• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç narsist bir sevgiliniz oldu mu?

Babam narsist..
Çoğu narsist ebeveyn çocuğu gibi ben de OKB hastasıyım..
Kendileri hariç herkese psikolojik sorun dagitirlar..
Gerçekten narsist ise uzak durun derim..

Hımm açılın ben geldim. :KK53:
Öyle kendime aşık falan değilim, öyle kendimi en iyisi benim, en güzeli benim diye göklere çıkarmam. Fakat ilişkilerimde bencil taraf hep ben olmuşumdur. Kendimi üzmek pahasına fedakarlıklar yapmam. Bir keresinde saçın çok dikkat çekiyor değiştir demişti birisi, bir haftalıktı ilişki ben terk ettim. Sert, köşeli biriyimdir, kırmızı çizgilerim var aşılırsa bitiririm. Mesela ailemle tanıştırdım diyelim, ailem onay vermedi. O zaman da bırakırım.
En sonuncu flörtümde de bir uyuşmazlık oldu, kırmızı çizgiyi geçti. Baştan söylemiştim, yaparsan aramam diye. Ve evet aramadım.
Terk edilmişliğim de oldu tabi, birisi çekilir dert değilsin demişti. Benim çok sert olduğumu, kızdığımda yılan gibi soktuğumu söylemişti. Ama baştan söylerim, yaparsan yaparım derim.
Sıkıldığım filmin yarısında çıkarım ben arkadaş, para ödedim diye sonuna kadar bekleyenlerden olmadım. İlişkilerde de olmayacağının sinyalini alıyorsam ona göre muamele ederim.
He böyle birine trip falan işlemez, ben ona trip yaparım o bana, 50 bölümlük dizi çekerim diyorsan o iş yaş diyorum. Başa çıkmaktan kastın oysa hiç uğraşma. Böyleleri, umursamaz olurlar. Sen hamle gözlerken, onun için biten bitmiş oluyor genelde. :kahve:
He bunların da ötesinde narsistin kelime anlamını bire bir karşılayan biriyse zaten hiçbir şey yapamazsın. Klinik vaka deniyor, uzman yardımı gereklidir.

Öyle kendime aşık falan değilim, öyle kendimi en iyisi benim, en güzeli benim diye göklere çıkarmam. Fakat ilişkilerimde bencil taraf hep ben olmuşumdur. Kendimi üzmek pahasına fedakarlıklar yapmam. Bir keresinde saçın çok dikkat çekiyor değiştir demişti birisi, bir haftalıktı ilişki ben terk ettim. Sert, köşeli biriyimdir, kırmızı çizgilerim var aşılırsa bitiririm. Mesela ailemle tanıştırdım diyelim, ailem onay vermedi. O zaman da bırakırım.
En sonuncu flörtümde de bir uyuşmazlık oldu, kırmızı çizgiyi geçti. Baştan söylemiştim, yaparsan aramam diye. Ve evet aramadım.
Terk edilmişliğim de oldu tabi, birisi çekilir dert değilsin demişti. Benim çok sert olduğumu, kızdığımda yılan gibi soktuğumu söylemişti. Ama baştan söylerim, yaparsan yaparım derim.
Sıkıldığım filmin yarısında çıkarım ben arkadaş, para ödedim diye sonuna kadar bekleyenlerden olmadım. İlişkilerde de olmayacağının sinyalini alıyorsam ona göre muamele ederim.
He böyle birine trip falan işlemez, ben ona trip yaparım o bana, 50 bölümlük dizi çekerim diyorsan o iş yaş diyorum. Başa çıkmaktan kastın oysa hiç uğraşma. Böyleleri, umursamaz olurlar. Sen hamle gözlerken, onun için biten bitmiş oluyor genelde. :kahve:
He bunların da ötesinde narsistin kelime anlamını bire bir karşılayan biriyse zaten hiçbir şey yapamazsın. Klinik vaka deniyor, uzman yardımı gereklidir.
En ufak bir tribi nazı bile kaldıramıyor..konuşmayı bırakıp gidiyo..ömür mü geçerdi böyle..mahvetti beni tam anlamıyla klinik vaka ki hiçbir zaman hasta olduklarını kabul etmezler,değişmezlermiş..mahvetti tüm değerlerimi,yaşama Sevinç'imi aldı elimden..kendi kendime iyileşmeye çalışıyorum..onu da kendi karanlığında bıraktım..

