Hiç Konuşmayan Eş

Aynen öyle , arkadaşalrımızla yemeğe gidiyoruz, ya bir insan 3 saatte sadece 10 cümle kurar mı, o da en fazla. Cımbızla ağzından laf alınıyor. Bir sey soruyorum, tek kelime cevaplar, ya arkasından yorum yap, devam et konuşmaya ama yokk. Hem kendi bir şey paylaşmıyor, bir de benim paylaştıklarım da sarmıyor onu :) Ne yapıcaz bilemiyorum:)
bir sure sonra biktiriyor bu sessizlik iyi insan olmak sevilmekte bir ise yaramiyor sonrasinda

İlk evlendiğimiz zamanlarda eşim işten gelir hoooooop oyun başına sohbet yok muhabbet yok. Noluyoz ya dedim? Kaynanamlarla birlikte oturuyorduk oglunuz beni adam yurduna koyup sohbet etmiyor, nikahını pcsine kıysaydınız dedim. Biz yeni evliyiz hiçmi konuscak konu olmaz, hayaller olmaz. Susulur ama Bi zaman sonra dedim. Ya alın karsınıza konusun yada benim biletimi alın ben gitmek istiyorum ailemin yanına. Şimdiden sus pus baslayan Bi evlilikle devam edemem dedim. Aldılar eşimi Bi güzel konustu lar sağolsunlar. Bilgisayarı azalttı, daha çok ilgilenmeye başladı. 6 seneyi bitirdik şükür çok mutlu ilerliyoruz. Bazen ciddi anlamda konusulması gerekiyorki sorunun büyüklüğü anlaşılsın

Adam işle ilgili bunalıyorum dedikten sonra depremden bahsetmeniz asdfjfkdk
Beraber film izleyin , karakterler hakkında konuşursunuz.
Bi diziye başlayın , acaba ne olacak diye konuşursunuz.
Yani ortak bi paydada buluşun.
Depremden fln korkmuyor öyle şeylerden. Geçen gün deprem olurken yemek yiyordui yemeğe devam etti yani onu germiyor deprem konusu:) Ortak izlediğimiz diziler , programlar var tabi ki. Ama bazılarını duyuyorum, erkek arkadaşıyla , eşiyle çok eğleniyor, çok sohbet ediyor. Biz niye olamadık diyorum ama hep böyleydi bu insan zaten. Playstation oynuyor, korku oyunu al birlilte oynayalım akşam ışığı kapatıp dedim bu sabah , bakacak bugün. Bulmaya çalışıyorum aktivite yani :)

valla benimki de hiç susmaz, her konuda fikri vardır, bazen diyorum şuna birde kapama düğmesi koysalarmış:KK53: bi kafamı dinleyemiyorum, ya konuşuyor ya da uyuyor adam başkada bişey yok :KK14:

valla benimki de hiç susmaz, her konuda fikri vardır, bazen diyorum şuna birde kapama düğmesi koysalarmış:KK53: bi kafamı dinleyemiyorum, ya konuşuyor ya da uyuyor adam başkada bişey yok :KK14:
Eminim eşim de benim için diyordur , keşke kapama düğmesi olsaydı diye :))

Merhaba kızlar, 5 aylık evliyim, benim sorunum eşimle hiç sohbet edemiyoruz. Ben konuşkan biriyim o hiç değil, hep susar. O hep susup , hiçbir konu açmadığı için ben konuşup, sohbet konusu bulmaya çalışıyorum. Örneğin dün akşam yaşadığımız durum, işi ile iglili bir şeyler sordum, düşünmek istemiyorum geriliyorum dedi, o zaman konuyu değiştireyim dedim depremle, haarpla ilgili bir şeyler anlatıyorum, susuyor, hiç ilgimi çekmiyor diyor, arkadaşım bir otele gitmiş çok övüyor, orayı anlatıyorum, off ya ne otelmiş diyor, kendi işimle ilgili bir şeyler söylüyorum, susuyor neden bir şey söylemiyorsun diyorum, bilmediğim bir konu hakkında ne yorum yapayım diyor:olamaz: Artık beni sevmediğini , hiç ilgisini çekmediğimi düşünmeye başladım. Konuşkan biri hiçbir zaman değildi, arkadaşlarımızla dışarı çıkarız yemeğe , 2 3 saatte 10 cümle çıkar ağzından tamam ama artık ben konu açmaya çalıştıkca ve o ilgilenmeyince, kendimi boş konuşan salak biri gibi görmeye başladım :) Genel olarak evlilikler nasıl onu merak ettim, güzel sohbet edebiliyor musunuz eşinizle? Beni daha çok sevseydi,anlattıklarımla daha çok ilgilenir daha çok konuşur muydu? Sevgisini sorgulamaya başladım.

Madem sohbet edip zaman geçirmeyecekti neden evlenmiş sizinle sorar mısınız? Allah bilir evlenene kadar yapmadık numara da bırakmamıştır...

Biz ikimizde gevezeyiz eşimle, hatta arada 4 yaşındaki kızım biraz susar mısınız basım ağırdı der 😅

Eşiniz ailesi ve arkadaşlarıyla da böyleymiş size özel bir durum olmadığı için sizi sevmiyor olduğu gibi birşey çıkmaz evde de konuşmamasından.

