Hiç intikam aldınız mı?

Ben eski sevgilimle kotu ayrilmistim. Hirsimi alamiyordum. 2 sene sonra tekrar konusmaya basladik, gorustuk. Ne cikiyorduk, ne de benden vazgeciyordu. Sonra tam o sira baskasina asik oldum. Birdenbire ondan vazgectim, telefonlarina cikmadim. Defalarca ararken yine bir gun "ben ....'ya asigim, bir daha karsima cikma" dedim. Sitem dolu msjlar, bahanelerle aramalar... Sonra sevgilim gordu aradigini, gizlice numarasini alip tehdit etmis bir daha arama diye. Boyle olmasini istemezdim, ama bu tahminimden guzel bir intikam oldu resmen. Ayni okuldayken simdi nisanlim olan sevgilim bana evlenme teklif ettiginde yuzugum gozune gire gire nisanlimla sarmas dolastik hep. Asla o gorsun diye yapmadim, hep tesaduf gordu mutlulugumu. Kalbinin parcalandigini hissederdim bakislarindan. Cunku o kimseyle mutlu olamadi benden sonra, hep ayni ortamda oldugumuz icin biliyorum. Hala da yalniz. Ilahi adalet yerini bulmus mudur bilemem.

Ben almadim da yakin iki arkadasimi ayni çocuk idare ediyordu. Osin ilginc tarafi kizlar birbiriyle alaksizdi tek ortak noktalari bendim benimde sonradan haberim oldu. Haberim olur olmaz sen misin olayi haber verdim kizlara onlar da plan kurdular fıstık gibi de intikam aldilar. Almasalar iclerinde ki o nefret büyür giderdi. Iyi de oldu güzel de oldu.
Ben olsam almazdim yapamazdim ama her karakter bir değil

intikamı 2 şekilde algılıyorum. birincisi verilen zarara, acıya karşılık kişiye kötülük yapmak. ikincisi ise yine yaşatılan acı ve zarardan pişman olması, hatasını ve karşısındakinin kıymetini anlaması şeklinde. ilkini kesinlikle doğru bulmuyorum. çünkü o şekilde intikam alma çabası yine karşıdakinin gururunu okşar, kişiyi daha bi havaya sokar, kendini önemli zannetmesini sağlar.intikam alan kişinin de sadece anlık zaferi dışında çok da mutlu olacağına, bir fayda sağlayacağına inanmıyorum.
ama ikincisi. ahhh ikincisi... keşke 40 yaşımda olmasaydım. artık eşimin bu hamleleri yapmak için 40 yaşımı özellikle beklediğini düşünüyorum. artık bundan bir cacık olmaz. her şekilde bana mecbur, bana muhtaç. ezeyim ezebildiğim kadar mantığında olduğu apaçık. keşke eşimin oyununa gelmeseydim de zamanında güzel bir işe girmiş olsaydım. şuan ne çok isterdim sağlam bir işimin olup bana defol git diyen adama anında kapıyı çarparak yüzünü bir daha hiç görmemek üzere gitmeyi. benim için en güzel intikam bu olurdu galiba.

Çok etkiledi mesajiniz beni abla. Bu saatten sonra imkan yok mu is sahibi olmak gibi

Çok etkiledi mesajiniz beni abla. Bu saatten sonra imkan yok mu is sahibi olmak gibi
üzülme canım benim. ama okuyan genç kızlarımız varsa kamu spotu niyetine algılayıp, güç sahibi olmadan eş sahibi olmaya kalkışmasınlar. kimselere güven yok. 20 yıllık eşe bile. çare arayışındayım. allah mutlaka bi kapı açacaktır umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.

intikam almayı istediğim kişiler olmuştur tabiki, özellikle iş hayatımdaki çakallar konusunda ama sağlam beddua ettiğim için intikam almama gerek kalmadan işleri bitiyor.. nasıl ediyosam artık bazen korkuyorum kendimden

Ben tamamen bilinçsiz bir şekilde beni çok kırmış birine çok bozulacağı bir laf ettim.
Ederken bile ne dedim ben dedim içimden üzülerek...
İntikam bana göre değil hayatta planlı bir şey yapmadım yapamam.

Ben sevdim dogrusu bunu. Ama peki o kayinbiradere ne oldu? Dogrusu ben acidim o kayinbiradere.
Hala bulustunuzmu o gunden snra? Naail kestirip atabildin bi aciklama yapmadan?

