Hiç intikam aldınız mı?

Üniversitedeki sevgilimin beni aldattığını öğrendiğimde intikam almak istedim. Sonra içimden gelmedi beddua ettim. 1 saat sonra kaza haberi geldi. Arabası pert olmuş, herkes nasıl çıktın bu arabadan diyormuş. O olaydan sonra saldım gitti. Onu hiç düşünmedim bile. O beni aldatmasaydı eşimle ilişkim başlamayacaktı, bu kadar güzel bir aşk yaşayabileceğimi hayal bile edemezdim belki. Bu yüzden galiba her şerde vardır bir hayır diyorum artık. Nefret sevgi kadar yoğun ve kuvvetli bir duygudur, kimseden nefret etmem ben. Gereksiz olduğunu düşünürüm. Hayatımın bu sayfası kapandı diyip yeni bir yol çizmeyi tercih ederim çoğu zaman. Daha az yıpranıyor insan, hem daha kolay.

Benimde tıpatıp böyle bişey olmuştu tam 2 gün sonra ayrılma sebebimiz olan o arabayla kaza yaptılar sırf gezmek tozmak ortamlar uğruna ( karı kız ) beni bırakıp o arabayı seçti sonra hem benden hem sağlığından hem o kıymetli arabadan olundu

Ben intikam almayi cok isterdim adi serefsizin biri beni hic birsey yokkek 30 bin tl borcla bi anda terk etdi onemli olan para da deyildi isim iyiydi 1ayda kapatdim o borcu ama onu bulup yuzune tukuresim var ama bulamiyorum ozel harekat polisi yeri yurdu belli deyil tek dileyim olmesi ve beni kendilerine yakistirmayan ailesine qidip ah cok uzuldum bende ayni sizin qibi yanmisdim demek istiyorum

Adıni soyadını biliyorsan bulabilirsin. Bimer diye bir site var oraya yaz. Mit ajanı değil ya sonuçta devlet memuru

+1

İlahi adalete inanıyorum, canımı kim yaktıysa canının yandığını görmüşümdür bir şekilde haberi gelir önüme kadar, kimileri gelip pişmanlıklarını dile getirmişlerdir ya da o kötü olayların sonu iyi bir yere bağlanmış ve mutluluğu bulmuşumdur.

Bi ornek;
Biri canımı çok fena sıkmıştı üniversite zamanları... "En çok kıymet verdiğin ne ise onu kaybet" diye bir beddua etmiştim (Canıma geçmedikçe beddua etmem, çok nadirdir), 1 hafta demedi gözü gibi baktığı arabası hurdaya çıktı. Kendisi hastanelik oldu, o kas çalıştırdığı kolu bacağı komple kırıldı, maddi durumu kötüye gitti, sevdiği çevrelerden kopmak zorunda kaldı ve 2 sene sonra geldi benden özür diledi.

Birine, sabırla zamana yayıp, sakin kalarak planlı kötülük yapmak bana göre bir şey değil, bu içimdeki öfkeden kurulabileceğim bir yöntem değil çünkü. Anlık olmalı, o an tepki vermeliyim, ya söylemeliyim ya bağırmalıyım, iki tokat atmalıyım vs. O an için elim kolum bağlıysa da bir kenara yazmalı ve o kişi ile irtibatı tamamen kopararak kendimi dinlendirmeliyim. En olmadı şartlar kendisi gelişirse ve uygun zemin kendiliğinden oluşursa (ki %90 bu olur) o zaman canlarını sıkarım o ayrı. Misal biri bi laf derse, bi başka zaman ortam oluşursa aynı lafı sokarım, unutmam. En fazla budur.

Bir şeyleri artık gerçekten umursamadığımda, o şeyler yoluna giriyor genelde.
En güzel intikam, hayatına kaldığın yerden, hiçbir şey olmamışçasına bir gulumseme ile devam etmek sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu bimer e her türlü durum yazılabiliyor mu
Bimere kamu kurumları ile ilgili şikayetler yazılıyor. Kamuyu zarara sokacak durumlar, kamu çalışanlarının verilen hizmetle ilgili yol açtığı aksaklıklar, sorunlar... Bu adamın size taktığı borçla ilgili elinizde resmi delilleriniz var mı? Ama zaten resmi delilleriniz varsa dava da açabilirsiniz.Ancak özel hayatla alakalı bir durumu yazmanızın bir faydası olmaz.

benimde intikam almak istediğim birkaç kişi var.hatta buna zorundaymış gibi hissediyorum.hayatımdan gittiler.yine yetmiyor.iyice canları yansın istiyorum.ne kadar kendilerini güçlü hissederlerse o kadar canları yanarmış tamam.yalnız bende de zarar büyük.onlara destek çıktım onlar beni mahvetti.ilahi adaleti gördüm.hatta bu bahsettiğim kişilerden intikam almaya kalksam kendilerini nimetten sayacak gibi duruyorlar.hepsi diyemesek te biri kesin böyle.

