• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç mutlu olan yokmu yahu ;)

bende eşimle çok mutlum çok şükür çok seviyoruz birbirimizi hiçmi sorun yaşamıyoruz tabikide arda sırada tartışıyorz ama biz hiç küsemeyiz birbirimzden ayrı uyuyamyz allhım ayırmasın tüm sevenleri

bana çok değr verir herkesten üstün tutar ağlamama dayanamz iyiki tanımışım o benm mucizem

sevdiklerim sağ olsun sağlıklı olsun eşim ailem yanımda olsun birde evladımız olsa herşey çok daha güzel olur hayatımdaki büyük eksiklik bebeğimn olmaması oda olur inş birgün

Mutsuzdum ama burdan aldigim yorumlarla kendimi daha iyi hisseder oldum.benimkide dert mi ayrilik acisi iste gecer gider diyorum artik...bide issizim o sorun var ama yinede ailem sagolsun ac degil acikta degilim..bunada sukur ;) allah kimseye dermansiz dert vermesin...hepimizin gonlune gore versin ;) saglik olsunda gerisi cozulmeyecek is degillll

Dunyalar yakisiklisi bir oglum, cok sevdigim bir esim, iyi bir isim, annem kardeslerim ve en onemlisi sagligimiz var veeee bir surude borcumuz... ama mutluyum sukurler olsun.

başlığı görünce bende yazmak istedimmm 5 haftalık hamileyim canım 10dk önce içli köfte istedi ağzımdan çıkıverdi eşim üstündeki pijamalarını çıkarmadan bile üstüne montunu alıp çıktı öyle çok seviyorum kiii:) bu arada 1buçuk evliyiz illaki ufak tefek sıkıntılar oluyor ama sonuçta birbirimizi çok seviyoruz mutluyuzzzz:)))

Ben mutluyum. Herkes sağlıklı. Ailem yanımda. Sevdiğimle sürekli beraberim. Maddi imkanım istediğim her şeyi yapmama el veriyor. Okuyorum. İyiyim böyle.

bende eşimle çok mutlum çok şükür çok seviyoruz birbirimizi hiçmi sorun yaşamıyoruz tabikide arda sırada tartışıyorz ama biz hiç küsemeyiz birbirimzden ayrı uyuyamyz allhım ayırmasın tüm sevenleri

bana çok değr verir herkesten üstün tutar ağlamama dayanamz iyiki tanımışım o benm mucizem

sevdiklerim sağ olsun sağlıklı olsun eşim ailem yanımda olsun birde evladımız olsa herşey çok daha güzel olur hayatımdaki büyük eksiklik bebeğimn olmaması oda olur inş birgün

Dunyalar yakisiklisi bir oglum, cok sevdigim bir esim, iyi bir isim, annem kardeslerim ve en onemlisi sagligimiz var veeee bir surude borcumuz... ama mutluyum sukurler olsun.

Ben mutluyum. Herkes sağlıklı. Ailem yanımda. Sevdiğimle sürekli beraberim. Maddi imkanım istediğim her şeyi yapmama el veriyor. Okuyorum. İyiyim böyle.

başlığı görünce bende yazmak istedimmm 5 haftalık hamileyim canım 10dk önce içli köfte istedi ağzımdan çıkıverdi eşim üstündeki pijamalarını çıkarmadan bile üstüne montunu alıp çıktı öyle çok seviyorum kiii:) bu arada 1buçuk evliyiz illaki ufak tefek sıkıntılar oluyor ama sonuçta birbirimizi çok seviyoruz mutluyuzzzz:)))

ohhh walla bunlari duyunca seviniyorum..
hayatta hep olumsuzluk vardir Hep BDV ama sukurde var sabirda var iyo seylerde var..
Dertlerimizi koseye koyalim dedim..
Cani icli kofte isteyen hanim cok ozendim ben hamile olunca ins.esimde oyle yapar ;)
gece birlikte uyuyan eş bizde hep elele tutusup uyuruz:nazar: neden bilmem aliskanlik olmus..
belki birgun terkedilce belki daha buyuk seyler gorucez ama imtihan dunyasi..
Sukur edelim dua edelim....

Burası dert bölümü olduğu için genelde derdi olanlar konu açıyor. Konuşmak ve sohbet için geyik bölümüne konu açabilirsiniz.

Back
X