Cevapların tamamını okuduğum nadir konulardan biri...
Bence intikam aldığın kişi senin yaptığını anlamayacak ve gerekirse görmek gerek senin omzunda ağlayacak duruma sokmaktır benim düşüncem.
İntikam almak istediğim 3 insan var . Akrep burcu olmanın verdiği kin ve canımı acıtanin canını acıtmak felsefesi içindeki ben ile ilk başta kocam geliyor zamanında canımı çok yaktı ne kadar da şuan iyi olsak bile asla unutmuyorum . İkinci kv ve üçüncü kp .
Kv bu zamana kadar evliliğin ilk 1 senesi dışında dozunu ve şuan ne mutludur ki görüşmüyorum ve şeytan görsün yüzünü diyorum . Şuan elimde bulunan onun canını acıtacak mükemmel bilgiyi kullanmak için can atıyorum sadece bana karşı bir daha yapacağı pislik atağı bekliyorum. Bende yeni öğrendim sayılır. Bizimki kocasından kağıt üzerinde ayrılmış ve devletten maaş bağlanmış kendine . Çok şükürdür ki 1 lirası boğazimdan geçmedi. Ve bu zamana kadar torununa bir çöp almış biri değil. Eğer bir daha pislessin kesinlikle şikayet edeceğim o çok güvendiği ben kendi kendimi idare ettim hep maaşım da maaşım diyen kadın ne olcak çok merak ediyorum . Ve bunu ciddi ciddi yapacağım.
Kp derseniz yaptıklarını zaten çekiyor.
Kocama gelecek olur ise her sekteye uğradığında ohhh diyorum...
Gerçekten intikam için ilk sabır ikinci hala içini ilk günkü gibi tutmak üçüncü sabır

Almadim. Ilahi adaletin tikir tikir isledigini fark ettigim günden sonra gerek duymadim böyle seylere.
Ama size kötülük yapanin kötülügünü istiyorsaniz ve Allaha havale etmiyorsaniz icinizde ona karsi nefret duyuyorsaniz ilahi adaletin gerceklesmesini beklemeyin bosuna. Cunku o zaman gerceklesmez.

Evet akrepler bu konuda inanilmaz.Cani yaninca icinden baska bir insan cikiyor resmen. İntikam almadan rahat edemiyor.

Ben sevdim dogrusu bunu. Ama peki o kayinbiradere ne oldu? Dogrusu ben acidim o kayinbiradere.
Hala bulustunuzmu o gunden snra? Naail kestirip atabildin bi aciklama yapmadan?

O kayinpeder isin en onemsiz kismiydi o an icin.
Ben o gun itibari ile hattimida isimide degistirdim bidaha bunlarla muhatap olmamak icin.

İntikam zeka isidir.
Eline yüzüne bulaştırmamak gerekir. İntikam aldigin kişi, seni bilmeyecek sadece haksızlık yaptığı için başına onun geldiğini sanmalı bence.

Şahsen o kadar uyanık ve seytan tüylü olduğumu sanmıyorum.

Ha almak ister miyim evet. Fakat Allaha havale etmek ağır basar mı bilmem.

Mesela birisi size bir sey yapıyor, hırslanıp intikam alıyorsunuz ama eşit seviyede olmuyor, abartmış oluyorsunuz ee o zaman Allah bunun hesabını sormaz mi?Sırf bu yüzden bile yapamam.

Yapanlara da helal olsun.
O pratik zekaya sahip değilim

hiç ama hiç almadım Allaha havale ettim ve yavaş yavaş görüyorum karşılığını

Yoooo allaha havale ederim Rabbim bilir işini, karşımdaki kötü biriyse ben niye intikam planları yapıp kötü biri olayım kı en iyi intikam sessiz kalmak umursamamak ve hayatına kaldığın yerden devam etmektir

Bugüne kadar bana yapılan tüm kötülükleri Allah'a havale ettim.
Hal böyle olunca o kişinin başına bir şey geldi mi ,cezasını buldu mu bilmedim, duymadım görmedim. Hoş, görsem bile içim soğumazdı çünkü ben kaynaklı olmayacaktı.İçimde birikmiş öfkeler var.
Ama bu aralar fikrimi değiştirdim...
Hayatımda 1 kez olsun doğru düzgün intikam almak istiyorum canımı çok yakan birkaç kişiden.
Alacağım da.
Şu an bir fırsat yok, planlama aşamasındayım.
Belki bu sefer beni anlayacaklar canları yanarsa şayet.

İşte aradığım başlık bu. Ben sevdiklerime karşı çok aptal çok sevgi dolu bir insanım. Ama bir kez nefret ettim mi o intikam ateşi her yanımı sarar. Her gün taze tutarım. Günde bir saatimi ayırırım olanları yeniden canlandırırım kafamda. Psikopatımdır bu konuda. Bir kaç aydır aklımda biri var ama uygun zamanı kolluyorum. Zayıf noktalarını sıralamaya çalışıyorum aklımda. Geçirdiğimiz onca zamanı süzgeçten geçiriyorum. Çözümlemeye çalışıyorum. Bunlar herkesin yapabileceği şeyler değil. Çok yorucu oluyor benim için . Ben öyle ahirete falan bırakamam hakkımı. Hala beklemedeyim. Bir planım bile yok üstelik. Konu sahibi eğer yaratıcı fikirlerin varsa beni de aydınlatırsan sevinirim. Dipnot: Gönül meselesi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…