Hiç kısmet çıkmıyor, bunaldim

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar bazılarınıza saçma gelebilir ama cidden bunaldim.Tum arkadaşlarım evli .24 yaşındayım doğu da yaşıyorum . Sevgilim oldu nedensiz bir şekilde terk etti.Cevrem çok geniş değil zaten çok küçük bir yerde görev yapıyorum cafe bile yok.Evlenmek de istiyorum hayatımda biri olsun istiyorum.Sizinde böyle hissettiğiniz zamanlar oldu mu sanki hiç evlenemeyecek misim gibi geliyor

O Okyete merhaba..
Öncelikle bu yaşta evde kaldım moduna girmeyin..
Yahu 24 yaşında evlenilir mi? Kendinizi insanlarla kıyaslamayın sakın..
Neyin ne zaman olacağını kimse bilemez. Her şeyde bir hayır var.. mutsuz bir evliliktense hiç evlenmemek saha iyi değil mi? Yeterince sosyalleşemediğunizden bu modda olabilir misiniz?. Hayatın keyfini çıkarın ayol

Evlenmek için sırf 'o da evlendi' desinler diye mi evleneceksin?

Şuan hayatında kimse yok yaşın da 24 acelen ne?

Birinden hoşlanırsın tanırsın bakarsın ona göre yoluna devam edersin

Evlenmek düğün telaşlarıyla, gelinlik seçmekle, kına gecesinde kızlara dağıtacağın hediyeyle sınırlı değil

Balayından dönüp geldiğinde hiç tanımadığın bir adamla evlendiğinin farkına varırsan ne olacak?

O zamanda 'Etrafımdakiler boşanırsam ne der' diye mi düşüneceksin?

Başkaları için yaşama

26 yaşındayım böyle hissetmedim henüz.
Yaşınız genç, bulunduğunuz yerde yeteri kadar sosyal olamadığınız için yalnızlık hissinden böyle düşünüyorsunuz sanki.
Doğu göreviniz bittikten sonra daha rahat olacağınızı düşünüyorum.
Hayırlısını dileyin her zaman :)

Aktivite falan bulamadığından böyle hissediyorsun sanırım.
Ne yapsaam ne yapsaam diye düşünürken aklına evlenmek mi geldi, noldu?

Şaka bi yana da yalnızlık seni böyle karamsar yapmış olmalı.
Bırakma kendini.

Kızlar burada sosyal olabileceğim hiç bir ortam yok.Cafe bile yok. Öyle kurs felan da yok. Yok yok yani :)

Canım benım ben senın yasındayken evde kaldıgımı bırak erkek arkadasım bıle olmamıstı yuksek lisans doktora ıs pesınde kosuyordum..

Daha cok kucuksun hıc bunlara canını sıkma hersey zamanı gelınce oluyor.

Kafayımı yedin ya bekarlik sultanlik diye boşuna dememisler evlenince anladım. Ne kaynana derdi bitiyor ne görümce ne kayın ye iç keyfine bak zamanı gelince olur

Bugun benımde kendime sordugum soruydu bu.hiç evlenmıcek gıbı hissedıyorum.sanki hayat hep böyle devam edıcekmıs gıbı.ama dusunnce bı günün dıgerının aynısı olmuyor.
Zamanı gelmeden hiç bişe olmaz.sabırla duayla beklemye devam

bende 27yasindayim evlenmedim evdede kaldigimi da dusunmuyorum ...dua et karşina cikacak kişi iyi olsun onun dışında bekleyeceksin maalesef

Kızlar burada sosyal olabileceğim hiç bir ortam yok.Cafe bile yok. Öyle kurs felan da yok. Yok yok yani :)

Kurs yok, cafe yok ve canin sıkılıyor diye evlenmeye mi karar verdin? Evlenince ne olacak evde hergun parti mi vereceksiniz?
Yaşın gayet uygun ama bu dusunceyle insan mi evlenir diye dusunduruyorsun.
Omur boyu o kucuk yerde mi yasayacaksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…