Hiç olmayacak mı? Dertleşme

Kızlar Doktordan geldim bende gelişme yokk salı bidahagidicem Artık İğne tedavisine gecicem

Evet bende böyle düşünüyorum artık. İşte bu seferde olmazsa hamilelik son çare onu deneyeceğim, ümidim olmasa da bir yanım olsa da keşke gerek kalmasa diyor.

kızlar hsg den korkmayın çok basit bi işlem bakın ben 10 aydır denıyorum oolmuyo ki hsg de tüplerımın tıkalı oldığını öğrendım sağ tüpüm açıldı bu ay beklemedeyım bat:3 eylül inş adet olmam

İnşallah cnm hayirlisi olsun bende ayni durumdaydim benimde bat 7 eylül insallah allah dualarimizi kabul eder:)

Merhaba Kızlar bende haziranda hsg filmi çektim gerçekten korkulacak hiç bir yanı yok benimde bat 29 ağustos son 7 gün beklemedeyim bu ay hiç ilaç kullanmadım daha önce 2 kez klomen+ovitrelle denedik olmadı malesef

Merhaba Kızlar bende haziranda hsg filmi çektim gerçekten korkulacak hiç bir yanı yok benimde bat 29 ağustos son 7 gün beklemedeyim bu ay hiç ilaç kullanmadım daha önce 2 kez klomen+ovitrelle denedik olmadı malesef
İnşallah hamile kalırsınız kızlar :)

tşk edrm inş bi sorun çıkmazda kuzumu kucağıma alabilirim darısı sizlerin başına inş en kısa zamanda güzel haberler alırsınız ben de rahim filminden çok korktum hatta çekinirken baya acı çektim ama değdi tüpümün biri açıldı ve bir hafta 10 gün sonra hamile kaldım sizler için de dua ediyorum

benim için tüp açma tedavisi yok, bir taraf nerdeyse komple ve çok tıkalı, eğer ameliyat olursa zedeleme tehlikesi olur ve alınması gerekeblir dediler neyse ki diğer tüpün açık dediler ona yoğunlaştılar...

valla ben tam hatırlayamadım şimdi ama bir yasak konulmuş olsaydı kesin hatırlardım
hafif kanamam ve adet sancım olmuştu onlar geçtiğinde o ayı değerlendirmiştim diye hatırlıyorum

sanırım doktordan doktora değişiyor doktora ve orda çektiren bayanlara sor bence

valla ben tam hatırlayamadım şimdi ama bir yasak konulmuş olsaydı kesin hatırlardım
hafif kanamam ve adet sancım olmuştu onlar geçtiğinde o ayı değerlendirmiştim diye hatırlıyorum
saol canım bnde öle yapmayı dşnyrm dr bişi demezse

hıımmm inşallah hamiş kalırsıınnn

Evet bende böyle düşünüyorum artık. İşte bu seferde olmazsa hamilelik son çare onu deneyeceğim, ümidim olmasa da bir yanım olsa da keşke gerek kalmasa diyor.
hakkımızda hayırlısı olsun cnm öyle dua edelim biz bilemeyiz ne zamn hayırlı olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…