Reactions: gve
Oluyor . Soruşturma açılıyor . Polis , asker gibi memurlarin özel hayatına dikkat etmemesi de soruşturma sebebi

lise dönemi bir arkadaşım vardı.kardeşimle çıkmaya başladılar.annem kızdan hoşlanmıyordu.bunu belli etmiyordu.evlenselerdi de cadı kaynana olmazdı yani zaten kardeşimde onlar birikteyken kızın başka birisiyle görüştüğünü yazışmalardan öğrenmişti.bitti o iş.7-8 yıl geçti üzerinden.büyük bir iş yeri açacaz.bir baktım bu kızın kuzeni beni buldu.meğersem kızla kardeşim tekrar görüşüyormuş.bu kızda nabız yoklamaya geliyormuş.terbiyesiz anneme telde nasıl davranıyormuş.sanki evin hanımı o annemde hizmetçisi .telde kardeşime ağlamalar.bizi ayıracaklar falan.bütün herkes annemleri uyarıyordu.onları beraber gördük diye.bu arada bu kızın evli olduğunu söylememe gerek var mı?hatta aileler tanıştığı için davetiyesi bize de gelmişti.günahı boynuna babası babamın çalıştığı yere kadar gelip elden vermemişti bile.bu evli bayan arkadaşın bir baktım tel faturası bizim postada.delirdim annesine babasına söyledim.kardeşi birde bunun üzerine benle dalga geçti.birde dayak yedim.ama benim durduk yere böyle bir şey yapmayacağımı herkes bilir.onlarda bilir.zaten kadıncağızda telde bir şey diyemedi.
bir kere kardeşimle bu kızın şöyle bir tel konuşmalarına şahit oldum:bizimkine tel göndermiş.başka bir isimle gönderdim kuşum diyordu.bizimkide çok zekisin diyordu.nasıl midem bulandı.
tam net olarak nasıl ayrıldılar bilmiyorum.ayrıldıktan'' bir sene sonra'' bir baktım.boşanmış başkasıyla evlenmiş.birde bebeği olmuş.

aradan neredeyse 6 sene geçti.hala içimde.beddua edecem kesin tutar.Allah işini bilir.ama içimden çıkmıyor.

birde hala evlenmedim.benim için kısmet.zaten çalışmadığımdan evden çıkamıyorum da pek nereden olsun.neyse evlenmediğim duyulduğunda aaa evlenmedin mi diyen bazı tiplere sinir oluyorum.bekarsan yetersizsin gibi hissettirenler işte.tabii böyleleri olunca...kız kaç kişiye yettiyordu.maşallah diyelim nazar değmesin.

intikam neden hep kötü bişey olarak düşünülüyor ki, herkes ektiğini biçmeli, diken eken güllük mü biçecek mevlana değiliz sonuçta
tabiki biri bize kotuluk yaptiginda tesekkur mu edicez. haklisin canim. +1

ben de bunun gerekli olduğunu düşünüyorum. tehdit var ortada. bugün seni tehdit eden yarınn başkasını tehdit eder hatta belki yappabilir de. insanlarla nasıl konuşması gerektiğini öğrenmemişler, senin gibi benim gibiler öğretmek zorunda kalıyor. hayır bizim ne suçumuz varsa..
ben eskiden saftım sonradan gözüm açıldı. gün içerisindeki olayları akşam düşünür oldum. neden öyle dedi, neden böyle oldu.
ben üzüleceğime o üzülsün. karşımdaki beni üzerken çok mu umrundaydı

Almak isteyip de alamadığım 3 kişi var 3 arkadaş, hayatımın en bok günlerini yaşattılar bana, geceleri yatarken araba ile onları ezip geçtiğimi hayal ederek uyurdum bir ara. Elime fırsat geçmedi geçse idi de o sıra tek istediğim onlardan uzak habersiz olmaktı alamadım hala içimde.

Bilerek intikam alicam diye hiç kimseye bişey yapmadım hatta ama bikaçı intikamlık oldu istemeden. O da o anda mutlu etti ama şimdi düşününce gerçekten çoktan da önemli değilmiş

hiç intikam almadım ama alınabilecek çok güzel ve eğlenceli yöntemler var ama paylaşma konusunda tereddütlerim var yok yok susacağım

Hic boyle ekşınlı bi hayatim olmadi :)))
Zaten bi kere niyetlendim elimde patladi :)))
Amannn hic ugrasamiycam
bi tek beddualarim tutardi onlarda tutamaz oldu :)
Yada ben tatmin olmuyorum
fakat bence intikam beddua vs kabahtli olanin gelip helallik ozur ve benzeri hareketleri yapinca guzel...yoksa ne eyliyeyim ben o isi...karsindaki mal ve odunsa...

Ya zaten bynlar hep safliktan oluyor. Sonra gun gelior bir bakmissin senin iyi niyetini kotuye kullaniyor insanlar. Gozun aciliyor ister istemez. Bide en guvendigin insanlardan darbe yiyince buz dolu bir kovaya kafani sokmuslar gibi oluyor. Cakralar aciliyor yani. Tabiki herkes bana kotuluk yapicsk bende onlardan intikam alcam kafasinda olmakta cok saglikli bir durum degil. Hala iyi insanlarinda var oldugunu biek ve buna guvenmek guc verior insana. Ama hakedene hakkettigi sekilde davranmassan, hakkini aramassan uzulen herzaman sen oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…