- Emoji Skoru
- 51.375
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi melekmelek61
Aha aynı bak, çok basit eylemler rutin yani bunlar.Esasında o yaşlarda tam olarak anlayamıyorlar. Amacı kızdırmak değil. Daha masumlar.
Kendini tam ifade edemiyorlar.
O yaş grubunda daha kendini sakinleştiriyordum ben. Ellerine bak minicik, daha çok ufak. Seni kızdırmak için yapmıyor anlamıyor daha derdim sürekli kendime. Beyin gelişimi daha duygularını düşüncelerini kontrol edeceği kadar gelişmedi diye sabrederdim.
Ama şimdi cidden zorlanıyorum. Dili de pabuç gibi. Yani her gün okuldan gelip montunu yere atıp odasına gitmesine çok sinirleniyorum. Her gün ama her gün oğlum okuldan gelince mont askıya asılır sonra el yıkanır forma değiştirilir. Şunu öğrenemedin bir diyorum. Üç senedir ya üç senedir bir gün bile şunu yapmadı. İlla montunu as elini yıka diye komut vermem lazım. Haliyle zor bir gün geçirmişsem direkt azar moduna geçiyorum. Sonra pişman oluyorum. Ama cidden sabır da bazen taşan bir şey
Sabah kalkarsın elini yüzünü yikarsın okula gideceksin biliyosun.
Kahvaltini yapar uzerini giyinirsin degilmi?
Ben mesela beslenmesini hazirliyorum bakiyorum bu ortada yok napiyosun diyorum oturuyorum diyo.
E okula gideceksin ya cocugum ustunu giysene,sacini tara disini fircala diyorum söylemedin ki diyo.
Söylemem mi lazım hala bunu sabahin köründe okula gitmen için uyandık ya hep beraber.
Okuldan gelir mont bi yerde canta bi yerde kaldır kaldır kaldır.
Geçen aldım hepsini çöpe bastım ağlaya ağlaya çöpten topladı ertesi gün yine aynı iyimi.
Yüzleri kizarmiyor hiç,utanmak diye bir kavramları yok.