Hiç komşum yok

Belkide sadece evli olanlar bir araya geliyordur, genelde öyle olur. Neden dışlanacaksın ki? Eğer o kadar çok istiyorsan sen adım at

Ben daha hic hayirli bir komsu gormedim. Gelir evini inceler. Temiz mi degil mi bakar. Gelenini gidenini takip eder. Ortamda bulunmayan komşuyu çekiştirir sana. Çat kapı gelir gider musait misin diye sormadan. Oooo daha neler neler. Korona cikti rahat ettim valla. Zaten insan görmekten hoslanmazdim en cok bana yaradı bu pandemi.

Son düzenleme:
En ıyı komsu gelmeyen cagırmayan, kapıda Karsılasınca allahın selamını veren alan komsu.
Bosver, zaten pandemı var bitmedi.
Bır de komsu arası, dedikodu arkadan konusma vs hıc ugrasılacak seyler degıl.

Komşuluk yapmak istiyorsanız siz çağırın bi kaç kere kahve içmeye vs. Sonra sanırım dahil olursunuz.
Ben komşularimı tanırım severim de . Ayaküstü muhabbet de olur uzun uzadıya değil elbette. Ancak gidiş geliş yapmam yapimda yok bu. Siz hoşlanıyorsaniz davet edip arkadaş olabilirsiniz.

Allah'ın sevgili kulu olabilirsiniz. Oh ne güzel kafanız rahat. "Sabah kahvaltıya sendeyiz." "Hadi kahveye bendeyiz." "X ler geliyor sen de gel." Vallahi yorucu.
Hele şu 'sendeyiz' diyip kendi kendini davet ettirenler beni benden alıyor. Ya bi sor müsait misin di mi belki işim var, belki ikram edecek bir şeyim kalmadı evde, belki keyfim yok. Bir iki tane denk geldi de ipleri koparana kadar canımdan bezdirdi görüşmüyorum kafam çok rahat

Benim komşum var da noluyor bir tanesi camda sabah akşam bizim apartman napıyor diye kesiyor. Diğerleri desen herkesin arkasindan atip tutuyor. Boşver olmasın komşu zaten. Artık eski komşular yok o yüzden gerek yok

Ben demi sorun hiç komşum yok birbirlerine gidip beni çağırmıyor lar sebep ne olabilir
Benimde yok tek eltim var gidip gelenim hicde sikayetci deilim gayet iyim dediden kodudan herseydne uzak durmayla kaynanamda zaten uzak dur diyo onlarin ailesinden karisma aralarina dedi pislik gelir onlardan diye bende hic karismadim aralarina

Sizi hatırladım.

Belki de evde engelli baktığınız için gelemeyeceğinizi düşünüyorlardır.

Ben başka şehre gelin gittim bi kaç tane çok hayırlı, karakterli komşuya denk geldim bu yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum. Biraz ayaküstü karşılaşınca kendim sohbet açıp konuşuyordum sonra zamanla karakteri hoşuma gidince güvenmeye başlayınca çaya çağırdım zamanla gidip geldik samimi olduk. Kimiyle görüşmeyi ben kestim, kimiyle hala görüşüyoruz arada gidince kafam dağılıyor içim açılıyor hep evde evde de bunalıyor insan. İnşallah iyi insanlar çıkar karşınıza

Komşudan öcü gibi behsetmis bi çok üye ama benim komşularım var. Bazen temizlik yaptığımı görürler gel dinlen bi bardak çay iç diye çağrırlar. Ben de öyle. Hava soğuk olur markete giderim çocuklarıma göz kulak olurlar götürmem. Hele bir tanesinin oğlu kızımla yaşıt, kendi çocuğum gibidir bir büyüdüler. O hasta olunca ben üzülürüm çorbasını kendim yediririm iyileşene kadar nazlanır bana. Bilemiyorum abartı gelmiyor bana. Aşağı yukarı hepimiz mahalle kültüründen geldik. Ha bu arada hobilerim de var. Bir sürü kursa gidiyorum. Yan yana gelince gıybet de yapmıyoruz. Filmler izliyoruz. Sohbet ediyoruz. Bence zaten yorucu olan hayatımızı bi nebze çekilir hale getiriyor.

Ben demi sorun hiç komşum yok birbirlerine gidip beni çağırmıyor lar sebep ne olabilir
Benim karşı komşu Eline kek alıp getiriyorlar meraklı gözlerle içeri bakıyorlar.Ama ben istemiyorum dikiliyorum kapının önüne.Zaten yere evde yürür gibi basıp geliyorlar dışarının pisliğini de eve sokacaklar bir de.Apartmana basmak nedir ya?Ben istemem komşu momşu.Ama çalışmıyorsan illa arkadaş istersin tabi

Benimde yok
Eksikliğini de hissetmedim.
Ama siz illa istiyorsanız bi davet edin bakalım
Muhabbet güzel olursa onlarda çağırır belki

babam a ve özürlü amcam a bakıyorum diye kimse bana gelmiyor iyi niyetimin diyetini ödüyorum hep

karma ndan - 95 miydi neydi eski konunu hatırladım.
neyse.
komşusuzluk iyidir ya, ne guzel, ben sevdim şu karantinada sevmediğim kimsenin gelmemesi olayını.
iyi oldu böyle.
komşu komşunun evine hırsız girerse polis çağırmalı, bir de apartmanda öğrenci evi ya da tek yaşayan yaşlı varsa yemek falan göturmeli o kadar benim için.

dışarda merhaba nasılsın iyi aksamlar onun dışında kimseye gitmem gerekte yok tasinincs unutuluyo zaten nasil milletin işi gücü olmuyo anlamiyorum hergün gezenleri

boşver sen üzülme ne güzel sevap işliyorsun öyle insanlar varki evine gide gele babanla amcanida artırırlar evden zamanla soğuturlar bu devirde arkadaşta yalan komşuda tek olmasi gereken ailen bakarmisin.

benim de yok, kendi tercihim mesafe, çok da iyi yaptığıma inanıyorum bu devirde komşuluk öldü, kabullenin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…