Merhaba
Uzun suredir birlikte oldugum biri var. Sonunda o bekledigim gun gelmisti. Cok guzel bir evlenme teklifi aldim ardindan cok guzel bir nisanimiz oldu. Her sey oyle guzel oyle eksizdi ki zaten bi sorun cikacagini biliyodum.
Dugun yerimiz tutuldu, hazirliklara baslandi.
Nisanlim askere gidecek 10 gun sonra. Dun konusurken evlenmekten cok korktugunu, uzerinde bir suru sorumluluk oldugunu, ekonomik yonden nasil bu sorumluluklarin altindan kalkacagini soyleyip durdu. En sonunda benim israrlarimla da
" Cok uzun suredir birlikteyiz artik evlenmeliyiz bu yuzden isteyerek evlenme teklifi ettim sana. Seni seviyorum. Ama ben evlenmeyi istemiyorum. Ne zaman isterim onu da bilmiyorum. Ama evlenmeyi istesem de bir tek seninle evlenirim. Hayatimdan seni cikarsalar kosarak uzaklasirim evlenmekten" gibi cumleler kurdu.
Dun aksamdan beri kafayi yicem. Acaba yanlis mi yapiyorum? Ileride ben kocami evde askla ve heyecanla beklerken onun akli baska birisinde olur mu? Zorla mi evleniyor? Olmasi gerektigi bu oldugu icin mi evleniyor benimle?
Ya da askere gidecegi icin mi boyle dusunceleri var...
Zorla evlendirmek istemiyoeum.benimle gercekten evlenmeyi ve baba olmayi istedigi icin evlensin istiyorum.
Cok yufka yureklidir. Beni kirmamak icin ayrilamiyor olabilir. Acaba ben mi ayrilsam? Ileride mutsuzlugu yuzunden beni suclamasini istemiyorum
Cok kotuyum lutfen bana fikirlerinizi soyleyin
Acaba boyle birisiyle evlenip de aksine cok mutlu olan var mi?