Zaten askerden geldikten 4 ay sonra evlenecegizAskerlik öncesi neden evleniyorsun ki zaten....
Adam bunalıma girmiş olabilir bence güzel güzel konuşup düğünü askerlik sonrasına erteleyin
Etrafindaki arkadaslarinin cogu nisanli ve askere gidip geldikten sonra evlenecekler. Benden de suphesi olmamasi lazim cunku onu cok seviyorun ben ve bunu saklamiyorum. Hadi o konuda suphesi olsa bile benim de kendime gore cok yogun bir is hayatim var kimseyi gorecek halim de yok ortam yok yani. Evlenmeyelim o zaman daha bi sene var dedim onu da istemiyor. Anlamadim gittiBilmiyorum ilgisi varmi ama.
Eski sevgilim soyle bisy demisti.
Askerde erkekler : burya sevgilisi olupta ayrilmadan gelenin aklina sasarim, ordaki sevgili yerinde durmaz, asker olarak bizde kendimizi burda elimiz kolumuz bagli harab ederiz, kural; asker adam sevgilsinden ayrilipta gelmeli, hic bi kiz beklemez askeri".
Zaten orya gitti ve bunlari duydu ardindan bizim konusmalarimiz degisti. Beni kucuk kuzenimden kiskanir oldu felan. Bende en sonunda patladim bana guvenmiyomusun diye. Ardindan bu sozleri kurmustu bana, boyle boyle diyorlar demisti.
Acaba nisanlinizla beraber askrre gidicek birileri daha varmi etrafinda? Onlar bu konuyu ele almis olabilir.
Asker adama gore yapilmasi gereken: sevgilinden ayrilicaksin, askerini kafan dinc bitiriceksin ve geri dondugunde sevgilin hala seni bekliyosa o zmn eminsinki o kiz dogru kiz.
Edit: farkindayim nisanlisiniz sevgli felan degilsiniz bu bi adim daha ileri, ayrilip tekrar birlesmek sorun yaratir. Ama dusuncesi bu yondeyse bi care bulmaniz lazim. Ayrildiktan sonra tekrar birlesmw mumkun olmadigini belirtin.
Etrafindaki arkadaslarinin cogu nisanli ve askere gidip geldikten sonra evlenecekler. Benden de suphesi olmamasi lazim cunku onu cok seviyorun ben ve bunu saklamiyorum. Hadi o konuda suphesi olsa bile benim de kendime gore cok yogun bir is hayatim var kimseyi gorecek halim de yok ortam yok yani. Evlenmeyelim o zaman daha bi sene var dedim onu da istemiyor. Anlamadim gitti
Ben de bu huyunu cok seviyorum zaten. Bu zamana kadar her seyi dürüstçe anlatti. Dun aksam da ne sorduysam hepsini cevapladi.. bugun de garip bir sekilde alacaginiz esyalardan, yapacağımız balayindan vs soz etti. Ama ben de bugun" sen askerdn donene kadar hicbir hazirlij yapmayacagim. Dondugunde hala boyle dusunursen evlenmeyi erteleyelim." Dedim bisey demedi. Beklemekten baska carem yok. Zamanimi bosa gecirmis ya da gecirecek degilim. Sadece yanlis karar vermesinden ve ileride mutsuz olmasindan korkuyorum. Umarim her sey cozulur. Ve hakettigimiz mutlulugu yasarizGarip bir şekilde nişanlının dürüstlüğüne saygı duydum.En azından hiçbir açıklama yapmadan uzaklaşarak karşısındakini acabalarda boğan bir odun değil.
hiçbir şekilde üzerine gitme.erkeklerin genel olarak evlilik öncesi böyle bir korkusu oldugu söyleniyor.
Hatta ona "sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman evlenelim" diyerek yanında oldugunu hissettir.Rahatlarsa zaten durumu çözecektir.
Hayirmi diyor? Hmm.
Peki bu degindigim konuyu ona iletsen?
Sebebi bumu? Diye sorsan?
Ben bu soruyu sorardim, ve eger tatmin etmeyen bi cevap alirsam ve yine hala evlenmek istemiyorum diyosa; ayrilirdim ben. Maalesef, uzgunum.
Yanlis anlamazsan bisy sorucam, cinsellik yasaniyormu su an? Belkide ondanmidir evlilik dusunmemek?
Cinselligin sebep oldugunu dusunmuyorum. En basindan beri evlenme fikrinin onu korkuttugunu biliyordum zaten. Sadece yasanilan bunca seyden sonra, hala boyle dusunuyor olmasi üzdü beni. Ve korkuttu da. Ileride akli baskasinda olsa bile bana bisey diyemeyecegini biliyorum ve bunun ikimizi de yiyip bitirmesinden korkuyorum. Umarim her seyin hayirlisi olurHayirmi diyor? Hmm.
Peki bu degindigim konuyu ona iletsen?
Sebebi bumu? Diye sorsan?
Ben bu soruyu sorardim, ve eger tatmin etmeyen bi cevap alirsam ve yine hala evlenmek istemiyorum diyosa; ayrilirdim ben. Maalesef, uzgunum.
Yanlis anlamazsan bisy sorucam, cinsellik yasaniyormu su an? Belkide ondanmidir evlilik dusunmemek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?