Hic iyi degilimm

Dnzcck

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
62
6
1
30
Kizlar nerden başlasam neresinden anlatsam bilmiyorum çok ama çok kötüyüm biraz uzun olacak kusura bakmayın ama dertlesecek kimsem yok
Bugün köye anneannemi ziyarete gittik anneler günü için teyzemle annem ufak tefek atışmaya başladılar dedemin bir arazisi var ve annemgil toplam 5 kardeş 4 ü ev yaptırdılar ama anneme yer vermediler bide üstüne biz verdik sen kabul etmedin dediler . Hani çoğunluk herzaman kazanır ya işte öyle bir durum . Allaha şükür ihtiyacımız yok ama insanın zoruna gidiyor allah var babamda bizde bir kere bile lafını etmedik. Neyse bugün annem teyzeme sitem amaçlı söyledi allahimmm söylemez olaydı. Dayım çocukları alıp arabaya doldurup gitti kavga çıkararak. Teyzem başladı anneme sen aşağılık bir insansın senin tedaviye ihtiyacın var kıskanıyorsun beni kardeşlerimi hep kıskandın neyse biz kardeşlerimle sustuk iki kızkardeşin arasına girmeyelim diye . Neyse bu durum akşama kadar devam etti en son içeri girdi yine aynı hareketleri yapmaya devam etti bende kolundan tuttum teyze dışarı çık büyümesin dedim .
Vay efendim senmisin bunu söyleyen sen benim kolumdan tutup babamin evinden atamazsın seni yolarım hele dur nisanlina neler anlatıp seni ayiracam ama önce bir evlen kız adın dul olsun falan filan. Tabi benim kafa attı elime ne geçtiyse üstüne firlattim bana neler neler söylüyor. Beni tuttular tutmasalar saçını başını yolup eline vereceğim az kaldı ama işte olmadı ellerimi bardaklara canaklara vurmaktan iki yuzugum yamulmuş kendimi kaybettim .
Daha anlatacak çok şey var ama yazamıyorum sadece içimi dökmekistedim kizlar :63:

Oy nenem yarabbi :sus: :işsiz:
Hâlâ elim ayağım titriyor kendiside geçmişte çok ama çok büyük hatalar yapmış bir kadın ama bir kere bile yüzüne vurmadık kader başına geldi dedik sustuk . Mezuniyetimden tut nisan alışverişine kadar herseyde bulundurdum karşılığı kurulmamış yuvamı yıkmaya calsimakmis

Hâlâ elim ayağım titriyor kendiside geçmişte çok ama çok büyük hatalar yapmış bir kadın ama bir kere bile yüzüne vurmadık kader başına geldi dedik sustuk . Mezuniyetimden tut nisan alışverişine kadar herseyde bulundurdum karşılığı kurulmamış yuvamı yıkmaya calsimakmis
Ha bu gari niye bele ediy ya sen kafana takmiyasan sıkma canını konusur konuşur durur

Ha bu gari niye bele ediy ya sen kafana takmiyasan sıkma canını konusur konuşur durur
O değilde iki erkek kardeşimde bu lafı duyunca ağır küfür ettiler teyzeme bacimiz bu namusu kendisi için taşıyor ona laf edeni falan filan işte. Buda sizin basiniza ne ışler açacam oğluma diycemki bana saldırdılar falan filan olay buyur diye korkuyrm

Allah akıl versin bi de teyze olacak anne yarısı ya..
Hiç boş tehditlere aldırma, nişanlına da anlat durumu

O değilde iki erkek kardeşimde bu lafı duyunca ağır küfür ettiler teyzeme bacimiz bu namusu kendisi için taşıyor ona laf edeni falan filan işte. Buda sizin basiniza ne ışler açacam oğluma diycemki bana saldırdılar falan filan olay buyur diye korkuyrm
InsAllah büyümez cok sıkma canını su akar yolunu bulur

Nişanlınla konuş anlat senden duysun bilsin.
Miras olayında da mahkeme yolu en temizi.
Nasıl anlatsam bilmiyorumki çok utanıyorum inanın üstelik nişanlım beni teyzem konusunda kaç defa uyardı uzak dur diye ama ben safım ya güvendim insan teyzesine güvenmezse kime guvenirki. Şuan nişanlım beni aramasın diye dua ediyorum çünkü sesini duyduğum an hüngür hüngür ağlıcam biliyorum

Teyzenizin huyunu suyunu anneniz ve siz biliyorsunuzdur, su mubarek gunde ne diye ustunuze sicrattiniz ki..

Teyzeniz ayip etmis.
En olmadi mahkeme yoluyla miras hallordu.
Inanın miras lafı bile yoktu hani şakayla karışık sitem edersin ya sevdiğin birine işte o şekilde oldu ama kendisi yer arıyormuş daha doğrusu hepsi

Keşke kendi adaletinizi sağlamaya çalışmasanız.Yasal hakkınızı arayıp,canınızı sıkmadan,yüzgöz olmadan halledebilirdiniz.

Son düzenleme:
Keşke kendi adaletinizi sağlamaya çalışmasanız.Yasal hakkınızı arayıp,canınızı sıkmadan,yüzgöz olmadan halledebilirdiniz.
Bunlar öyle insanlarki size söyle anlatayım hakim yanıltır derler ya hani öyle insanlar . Ha neden muhattap oldunuz diyeceksiniz annem için bunca zaman hep annemin hatrı için ama oda bugün son buldu

Sana o lafı eden teyzeye iyi yapmışsın canım. Ellerin dert görmesin.
Ah bi elime geçseydi tam anlamıyla o zaman alacaktım hincimiama olmadı işte çok çirkef çok yalancı. Ben üstüne yürüyünce sen beni yanlış sen benim kızımsın ben seni döverim demek istedim diyor

Teyzeni kendi anne babasının evinden kovmaya çalışman çok ayıp olmuş.O hareketi yapmamalıydın.Evden git demek sana düşmez.Anne babanın evinde yeğenin seni kovsa hoş olur mu? Diğer meselelere gelince de haklısın.Annen de zamanında sesini çıkarıp hakkını aramayıp sonradan laf sokmalarla sitemler etmesin.Zamanında yapacaktı onu.Ya da yüzlerine bakmayacaktı.

Of çirkefe bak
Sen anlat nişanlına önce böyle böyle dedi de
Böyle özel günlerde bu konular açılmasa keşke

Back
X