın kavrulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?