Hic mutlu olamayacak miyim benn??

Bekar erkeklerin kafasina girmek ne kolay evlilerinde...zaten bu cins evlenmekten neden korkar zaten calisicaksin kardesim yasaman icin para lazim ee hazir temizlik es cocuk yemek bulasik her turlu tripler nazlar niyazlar cekilecek ne korkarsin ne durursun helva yapsana...birilerinin etkisinde kalmistir ama yok hakikaten istemiyorsa ilerde baziniz agrir tek tarafli yuva ku ru la maz...kararinizi ona gore verin kimsede vazgecilmez degil bunu bilin

Baska biri bu konuyu acsaydi veya bir arkadasim bu konuyla bana gelseydi inanin ben de ayni sizin yazdıklarınızı soylerdim. Mantigim hala bunlari soyluyoorm ama duygularim cok karisik cok korkuyorum malesef

Cok guzel yapmissin bunlari soyleyerek. Erkegin aklinda en ufak bir suphe varsa sonradan ne kendi mutlu oluyor ne de karisini mutlu ediyor. Bence de donmesini bekle ve emin olmadan evlenme.

Bence kafası karışmış.
Sevgisinden emin olan evlilik yılında giden bir ilişkide asla evlenmekten korkuyorum gibi cümleler kurmaz.
Bence bir sure gorusmeyin.
Hem yoklugunuzu anladım
Hemde iyice bi dusunsun.
Ki ben olsam asla gorusmezdim.

Eski nişanlım olacak adam, önce evlenme teklif edip, ev tutulup tüm eşyalar benim çektiğim kredilerle alındıktan sonra, "sen beni evlenmeye zorluyorsun" dediğinde terketmiştim; onca borçla, eşyaları da ona bırakarak..İyi ki de terketmişim. Aç kaldım ama o adiyle evlenmedim.. Allah benim yaşadığımı kimseye yaşatmasın. 6 yıl toparlanamadım. Sevdiğimden mi? Asla...Midemi bulandırıyordu. Öyle zor durumlarda bıraktı ki maddi olarak, borç ödemekten acımı yaşayamadım.

Yani sen de terket demiyorum ama o lafı ettiğine pişman etmelisin bence. Kadınlık gururu diye birşey var. Yarın en ufak bir tartışmada "sen mecbur ettin" diyebilir. Bu işler çocuk oyuncağı değil ama askerde akıllanır inşallah. Hem evlenelim de, hem aileleri karıştır, sonra da ben korkuyorum... Balık baştan kokar canım. Seviyorsan ayrılma ama dersini ver.

Zamana bırakın bakalım biraz,evlilik konusundada israr etmeyin
Asker dönüşünden 1 kaç ay sonra belli olacak tavırları ,
OZAMAN her konuda daha net olur ve bir karar verirsiniz,
Hakkınızda hayırlısı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…