Belkide sadece evli olanlar bir araya geliyordur, genelde öyle olur. Neden dışlanacaksın ki? Eğer o kadar çok istiyorsan sen adım atYani iyi bişey mi mahalle de oturuyorum ve 35 yaşındayım çocuk lıktan beri ben dışlandım ama bu iyi olarak döndü bana okula daha çok ilgilendim ve okudum memur oldum hemşire oldum ama onlar hiç bir şey olamadılar yinede kendi mi dışkandığım için çok mutsuz hissediyorum, isterdim gidip geleceğim yakınımda iyi insanlar olsun annem de öldü o kadar yalnızım ki, iş yerinde arkadaşlıklarda bi yere kdr maalesef, babam a ve özürlü amcam a bakıyorum diye kimse bana gelmiyor iyi niyetimin diyetini ödüyorum hep
Hele şu 'sendeyiz' diyip kendi kendini davet ettirenler beni benden alıyor. Ya bi sor müsait misin di mi belki işim var, belki ikram edecek bir şeyim kalmadı evde, belki keyfim yok. Bir iki tane denk geldi de ipleri koparana kadar canımdan bezdirdi görüşmüyorum kafam çok rahatAllah'ın sevgili kulu olabilirsiniz. Oh ne güzel kafanız rahat. "Sabah kahvaltıya sendeyiz." "Hadi kahveye bendeyiz." "X ler geliyor sen de gel." Vallahi yorucu.
Benimde yok tek eltim var gidip gelenim hicde sikayetci deilim gayet iyim dediden kodudan herseydne uzak durmayla kaynanamda zaten uzak dur diyo onlarin ailesinden karisma aralarina dedi pislik gelir onlardan diye bende hic karismadim aralarinaBen demi sorun hiç komşum yok birbirlerine gidip beni çağırmıyor lar sebep ne olabilir
Sizi hatırladım.Yani iyi bişey mi mahalle de oturuyorum ve 35 yaşındayım çocuk lıktan beri ben dışlandım ama bu iyi olarak döndü bana okula daha çok ilgilendim ve okudum memur oldum hemşire oldum ama onlar hiç bir şey olamadılar yinede kendi mi dışkandığım için çok mutsuz hissediyorum, isterdim gidip geleceğim yakınımda iyi insanlar olsun annem de öldü o kadar yalnızım ki, iş yerinde arkadaşlıklarda bi yere kdr maalesef, babam a ve özürlü amcam a bakıyorum diye kimse bana gelmiyor iyi niyetimin diyetini ödüyorum hep
Benim karşı komşu Eline kek alıp getiriyorlar meraklı gözlerle içeri bakıyorlar.Ama ben istemiyorum dikiliyorum kapının önüne.Zaten yere evde yürür gibi basıp geliyorlar dışarının pisliğini de eve sokacaklar bir de.Apartmana basmak nedir ya?Ben istemem komşu momşu.Ama çalışmıyorsan illa arkadaş istersin tabiBen demi sorun hiç komşum yok birbirlerine gidip beni çağırmıyor lar sebep ne olabilir
Allahtan başka ne istiyonBen demi sorun hiç komşum yok birbirlerine gidip beni çağırmıyor lar sebep ne olabilir
Ben karşı komşumu bile tanımıyorumBen kendi isteğimle komşusuzum. Dışarıda ya da asansörde rastlarsam ayak üstü 2 kelime edecek kadar samimiyim hepsiyle. Dedikodu yok, lüzumlu Lüzumsuz çat kapı gelen yok, sınırlarımı aşan yok. Ohhh misss en güzeli
babam a ve özürlü amcam a bakıyorum diye kimse bana gelmiyor iyi niyetimin diyetini ödüyorum hep
dışarda merhaba nasılsın iyi aksamlar onun dışında kimseye gitmem gerekte yok tasinincs unutuluyo zaten nasil milletin işi gücü olmuyo anlamiyorum hergün gezenleriBen demi sorun hiç komşum yok birbirlerine gidip beni çağırmıyor lar sebep ne olabilir
boşver sen üzülme ne güzel sevap işliyorsun öyle insanlar varki evine gide gele babanla amcanida artırırlar evden zamanla soğuturlar bu devirde arkadaşta yalan komşuda tek olmasi gereken ailen bakarmisin.Yani iyi bişey mi mahalle de oturuyorum ve 35 yaşındayım çocuk lıktan beri ben dışlandım ama bu iyi olarak döndü bana okula daha çok ilgilendim ve okudum memur oldum hemşire oldum ama onlar hiç bir şey olamadılar yinede kendi mi dışkandığım için çok mutsuz hissediyorum, isterdim gidip geleceğim yakınımda iyi insanlar olsun annem de öldü o kadar yalnızım ki, iş yerinde arkadaşlıklarda bi yere kdr maalesef, babam a ve özürlü amcam a bakıyorum diye kimse bana gelmiyor iyi niyetimin diyetini ödüyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?