tmm cnm beni etiketleyebilirmisiCanım ikiside var.. konu açmıştım son zamanlarda yaşadığım sıkıntılarla ilgili.. istersen ordan tüm sorularına cevap verebilirim
Cevapladım.. oldu mu?tmm cnm beni etiketleyebilirmisi
Çok etkiledi mesajiniz beni abla. Bu saatten sonra imkan yok mu is sahibi olmak gibiintikamı 2 şekilde algılıyorum. birincisi verilen zarara, acıya karşılık kişiye kötülük yapmak. ikincisi ise yine yaşatılan acı ve zarardan pişman olması, hatasını ve karşısındakinin kıymetini anlaması şeklinde. ilkini kesinlikle doğru bulmuyorum. çünkü o şekilde intikam alma çabası yine karşıdakinin gururunu okşar, kişiyi daha bi havaya sokar, kendini önemli zannetmesini sağlar.intikam alan kişinin de sadece anlık zaferi dışında çok da mutlu olacağına, bir fayda sağlayacağına inanmıyorum.
ama ikincisi. ahhh ikincisi... keşke 40 yaşımda olmasaydım. artık eşimin bu hamleleri yapmak için 40 yaşımı özellikle beklediğini düşünüyorum. artık bundan bir cacık olmaz. her şekilde bana mecbur, bana muhtaç. ezeyim ezebildiğim kadar mantığında olduğu apaçık. keşke eşimin oyununa gelmeseydim de zamanında güzel bir işe girmiş olsaydım. şuan ne çok isterdim sağlam bir işimin olup bana defol git diyen adama anında kapıyı çarparak yüzünü bir daha hiç görmemek üzere gitmeyi. benim için en güzel intikam bu olurdu galiba.
üzülme canım benim. ama okuyan genç kızlarımız varsa kamu spotu niyetine algılayıp, güç sahibi olmadan eş sahibi olmaya kalkışmasınlar. kimselere güven yok. 20 yıllık eşe bile. çare arayışındayım. allah mutlaka bi kapı açacaktır umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.Çok etkiledi mesajiniz beni abla. Bu saatten sonra imkan yok mu is sahibi olmak gibi
Biraz uzun olcak bazilariniza utopik gelebilir ama tamamen yasadigim ve gene olsa gene yaparim dedigim bi intikam olayi yasadim.
17 yasinda ilk askimla tanistim oyle boyle sevmedim. Deli gibi derler ya o misal.
19 yasimdayken surekli kavga ettigimiz icin ayrildik.
Tabi unutulmuyor devamli aklimda ama gururluyum aslan burcuyum donup bidaha arkama bile bakmadim cevresinden dahi uzaklastim.
Is hayatim basladi birgun bi numara oyle bir ask mesaji attiki bu o dedim aradim.
Konustuk ayni gun geldi aldi beni biz daha buyuk bi askla iliskimize basladik .
Hergun beraberiz her an yanimda gozunun onunden ayiemiyor beni o sevgim dagladi asti.
Ama hep yanliz gorusmek istiyor cevresine sokmuyor uzak yerleri seciyor gezme icin.
Herneyse aradan 6 ay kadar sure gecti birgun ortak bi arkadasla karsilastim erkek baktim ayak ustu bana yaziyor bende hemen duydunmu biz birlikteyiz baristik dedim cocuk sok nasil yani nasil kabul edersin evli bi adamla beraber olmayi dedi benim yer ayagimin altindan cekildi.
Biz ayrildikdan bi sure sonra evlenmis megersem.
Inaninki degil biseyler hissetmek en ufak bi suphe bile duymadim gece sabaha kadar konustugumuz oluyordu.
Hic bisey demedim.
Arkadasimdan karisinin tum bilgilerini aldim.
Karisinin erkek kardesine ulastim sosyal medyadan cocuk dunden razi bulusalim dedim. Ozellikle o Ş. Sizin isyerine yakin bi yer sectim ve bulustuk elemanla neyse guzel bi diyalog kurdum bilerek cocukla.
Mekandan kalktik dediki hemen yan tarafta enistemin yeri bi merhaba diyim :)
Bukadar erken bende beklemiyordum dukkanina girdik gayet samimi bizimkinin beyaz teni oldu sana pancar rengi ne oldugunu anlamaya calisiyor eveliyor geveliyo bende esinin kardesine habire canim cicim konusuyorum ciktik dukkanindan.
Neyse eve gectim direk facebooktan hanimina herseyi anlatan bi msj yazdim tabiki bana degil esinin yaninda olmayi secti.
Ama buyuk yargara koptu.
Uzatmadim hattimi kirdim birkez dahi iletisim kurmadim kimseyle onume baktim.
Gene olsa daha beterini yapardim
Evet akrepler bu konuda inanilmaz.Cani yaninca icinden baska bir insan cikiyor resmen. İntikam almadan rahat edemiyor.Cevapların tamamını okuduğum nadir konulardan biri...
Bence intikam aldığın kişi senin yaptığını anlamayacak ve gerekirse görmek gerek senin omzunda ağlayacak duruma sokmaktır benim düşüncem.
İntikam almak istediğim 3 insan var . Akrep burcu olmanın verdiği kin ve canımı acıtanin canını acıtmak felsefesi içindeki ben ile ilk başta kocam geliyor zamanında canımı çok yaktı ne kadar da şuan iyi olsak bile asla unutmuyorum . İkinci kv ve üçüncü kp .
Kv bu zamana kadar evliliğin ilk 1 senesi dışında dozunu ve şuan ne mutludur ki görüşmüyorum ve şeytan görsün yüzünü diyorum . Şuan elimde bulunan onun canını acıtacak mükemmel bilgiyi kullanmak için can atıyorum sadece bana karşı bir daha yapacağı pislik atağı bekliyorum. Bende yeni öğrendim sayılır. Bizimki kocasından kağıt üzerinde ayrılmış ve devletten maaş bağlanmış kendine . Çok şükürdür ki 1 lirası boğazimdan geçmedi. Ve bu zamana kadar torununa bir çöp almış biri değil. Eğer bir daha pislessin kesinlikle şikayet edeceğim o çok güvendiği ben kendi kendimi idare ettim hep maaşım da maaşım diyen kadın ne olcak çok merak ediyorum . Ve bunu ciddi ciddi yapacağım.
Kp derseniz yaptıklarını zaten çekiyor.
Kocama gelecek olur ise her sekteye uğradığında ohhh diyorum...
Gerçekten intikam için ilk sabır ikinci hala içini ilk günkü gibi tutmak üçüncü sabır
Ben sevdim dogrusu bunu. Ama peki o kayinbiradere ne oldu? Dogrusu ben acidim o kayinbiradere.
Hala bulustunuzmu o gunden snra? Naail kestirip atabildin bi aciklama yapmadan?
Yoooo allaha havale ederim Rabbim bilir işini, karşımdaki kötü biriyse ben niye intikam planları yapıp kötü biri olayım kı en iyi intikam sessiz kalmak umursamamak ve hayatına kaldığın yerden devam etmektirSize zarar veren birinden intikam aldınız mı ? Mutlu olarak intikam aldım vs gibi şeyleri sormuyorum. Gerçek intikamdan bahsediyorum . Nasil oldu ? Sonrasında ne hissettiniz
İntikam alınmalı mi, Allaha mi havale edilmeli diye sormuyorum =) alanlara soruyorum . Cevapları ona göre verirseniZ çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?