- 22 Mart 2021
- 238
- 118
- 53
- 39
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
Yengeç burcu Olabilir misiniz acabaBu aralar sürekli bunu düşünüyorum.
Eşim ve çocuklarım dışında beni kimse sevmiyor.
10 yıllık bir arkadaşımı başka bir arkadaşımla tanıştırdım. Sonradan ben dışlandım.
Ablalarım var; Abimin eşi benim oğlumun adını koydu oğluna.
(İlk kızı olurken tüm sülaleyi araştırmıştı aynı isim olmaması için bu kadar hassastı.)
Ablalarım o senin yeğeninin ismi başka isim mi kalmadı diyemediler.
Yeni bir siteye taşındım. Gayet nezih güzel bir yer. Bir sürü aktivite falan var ilgileniyorum eğleniyorum da.
Pandemi ye dikkat ederek arkadaşları davet ediyorum kahve içiyoruz falan.
Ama verdiğim değeri göremiyorum, toplandıklarında falan ben akıllarına bile gelmiyorum.
Bugün arkadaşla konuştum. Neden böyle oluyor sence diye. Sen çok güçlü bir karaktersin insanlar güçlü karakterlerden çekinir gibi bir laf etti.
Nerde ne hata ediyorum bilmiyorum, üzülüyorum insan ilişkilerinde neden başarısızım.
Ya hani kotu gun dostu denir ya aslinda iyi gun dostu bulmakta zor. Lafa gelince herkes iyiligini istiyor, ama gercekten iyi sartlarda oldugunda kiskancliktan kimse kalmiyor ortada. O yuzden bence samimj olmamak en guzeliEv aldım diye benimle iletişimini koparan biliyorum
benim babamın adı ramazan, amcamın oğlunun adı ramazan,halamın oğlunun adı ramazan, halamın oğlunun amcasının oğlunun adı ramazan,yan komşum akrabam ramazanay valla gına geldi ramazanlar:,
Çok dobra bir cevap olmuş ama haklısınız.Ben arkadaşım yok olayına ve eşimden ve çocuklarımdan başka kimse sevmiyor beni demenize takıldım. Eşinizin ve çocuklarınızın sevmesi yetmiyor mu? Benim bütün ailem eşim ve oğlum, onların beni sevmesi bana yeter. Bu yaşıma kadar hiç ama hiç arkadaşım olmadı. Şu an en yakın arkadaşım eşim, hem öyle güzel bir arkadaş ki, dedikodu yaptığın zaman ''acaba başka yerde oda benim dedikodumu yapar mı? anlattıklarımı gidip başkalarına anlatır mı'' derdim yok. Siz biraz saçma sapan şeyleri kafaya takmayı seviyorsunuz galiba
1- Aslaaa Bundan çok korkan biriyim hatta Allah korusun böyle biri olmaktan.1. Genel olarak kendini beğenen aşırı derecede dik ve insanları küçük gören bir yapınız olabilir
2. Bazı konularda takıntılı olabilirsiniz ya da sohbetiniz iyi değildir hep aynı şeylerden aynı konulardan bahsediuor olabilirsiniz
3. İnsanlara karşı çok verici davranıp kendi değerinizi ve ağırlığınızı koyamıyor olabilirsiniz.
Bunlardan biri değilse çevrenizi değiştirin
Bunların üçü de bende var ve bunların farkındayım ama düzeltemiyorum kendimi ayrıca benimde çevrem çok ama arkadaşım diyecek, vakit geçireceğim kimsem yok1. Genel olarak kendini beğenen aşırı derecede dik ve insanları küçük gören bir yapınız olabilir
2. Bazı konularda takıntılı olabilirsiniz ya da sohbetiniz iyi değildir hep aynı şeylerden aynı konulardan bahsediuor olabilirsiniz
3. İnsanlara karşı çok verici davranıp kendi değerinizi ve ağırlığınızı koyamıyor olabilirsiniz.
Bunlardan biri değilse çevrenizi değiştirin
Farkındaysanız düzeltebilirsiniz de benceBunların üçü de bende var ve bunların farkındayım ama düzeltemiyorum kendimi ayrıca benimde çevrem çok ama arkadaşım diyecek, vakit geçireceğim kimsem yok
Ah tam da böyle bir konu açacaktim.Ne cok benziyor durumumuz ama bir farkla,ben hergun abilerimle eslerinin beraber plan yaptiklarini görüyorum ve davet edilmiyorum edilmiyoruz esim ve cocugum disinda kimsem yokmus onu anladim.Bu aralar sürekli bunu düşünüyorum.
Eşim ve çocuklarım dışında beni kimse sevmiyor.
10 yıllık bir arkadaşımı başka bir arkadaşımla tanıştırdım. Sonradan ben dışlandım.
Ablalarım var; Abimin eşi benim oğlumun adını koydu oğluna.
(İlk kızı olurken tüm sülaleyi araştırmıştı aynı isim olmaması için bu kadar hassastı.)
Ablalarım o senin yeğeninin ismi başka isim mi kalmadı diyemediler.
Yeni bir siteye taşındım. Gayet nezih güzel bir yer. Bir sürü aktivite falan var ilgileniyorum eğleniyorum da.
Pandemi ye dikkat ederek arkadaşları davet ediyorum kahve içiyoruz falan.
Ama verdiğim değeri göremiyorum, toplandıklarında falan ben akıllarına bile gelmiyorum.
Bugün arkadaşla konuştum. Neden böyle oluyor sence diye. Sen çok güçlü bir karaktersin insanlar güçlü karakterlerden çekinir gibi bir laf etti.
Nerde ne hata ediyorum bilmiyorum, üzülüyorum insan ilişkilerinde neden başarısızım.
Tekrar baktım da 1.deki gibi değilim ama öyleymişim gibi his veriyorum heralde yoksa kalben öyle değilim.Farkındaysanız düzeltebilirsiniz de bence
Şahsen bende bu tür insanları aramıyorum sormuyorum
Hayat kısa huzur veren kişilerle olmayı tercih ediyorum
Benı ılgılendırmez.Koyabılır.Ben hıc yakılmam bole seylere1. Derece akraba olmasak benimde takıldığım bir durumu olmazdı.
Empati yapın siz ister misiniz çocuğunuzun ismini kardeşiniz koysun.
Aile büyüğü olsa onada ok
Ama oda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?