hiç mi mutlu olan ilişkisi güzel giden birisi yok ??

topiğimiz şenlenmiş kızlar çok mutlu oldum
hoşgeldin tugce aramıza :16:
nasılsınız bakalım

benimkide askere gidecek uzun dönem yapmayı düşünüyo ben napıcam :ssz:

moral bozmak istemem ama çok zor oluyor...
sürekli yasaklar, kısıtlamalar, nöbetler, bozulan psikoloji...

zaman zor geçiyor ama geçiyor işte...
sürekli destek olman gerekiyor, zaten zorlu olan şartlarına bir de sen zorluk eklememelisin vs..
böyle uzuyor gidiyor..

sonu güzel olacak inşallah ümidiyle de bekliyorsun..
atlatılacak bir şekilde...

sabırla, duayla, aşkla...

Ne güzel az kalmış :)
Biz daha 3 aydır ayrıyız seneye o benim yaşadığım yere gelebilir tam olarak değil maalesef...

bize hiç de az gelmiyor...
azap gibi :ssz:
zaten 1 ay oldu gideli, üstüne de 50 gün olunca özlem had safhaya ulaşıyor...

bizim okul durumları olduğu için arada tatiller oluyor o zaman görüşebiliyoruz..
ailesi benim bulunduğum şehirde... dönüp dolaşıp geleceği yer yani :)

sizinde inşallah kesinlik kazanır ve kavuşursunuz sevdiğinizle ;)

bize hiç de az gelmiyor...
azap gibi :ssz:
zaten 1 ay oldu gideli, üstüne de 50 gün olunca özlem had safhaya ulaşıyor...

bizim okul durumları olduğu için arada tatiller oluyor o zaman görüşebiliyoruz..
ailesi benim bulunduğum şehirde... dönüp dolaşıp geleceği yer yani :)

sizinde inşallah kesinlik kazanır ve kavuşursunuz sevdiğinizle ;)

Haklısın uzaktan bakılınca kısa gibi ama her geçen gün dahada zor özlem.
Teşekkür ederim sizede mutluluklar dilerim :16:

moral bozmak istemem ama çok zor oluyor...
sürekli yasaklar, kısıtlamalar, nöbetler, bozulan psikoloji...

zaman zor geçiyor ama geçiyor işte...
sürekli destek olman gerekiyor, zaten zorlu olan şartlarına bir de sen zorluk eklememelisin vs..
böyle uzuyor gidiyor..

sonu güzel olacak inşallah ümidiyle de bekliyorsun..
atlatılacak bir şekilde...

sabırla, duayla, aşkla...

bende zor olacağına eminim ama sabır tabi herşeyin başı sonund kavuşmak varsa sabretmeye değer diye düşünüyorum öyle kendimi teselli ediyorum :)

Genelde herkes derdini paylasmak istiyor burada belkide oyüzden sana öyle geliyodur canim. Tabiki cok güzel giden mutlu iliskilerde var.

Ama suna dikkat edilmesi gerekiyorki bir iliskinin saglam ilerlemesi icin taa bastan zaten saglam adimlar atilmasi gerekiyor ve iki tarafta fedakar olmayi bilmesi gerekiyor. Ben cevremdede görüyorum bir cok kisi anlik heycanlara kapilip hadi bi deniyelim diye yola cikiyor ama sonucu hüsran malesef.

Ben sevdigim erkekle cikmaya baslamadan önce cok kisa bi süre tanisiyordum aslinda agustosta tanistik aralikta iliskimiz basladi. Ama o 4ay birbirimizi tanimaya yetti. Ve daha bana cikma teklifini ederken "olursa bir ömür olsun eger 3-4ay sonra ayrilacaksan hic baslamadan bastan unutalim birbirimizi" demisti :16:
Ben laylaylom iliskilerin adami degilim derdi hep.

Zaten onun hayatindaki ILK iliskisi sevdigi benim - benimde ILKIM o. Inan 6.senemizi dolduruyoruz bir kac gün sonra ama hala taze asiklar gibiyiz. Bizi taniyanlarin hepsi sizin kadar birbirini seven cift görmedik derler. Allahima sükürler olsun onu benim karsima cikardigi icin.

Herzaman pozitif düsünmek gerekiyor emin ol güzel seyler düsünürsen güzel ümitlerde bulunursan karsiligi veriliyor sana. Diyorlar ya evrene pozitif enerji verelim oda bize pozitif geri dönsün :9: Yüce rabbim herkese herseyin en hayirlisini yasatsin insaallah

Genelde herkes derdini paylasmak istiyor burada belkide oyüzden sana öyle geliyodur canim. Tabiki cok güzel giden mutlu iliskilerde var.

Ama suna dikkat edilmesi gerekiyorki bir iliskinin saglam ilerlemesi icin taa bastan zaten saglam adimlar atilmasi gerekiyor ve iki tarafta fedakar olmayi bilmesi gerekiyor. Ben cevremdede görüyorum bir cok kisi anlik heycanlara kapilip hadi bi deniyelim diye yola cikiyor ama sonucu hüsran malesef.

Ben sevdigim erkekle cikmaya baslamadan önce cok kisa bi süre tanisiyordum aslinda agustosta tanistik aralikta iliskimiz basladi. Ama o 4ay birbirimizi tanimaya yetti. Ve daha bana cikma teklifini ederken "olursa bir ömür olsun eger 3-4ay sonra ayrilacaksan hic baslamadan bastan unutalim birbirimizi" demisti :16:

Zaten onun hayatindaki ILK iliskisi sevdigi benim - benimde ILKIM o. Inan 6.senemizi dolduruyoruz bir kac gün sonra ama hala taze asiklar gibiyiz. Bizi taniyanlarin hepsi sizin kadar birbirini seven cift görmedik derler. Allahima sükürler olsun onu benim karsima cikardigi icin.

Herzaman pozitif düsünmek gerekiyor emin ol güzel seyler düsünürsen güzel ümitlerde bulunursan karsiligi veriliyor sana. Diyorlar ya evrene pozitif enerji verelim oda bize pozitif geri dönsün :9: Yüce rabbim herkese herseyin en hayirlisini yasatsin insaallah

amin herkese mutlu olur inşallah :nazar:
evet canım bizde öyle yaptık 3 ay felan birbirimizi çalıştık ben staj yaparken o da çalışıyodu hastanede birbirimizi görme fırsatımız oluyodu sürekli. Tanıyarak bi ilişkiye başlamak güzel evet ama zamanla tanımak daha önemli insan onunla birlikte zaman geçirdikten sonra huylarını tam anlamı ile öğrenebiliyo malesef iyisi de kötüsü de çıkıyo . Allah hak eden herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın
:123:

:nazar::nazar:
böyle güzel hikayeleri duyduğum zaman çok mutlu oluyorum ben
darısı başımıza inşallah :31:

Var tabi olmaz mı .. Çok şükür 1,5 yıldır mutlu harika bir aşk yaşıyorum .Çevremde bir çok insanında imrendigini söyledigi bir aşk.:nazar:Aşk acısı bende çektim ama iyiki çekmişim,iyiki bitmiş ki onunla karşılaşmışım diyorum.Canımdan çok seviyorum onu.Rabbim izin verirse en kısa zamanda da evlenmeyi düşünüyoruz..
Rabbim herkese karşılıklı,mutlu huzurlu bir aşk sevgi ve en önemlisi ömür boyu tatlı bir yuva versin..

Back
X