En ufak bir tribi nazı bile kaldıramıyor..konuşmayı bırakıp gidiyo..ömür mü geçerdi böyle..mahvetti beni tam anlamıyla klinik vaka ki hiçbir zaman hasta olduklarını kabul etmezler,değişmezlermiş..mahvetti tüm değerlerimi,yaşama Sevinç'imi aldı elimden..kendi kendime iyileşmeye çalışıyorum..onu da kendi karanlığında bıraktım..
Yahu bunların hepsi mi aynı oluyor. Benimki de öyleydi asla naz yapamazdım o yapardı. Gönül almak nedir bilmezdi konuşmayı bırakıp gitmek isterdi. Aman yarabbi şimdi düşününce ne insanmisim da dayanmisim diyorum :))

hayır tabi ki.

zaten öyle gerzek tiplerin etrafında 50 tane kız olur narsist de kendini reddedilmez sanır, reddedildiğinde de çok bozulur :))

Yahu bunların hepsi mi aynı oluyor. Benimki de öyleydi asla naz yapamazdım o yapardı. Gönül almak nedir bilmezdi konuşmayı bırakıp gitmek isterdi. Aman yarabbi şimdi düşününce ne insanmisim da dayanmisim diyorum :))
Bunlar en basiti değil mi anlattıklarımızın..daha neler neler..mesela hep onun sorunları, onun hayatı konuşulurdu..ben hep alttan alırdım..bi şekilde tartışma yaratırdı derdi ki kimbilir neler kurdun kafanda benden çıkartıyorsun hep sorunlarını anlatıyosun..şaşırıp kalırdım çünkü bunu yapan kendisiydi

Sözlümun abisi kendisi tam o kelimenin hakkını verir. Gerçi o narsist mi insan düşmanı mi gay mı ne olduğu belli değil ama narsist olduğu belli.

Ben eskiden narsisttim
kendimi özellikle de yüzümü çok beğeniyordum
hayrandım kendime resmen...odamda kendi resimlerim doluydu
diyorum ya...aşıktım kendime....
erkekleri zira parmağımda oynatıyordum ...garip bir enerjideydim yani....
sonra bir kaç hayat zorluğu biraz da yaşlanma ile normale döndüm :D gitti bütün narsistlik....şu an normalim :)))

Vardı narsist tam tanımlar mı bilmem ben daha çok şizofren olduğunu düşündüm sonrasında.. hasar çok kısa süreli oldu. 15 gün kadar uyku problemi yaşadım , uyku ilacı kullandım 2 gün. sonra geçti , aşık falan değildim ama ben hatta neden çıktım onla hala bilmiyorum.

Dünyanın en seksi en yakışıklı adamı sanıyordu kendini, ondan faydalanmak için birlikte olduğumu iddia ediyordu. Ayrılık sonrası nemfomanyak demişliği var bana hatta:KK57: yine kendini yere göğe sığdıramadığı bir anda ona şimdiki eşim olan şahsın resmini açıp göstermiştim faceden :D valla bak. sen kendini yakışıklı mı sanıyorsun , bir şu adama bak bir de kendine demiştim , ahahhaha :D (eşime lisede platonik aşıktım yıllar geçti ama eşim hep acaip yakışıklı kalmaya devam etti (tabiki bence) )

Bir şaşaladı baktı, baktı , hıı fena değilmiş dedi. sonra ayrıldım , bundan 1 sene geçti üstüne eşimle nişan resmimi face e koymuştum , hayırlı olsun diye mesaj atmış :D

Sonra face i kapattım temelli..

Benim kaynım narsist, kocam ver ağzının payını acıma dedi. Ben de gözlemledim zekaya dayalı olarak ve cevap veremeceği şekilde çaktırmadan bozdum attım bi iki defa şimdi sesi çıkmıyo. Bi şeyde derse bahsedince veriyorum ağzının payını hiç affetmem. Ama sevgili koca gibi bi namzet varsa karşımda pardon da narsistse ekime değilse de işte yolu var gider, kendimi yoramam.

Narsistlerin aslında kendi içlerinde kompleksli insanlar olduğuna inanırım. Yoksa normal bir insan niye sürekli kendini yüceltmek istesin ki.

Bravo kız sana hep böyle ol canım benim, kendinden, karakterinden asla ödün verme. Benim 9 yaşında bir kızım var inşallah senin gibi özdeğer duygusu tam olur ve ileride hayatına alacağı insanları dogru seçer.

Bravo kız sana hep böyle ol canım benim, kendinden, karakterinden asla ödün verme. Benim 9 yaşında bir kızım var inşallah senin gibi özdeğer duygusu tam olur ve ileride hayatına alacağı insanları dogru seçer.
Sağ olun.
Umarım kızınız da istediğiniz gibi yetişir. :)

Özgüvenli olmak güzel şey..ama narsistlik çok daha başka bişey..ve bunlar ilk başta kendilerini o kadar iyi gösterirler ki zamanla anlarsınız..

Buraya bir konu açmıştım sizi herkesten kıskanan bi arkadaşınız oldu mu diye..işte o arkadaşımın kıskanç değil bir narsist olduğunu fark ettim..beni kafese koyar gibi boğan davranışları hakikaten canıma tak etti..bitirdim onunla görüşmeyi şu an öyle bir havalarda ki o eşsiz kalitede bir insan ve ben rezil bir karaktermisim gibi etrafa yayıyor inanın umrumda değil kurtulduğum için Allaha her gün şükrediyorum..üzüldüğüm tek şey ona harcadığım zaman ve sevgi..geçiyor da bizi yipratiyor malesef

Back
X