Hiç kimse tarafından sevilmemek

Sizin yine bir ortaminiz var kafa dagitacaginiz bende o da yok beni dusunerek mutlu olabilirsiniz ? Herkesten uzak bir yerdeyim . Dort duvar ve minnos bir kizim

O zaman sitedekilerin sizi unutma değil de bilerek çağırmama gibi bir durumu olabilir. Çok sivrilen insanları toplum sevmiyor genelde, dışlayıp arkasından dedikodusunu yapıyolar :/
Yo bende çoooook sivriyim hatta haddinden fazla. Ama bir buluşma olacaksa ilk bana sorulur ve ben hangi gün müsaitsem diğerleri de ona uyar
Toplum artık böyle kırılgan arkadaşlık istemiyor

Sizin yine bir ortaminiz var kafa dagitacaginiz bende o da yok beni dusunerek mutlu olabilirsiniz ? Herkesten uzak bir yerdeyim . Dort duvar ve minnos bir kizim
Evladın var çok şükür.
Rabbim sana bağışlasın canım.

Yo bende çoooook sivriyim hatta haddinden fazla. Ama bir buluşma olacaksa ilk bana sorulur ve ben hangi gün müsaitsem diğerleri de ona uyar
Toplum artık böyle kırılgan arkadaşlık istemiyor
Evet belkide dan dan konuşup işine gelirse demek lazım.

Evet belkide dan dan konuşup işine gelirse demek lazım.
Ben istediğimi söylerim asla içimde tutmam
Bak mesela geçen bi arkadaş toplantısında birisi çok mütevazi olduğunu falan söyledi. Gösteriş sevmediğini. Sonra birden gözüm ev babetine kaydı ve çok pahalı bi markaydı.
Hadi hadi geç o ayakları dedim. İlk nasıl yani dedi. Ulan gitmişsin 1000₺lik ayakkabı bize mütevazilik dersi veriyorsun dedim herkes gülmeye başladı. Kadında güldü. İlahi falan diyor

İsim konusunda yersiz bir hassasiyet göstermişsiniz.
Kızında araştırmış olabilir. Ama oğlanda sizin oğlanın ismini çok sevmiştir, belki hayalidir, belki vazgeçememiştir. Burdan sizi sevmediğini nasıl çıkardınız? Bunu oraya nasıl bağladınız ilginç.
Belki dışarıdan çok soğuksunuzdur o yüzden fazla çevre edinemiyorsunuzdur. Yine de kimse tarafından sevilmediğiniz anlamına gelmez.
Bu meseleyi paylaştığınız arkadaşınız mesela, oldukça samimi olmalısınızki bunu paylaştınız.

Çok güzel yazmışsınız teşekkürler,
Evet samimiyiz,
Hiç arkadaşım yok değil elbette var.
Bugün söyledi başkalarından da duydum daha önce tanıyana kadar çok soğuk biri olduğunu düşünüyorduk dediler.

Tam anlamıtla
Nokta atışı

Size öyle geliyor olabilir. Tesadüfen birkaç kez size bilgi verilmeden oturduğunuz sitede birşeyler yapıldı sanırım. Siz de bunu sevilmemeye bağladiniz. Kimse beni sevmiyor dediniz ama sadece konu komşudan bahsettiniz. Böyle bir başlığa çok başka şeyler yazılmasını beklerim doğrusu. Yani kısaca elinizde somut bir kanıt yok sevilmediginize dair.

Sizi eşinizin ve çocuklarınızın sevmesi yeterli bence , kafaya takmayın hayatin ve sevdiklerinizin tadını çıkarın, kendinize değer verin spor , yüzme ,plates yapın , kimse için kendinizi üzmeyin önemli olan sağlıktır...

Ablam hamileydi ve adını atıyorum murat koyacaktı.
O isim benim hayalim diyip ablama koydurmadı. Doğurdu kendi koydu.
Yıllardır hayali olan bir isim olsa ilk oğluna koyardı.

Valla isim konusu aşırı saçma..
İki kardeşiz , ben ve erkek kardeşim ,benim oğlum var kardeşimin çocuğu yok , onun da oğlu olsa kalkıp benim oğlumun ismini koysa manyak mısın sen derim ne alaka yani , biz aileyiz annemlerin zaten iki tane torunu var üçüncü de aynı isimde olucak , aşırı saçma ve mantıksız ..
Diğer konuya yorum yapamayacağım , enerjiniz düşük olabilir , itici gelebilir , çok da takılmayın komşu vs gibi insanlara , sonuçta hayatlarımızda bir önem teşkil etmiyor bu insanlar , eşiniz ve çocuklarınızla huzurlusaniz , bir iki de dostunuz varsa gerisi boş

Ben buraya açilan çok yalnizim arkadaşim yok oysa ben "saf, temiz, eglenceli, guler yuzluyum, oyle iyiyim boyle iyiyim" şeylerine inanmiyorum ya. Bence objektif degerlendiremiyorsunuz.

Burada "arkadasim yok" konusu açanlarla arkadaş olup bu arkadasligi site disina taşiyip buyuk pişmanlik yaşayan üyeleri de okumuştum. Siz kotusunuz demiyorum ama arkadas yoksa vardir bir nedeni.

Benim eskiden yani okul hayatimda cevrem çoktu okul, spor, kulup derken. Sehir degistirip yaşta buyuyunce eskisi gibi çevrem kalmadi cunku suratsizlik var bende ve soguk duruyorum. Bir de arkadaslik başlatsam bile uzun sure devamli arayip sormuyorum. İstiyorum ki haftalarca gorusmesekte bir alo diyince hersey kaldigi yerden devam etsin ama oyle olmuyor yani benim arkadaslik anlayisima uymuyor cogu kişi. Ben de eski arkadaslarla devam ediyorum. Ben olayin farkindayim yani VARDİR bir neden siz gormuyorsunuz. O neden guclu karakter olmaniz degil bu arada kesin bilgi.

Benim fikrim de bu şekilde isim konusunda.

Gelin dişli değil kıskanç.
Kendisi ilk çocuğunda tüm sülaleyi araştırmasa bu olaya bu kadar takılmazdım.
Yanlızım evet ama kalabalık içinde bir yanlızlık.
İlk çocukta ismi gelin koymuştur, ikincide kardeşiniz koymuş olabilir mi?mesela isim babanızın ismiyse birinci derece akraba demişsiniz yukarda sanki öyle anladım .Sordunuz mu hiç neden aynı ismi koydunuz diye,yada bu konuda birşey söylediler mi?

Aslında arkadaşım var tabi.
Ama aramasam aranmadığım verdiğiö değeri görmediğim bir arkadaşlık.

Ama herkes sizi hemen sevip bağrına basamaz ki. Yanlız olmak yanlış insanlarla sevgi ilişkisi içinde olmaktan çok iyidir. Ki siz öyle yapayalnız değilsiniz. Kendinize sarılın. Sizin sizden başka kiminiz var ki? İnsan kendini sevince her açıdan daha bir güzelleşiyor, daha sevilesi oluyor bence.

Hayır isim babamın ismi değil.
Gelin koymak istemiş. Rüyasında görmüş.

Ne güzel bir kalbiniZ var.
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…