Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var tabi olmaz mı .. Çok şükür 1,5 yıldır mutlu harika bir aşk yaşıyorum .Çevremde bir çok insanında imrendigini söyledigi bir aşk.Aşk acısı bende çektim ama iyiki çekmişim,iyiki bitmiş ki onunla karşılaşmışım diyorum.Canımdan çok seviyorum onu.Rabbim izin verirse en kısa zamanda da evlenmeyi düşünüyoruz..
Rabbim herkese karşılıklı,mutlu huzurlu bir aşk sevgi ve en önemlisi ömür boyu tatlı bir yuva versin..
kızlar nerelerdesiniz
konuşmaya ihtiyacım var![]()
ya aslinda iliski sorunsuz gitse insan sıkılırarada kavga etmek lazim.. ama bende sevgilimle hergün kavga ediyorum :))bu aralar pek mutlu sayilmam ama yinede seviyorum askitellami :))
çok sevindim o zamanHatırladım tabiki![]()
merhaba
beni hatırladın mı bilmiyorum![]()
evet canım çok yardımcı olmuştun hala aklıma geldikçe dua ederimNasıl gidiyor canım cildindeki sorun düzeldi mi?
evet canım çok yardımcı olmuştun hala aklıma geldikçe dua ederim![]()
arkadaşlar bu topiklere bakıyorum bazen tabi hepsine bakma fırsatım olmadı ama herkesin ilişkisi kötü sıkıntılı yokmu ilişkisi düzgün giden gelin burda konuşalım :)
kızlar nerelerdesiniz
konuşmaya ihtiyacım var![]()
Allahıma şükür ki şu son 2 senedir gayet iyiyiz:') ilişkimizin ilk 1 senesi zorlanmıştık baya tabi ben zannetmiyorum ki herşey dört dörtlük olsun bir ilişkide eğer varsa da bir yerden patlak verir zaten.)
ya aslinda iliski sorunsuz gitse insan sıkılırarada kavga etmek lazim.. ama bende sevgilimle hergün kavga ediyorum :))bu aralar pek mutlu sayilmam ama yinede seviyorum askitellami :))
İyi akşamlar kimse yokmu özledim bu topiği insana mutluluk veriyor![]()
bende burdayımmİyi akşamlar kimse yokmu özledim bu topiği insana mutluluk veriyor![]()