Al benimkinden de o kadar 😂 Susmuyor ya adam. Yataga girince bile uyku sersemi konusur da konusur. Canim cocuk uyanacak hadi susup uyuyalim diyorum da bi o zaman susuyor. Bem de kendimi geveze sanirdim. Adam benden beter cikti 🤷‍♀️😂

Al benimkinden de o kadar 😂 Susmuyor ya adam. Yataga girince bile uyku sersemi konusur da konusur. Canim cocuk uyanacak hadi susup uyuyalim diyorum da bi o zaman susuyor. Bem de kendimi geveze sanirdim. Adam benden beter cikti 🤷‍♀️😂
Ben yatağa yatınca da yatakta sohbet etmeyi severim, yatak uyumak içindir deyip susup dönüyor adam ya :)

Ben çok konuştuğumda günlük kelime kullanımlarını bitirmedin bnde mi kullanıyorsun derdi :D

Bazen de hiç konuşmam heh bitirmişsin bugün bana bişey kalmamış der o başlar konuşmaya :D :D

Ben yatağa yatınca da yatakta sohbet etmeyi severim, yatak uyumak içindir deyip susup dönüyor adam ya :)
O konuda hakli 😂 yatak yani bu adi ustunde. Yatilmali ve uyunmali 😂
Ama sizinki biraz adamin fitratindan kaynaklaniyor. Basta da boyleydi demissiniz. Benim esimin cenesi evlenince dustu. 😂 Sevgiliyken ,nisanliyken bana hep derdi ki; "1 saat konusuyorsak 5 dksinda ben konusuyorum. O da hihi evet haklisin tamam falan . Biraz bana da musade et " 😂😂
Sanirim adami yildirdim 😁

Benim esimde ilk zamanlar konusmazdi. Sessiz bir yapisi var. Ailesiyle bir araya geldigindede cok konusmaz. Ilk zamanlar cok zorlanirdim bu yapisi yuzunden ama zamanla degisti. Daha konuskan biri oldu :) Bana gore daha az konuskan hala ama bu haline de sukrediyorum :))))

Eşinize evliliğin bu olmadığını, cinsel ihtiyaçları için bir şişme bebek alsaydı daha ucuza çıkabileceğini hatırlatın. Ve hayır bizde böyle değil durum. 20 yıli birbirimize çok kızgın olmadığımız sürece konuşarak geçirdik.

Ortak aktivite bulmaya çalışıyorum zaten, mesela playstation oynuyor, korku oyunu al oynayalım birlikte dedim bu sabah. Netflixte ortak izlediğimiz diziler var evet. Ben sevgimi zaten çok gösteren biriyim, durup durup öperim sarılırım, onda onlar da yok. Ben seviyorum demesem asla demez. Acaba sevmiyor mu diye düşünmeye başladım açıkçası

Ozaman kaçan kovalanırı deneyin bi :)benim önerim..

Enteresan bir adammış :D Bence siz konuşma konusunda kendisinden pek beklentiye girmeyin. Adam hep böyleymiş. Peki, ortak bir aktivite olduğunda nasıldır? Yani yürüyüşe çıkmak, sinemaya gitmek, pikniğe gitmek gibi ? Onlara da mı katılmak istemez genelde?

eşim işten keyifli geldiğinde çok güzel muhabbet eder ama mutsuzsa aman Allahım bir değişik haller 😂🤣

Benim eşim de bana göre daha sessiz hatta annemler soruyor evde de konuşmuyor diye evet diyorum, evin içinde mesajlaşıyoruz :KK53: :KK53:
Ben onun sevdiği konuları konuşuyorum, onu sıkmayarak ve karşısında daha çok susarak :KK53:
Futbol seviyor mesela, beraber maç izleyip üstüne yorum yapıyoruz gibi gibi

Yahu adam hep böyleymiş böyle görmüş evlenmişsiniz. Bu saatten sonra başkasının kocasıyla konuşuyor olması ne sağlayaacak size? Ben konuşamadığım ağzından kerpetenle laf çıkan bi adamla evlenemezdim mesela ama evlendiyseniz de sikayet edemezsiniz. Sevgiden falan yürümeyin derim, sevgiyle hiç alakası yok çünkü. Mizaç, yapacak bi şey yok 🤷🏻‍♀️ Alışırsınız

Merhaba kızlar, 5 aylık evliyim, benim sorunum eşimle hiç sohbet edemiyoruz. Ben konuşkan biriyim o hiç değil, hep susar. O hep susup , hiçbir konu açmadığı için ben konuşup, sohbet konusu bulmaya çalışıyorum. Örneğin dün akşam yaşadığımız durum, işi ile iglili bir şeyler sordum, düşünmek istemiyorum geriliyorum dedi, o zaman konuyu değiştireyim dedim depremle, haarpla ilgili bir şeyler anlatıyorum, susuyor, hiç ilgimi çekmiyor diyor, arkadaşım bir otele gitmiş çok övüyor, orayı anlatıyorum, off ya ne otelmiş diyor, kendi işimle ilgili bir şeyler söylüyorum, susuyor neden bir şey söylemiyorsun diyorum, bilmediğim bir konu hakkında ne yorum yapayım diyor:olamaz: Artık beni sevmediğini , hiç ilgisini çekmediğimi düşünmeye başladım. Konuşkan biri hiçbir zaman değildi, arkadaşlarımızla dışarı çıkarız yemeğe , 2 3 saatte 10 cümle çıkar ağzından tamam ama artık ben konu açmaya çalıştıkca ve o ilgilenmeyince, kendimi boş konuşan salak biri gibi görmeye başladım :) Genel olarak evlilikler nasıl onu merak ettim, güzel sohbet edebiliyor musunuz eşinizle? Beni daha çok sevseydi,anlattıklarımla daha çok ilgilenir daha çok konuşur muydu? Sevgisini sorgulamaya başladım.
valla canim gun olur asiri muhabbet ederiz gun olur 1 cumle kurmayiz cok da dert degil yani surekli birlikteyiz sonucta bi yerde konusasi gelmiyo insanin normal karsila cok ustune dusme

Back
X