Üniversitedeki sevgilimin beni aldattığını öğrendiğimde intikam almak istedim. Sonra içimden gelmedi beddua ettim. 1 saat sonra kaza haberi geldi. Arabası pert olmuş, herkes nasıl çıktın bu arabadan diyormuş. O olaydan sonra saldım gitti. Onu hiç düşünmedim bile. O beni aldatmasaydı eşimle ilişkim başlamayacaktı, bu kadar güzel bir aşk yaşayabileceğimi hayal bile edemezdim belki. Bu yüzden galiba her şerde vardır bir hayır diyorum artık. Nefret sevgi kadar yoğun ve kuvvetli bir duygudur, kimseden nefret etmem ben. Gereksiz olduğunu düşünürüm. Hayatımın bu sayfası kapandı diyip yeni bir yol çizmeyi tercih ederim çoğu zaman. Daha az yıpranıyor insan, hem daha kolay.
Adıni soyadını biliyorsan bulabilirsin. Bimer diye bir site var oraya yaz. Mit ajanı değil ya sonuçta devlet memuruBen intikam almayi cok isterdim adi serefsizin biri beni hic birsey yokkek 30 bin tl borcla bi anda terk etdi onemli olan para da deyildi isim iyiydi 1ayda kapatdim o borcu ama onu bulup yuzune tukuresim var ama bulamiyorum ozel harekat polisi yeri yurdu belli deyil tek dileyim olmesi ve beni kendilerine yakistirmayan ailesine qidip ah cok uzuldum bende ayni sizin qibi yanmisdim demek istiyorum
Üniversitedeki sevgilimin beni aldattığını öğrendiğimde intikam almak istedim. Sonra içimden gelmedi beddua ettim. 1 saat sonra kaza haberi geldi. Arabası pert olmuş, herkes nasıl çıktın bu arabadan diyormuş. O olaydan sonra saldım gitti. Onu hiç düşünmedim bile. O beni aldatmasaydı eşimle ilişkim başlamayacaktı, bu kadar güzel bir aşk yaşayabileceğimi hayal bile edemezdim belki. Bu yüzden galiba her şerde vardır bir hayır diyorum artık. Nefret sevgi kadar yoğun ve kuvvetli bir duygudur, kimseden nefret etmem ben. Gereksiz olduğunu düşünürüm. Hayatımın bu sayfası kapandı diyip yeni bir yol çizmeyi tercih ederim çoğu zaman. Daha az yıpranıyor insan, hem daha kolay.
Adıni soyadını biliyorsan bulabilirsin. Bimer diye bir site var oraya yaz. Mit ajanı değil ya sonuçta devlet memuru
Evetbu bimer e her türlü durum yazılabiliyor mu
Bimere kamu kurumları ile ilgili şikayetler yazılıyor. Kamuyu zarara sokacak durumlar, kamu çalışanlarının verilen hizmetle ilgili yol açtığı aksaklıklar, sorunlar... Bu adamın size taktığı borçla ilgili elinizde resmi delilleriniz var mı? Ama zaten resmi delilleriniz varsa dava da açabilirsiniz.Ancak özel hayatla alakalı bir durumu yazmanızın bir faydası olmaz.bu bimer e her türlü durum yazılabiliyor mu
Oluyor . Soruşturma açılıyor . Polis , asker gibi memurlarin özel hayatına dikkat etmemesi de soruşturma sebebiBimere kamu kurumları ile ilgili şikayetler yazılıyor. Kamuyu zarara sokacak durumlar, kamu çalışanlarının verilen hizmetle ilgili yol açtığı aksaklıklar, sorunlar... Bu adamın size taktığı borçla ilgili elinizde resmi delilleriniz var mı? Ama zaten resmi delilleriniz varsa dava da açabilirsiniz.Ancak özel hayatla alakalı bir durumu yazmanızın bir faydası olmaz.
inşaallah çok gönlüne göre birini bulursun cnm, dillere destan olur evliliğin ohhh çatlasın ortadan ikiyeBen tek celsede anlaşmalı boşandım, sinirlerim kaldırmayacaktı çekişmeliyi. İnşallah en güzel intikam ona yeniden evlenmek olacak
tabiki biri bize kotuluk yaptiginda tesekkur mu edicez. haklisin canim. +1intikam neden hep kötü bişey olarak düşünülüyor ki, herkes ektiğini biçmeli, diken eken güllük mü biçecek mevlana değiliz sonuçta
ben de bunun gerekli olduğunu düşünüyorum. tehdit var ortada. bugün seni tehdit eden yarınn başkasını tehdit eder hatta belki yappabilir de. insanlarla nasıl konuşması gerektiğini öğrenmemişler, senin gibi benim gibiler öğretmek zorunda kalıyor. hayır bizim ne suçumuz varsa..Gecenlerde sokaga araba parkettim diye adamin biri evimuzi basti beni ölumle tehdit etti Ertesi gun savciliga suc duyurusunda bulundum. Mahkeme celi eline ulastiginda ayagima kadar geldu abla cok sinirliydim hata ettim ben yaptim sen yapma dedi. Ama ben eminim allaha havale edip hakkimi aramasaydim belki de dedigini yapicak öldürecekti beni.
Suyle suyle :)))hiç intikam almadım ama alınabilecek çok güzel ve eğlenceli yöntemler var ama paylaşma konusunda tereddütlerim var yok yok susacağım
Ya zaten bynlar hep safliktan oluyor. Sonra gun gelior bir bakmissin senin iyi niyetini kotuye kullaniyor insanlar. Gozun aciliyor ister istemez. Bide en guvendigin insanlardan darbe yiyince buz dolu bir kovaya kafani sokmuslar gibi oluyor. Cakralar aciliyor yani. Tabiki herkes bana kotuluk yapicsk bende onlardan intikam alcam kafasinda olmakta cok saglikli bir durum degil. Hala iyi insanlarinda var oldugunu biek ve buna guvenmek guc verior insana. Ama hakedene hakkettigi sekilde davranmassan, hakkini aramassan uzulen herzaman sen oluyorsun.ben de bunun gerekli olduğunu düşünüyorum. tehdit var ortada. bugün seni tehdit eden yarınn başkasını tehdit eder hatta belki yappabilir de. insanlarla nasıl konuşması gerektiğini öğrenmemişler, senin gibi benim gibiler öğretmek zorunda kalıyor. hayır bizim ne suçumuz varsa..
ben eskiden saftım sonradan gözüm açıldı. gün içerisindeki olayları akşam düşünür oldum. neden öyle dedi, neden böyle oldu.
ben üzüleceğime o üzülsün. karşımdaki beni üzerken çok mu umrundaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?