Hiç kimse tarafından sevilmemek

Yengeç burcu Olabilir misiniz acaba Birileri tarafından sevilmek ne kadar önemli bizler için, olmayınca üzülüyoruz kafaya takmamak lazım gelişi güzel yaşa gitsin Kimseye değer vermeye gelmiyor en değerli kendimiz. Kendini sev yeter

benim babamın adı ramazan, amcamın oğlunun adı ramazan,halamın oğlunun adı ramazan, halamın oğlunun amcasının oğlunun adı ramazan,yan komşum akrabam ramazan ay valla gına geldi ramazanlar:,
Allah hayırlı uzun ömür versin. Toplantılarda , düğünlerde mesela babanızı çağıracak anneniz Ramazaaann dediğinde hangisi tepki veriyor
Benim sınıfımda 3 tane Ali var . Kıvırcık Ali, Sarı Ali ve en akıllısı da Ali Kemal
Aileleri bile alıştı . Hangi Ali diyorum benim verdiğim isimle söylüyorlar .

ahahah ya dün facede ramazan soylu bir şey paylaşmış nette yavaştı resim çıkmadı aman babam ne paylaşmış böyle dedim,sonra baktım amca oğluymuş:))) ali kemal iyiymiş:)

maalesef devir değişti artık, hemen hemen herkes sizin yaşadıklarınızı yaşıyor, insanları birbiri ile tanıştırmayın ve tek tek görüşün enerjinizi düşürmeyen kişilerle. çocuklarınız ve eşinizle mutluluğunuza devam edin.

Ben arkadaşım yok olayına ve eşimden ve çocuklarımdan başka kimse sevmiyor beni demenize takıldım. Eşinizin ve çocuklarınızın sevmesi yetmiyor mu? Benim bütün ailem eşim ve oğlum, onların beni sevmesi bana yeter. Bu yaşıma kadar hiç ama hiç arkadaşım olmadı. Şu an en yakın arkadaşım eşim, hem öyle güzel bir arkadaş ki, dedikodu yaptığın zaman ''acaba başka yerde oda benim dedikodumu yapar mı? anlattıklarımı gidip başkalarına anlatır mı'' derdim yok. Siz biraz saçma sapan şeyleri kafaya takmayı seviyorsunuz galiba

1. Genel olarak kendini beğenen aşırı derecede dik ve insanları küçük gören bir yapınız olabilir

2. Bazı konularda takıntılı olabilirsiniz ya da sohbetiniz iyi değildir hep aynı şeylerden aynı konulardan bahsediuor olabilirsiniz

3. İnsanlara karşı çok verici davranıp kendi değerinizi ve ağırlığınızı koyamıyor olabilirsiniz.

Bunlardan biri değilse çevrenizi değiştirin

Çok dobra bir cevap olmuş ama haklısınız.

1- Aslaaa Bundan çok korkan biriyim hatta Allah korusun böyle biri olmaktan.

2- Takıntılıyım biraz evet ama sürekli aynı şeylerden bahsetmem.

3-olabilir bilmiyorum takmamayı öğrenmeliyim

Bunların üçü de bende var ve bunların farkındayım ama düzeltemiyorum kendimi ayrıca benimde çevrem çok ama arkadaşım diyecek, vakit geçireceğim kimsem yok

Bunların üçü de bende var ve bunların farkındayım ama düzeltemiyorum kendimi ayrıca benimde çevrem çok ama arkadaşım diyecek, vakit geçireceğim kimsem yok
Farkındaysanız düzeltebilirsiniz de bence
Şahsen bende bu tür insanları aramıyorum sormuyorum
Hayat kısa huzur veren kişilerle olmayı tercih ediyorum

Ah tam da böyle bir konu açacaktim.Ne cok benziyor durumumuz ama bir farkla,ben hergun abilerimle eslerinin beraber plan yaptiklarini görüyorum ve davet edilmiyorum edilmiyoruz esim ve cocugum disinda kimsem yokmus onu anladim.

Farkındaysanız düzeltebilirsiniz de bence
Şahsen bende bu tür insanları aramıyorum sormuyorum
Hayat kısa huzur veren kişilerle olmayı tercih ediyorum
Tekrar baktım da 1.deki gibi değilim ama öyleymişim gibi his veriyorum heralde yoksa kalben öyle değilim.
Görüşmemekte haklısınız ama mesela nasıl insanlarla görüşmek istenir?

1. Derece akraba olmasak benimde takıldığım bir durumu olmazdı.
Empati yapın siz ister misiniz çocuğunuzun ismini kardeşiniz koysun.
Aile büyüğü olsa onada ok
Ama oda değil.
Benı ılgılendırmez.Koyabılır.Ben hıc yakılmam bole seylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…