2 tane tanıdığımızın birinin 9 yıl sonra birinin 13 yıl sonra ilk bebeklerinin haberlerini aldılar sonuçta biz naparsak yapalım Allah nasip etmedikçe olmaycak. bu ay doktora gidince östrojenin düşük bu değerle olmaz çocuğun dediğinde moralim çok bozuldu eşim önemli olan sağlıklı olması belki şimdi olsa hayırlı bir evlat olmıcak belki sağğlıklı olmıcak o zaman daha mı az üzüleceksin dedi çok hak verdim .. Allah en iyisini bilir bize sabretmek düşüyor.Arkadaşlar bu aya kadar hep ümitliydim. Hep olur diyordum. Ama ümidimi tamamen kaybettim. Belki benden uzun süre bunun için uğraşanlar var ama sizlerden destek bekliyorum. Ümitsizlikten nasıl çıkıyorsunuz?
Benim Doktorum ilk. Sağlık taraması yaptırdı bana a dan z ye herşeyi yaptırdı eşimden sprem testi benden hsg testi istedi hepsini yaptık ondan sonra tedaviye başladı... Kimisi Para İçin parça parça test yaptırıyor.. Benim dr um Sağlık ocağından yaptırdı...arkadaşlar doktora gittiğiniz de ne gibi tetkikler yapıldı sizlere bana her ay bir şey çıkıyor toptan bir tarama yapılmıyor doktorumumu değiştirmeliyim acaba .. ilk ay inofolic verdi yumurtlamam yok diye şimdi gittim östrojenime baktı o düşük dedi şimdi bu düzelcek allah bilir yumurtan gelişmiyor çatlamıyor bilmem ne her ay birini diyecek valla bende bunaldım marttan beri gidiyorum en ufak bir ilerleme olmadı :'(
doktorum çok tatlı çok güler yüzlü ama annemle konuştum her ay geliceksin ki para kazanacak ticarethane artık oralar dedi .. bir doktor duydum sgk anlaşması yok 320 tl muaynesi onada gidilmezki napıcam bilmiyorum bu şekilde daha yıpratıcı oluyor her ay oh bu ay tedaviye tam başlıcam derken yok şu hormon yok kist yok iltihapBenim Doktorum ilk. Sağlık taraması yaptırdı bana a dan z ye herşeyi yaptırdı eşimden sprem testi benden hsg testi istedi hepsini yaptık ondan sonra tedaviye başladı... Kimisi Para İçin parça parça test yaptırıyor.. Benim dr um Sağlık ocağından yaptırdı...
4 tanemi dördüz mü oldu yoksa tek tek arka arkaya hamilelik mi yaşadı :) vallaha aslında bende çalışan biriyim bakım maddi manevi zor olur ama bi seferde ikiz doğurup cocuk meselesini kapatsam ne iyi olur diyorum. çünkü eminimki bi tane olsa ikinciyi isticem gerçi şuan 1 tane bile olup olmıcağını bilmiyorum.ablam tam 6 sene tedavi oldu ve şimdi 4 tane canavarı var.ümidinizi kaybetmeyin Allah duaları yanıtsız bırakmaz
ne iyiymiş arkadaşım bnm dr. da aksit taksit bakıyor herşeye eşimde bnde istemeyeerek gidiyrz istediğim hastanedeki tek bayan dr. olmasa değiştircem mecburum...her ay başka test...çocuk isteyeli 14 ay oldu sonunda çekcek rahim filmini o da bn dedim yani başta yapsada bir sürü tedavi yi ona göre olsak hastanelerde sürünüp durmasak umutlarımız boşa gitmese iyi olcakBenim Doktorum ilk. Sağlık taraması yaptırdı bana a dan z ye herşeyi yaptırdı eşimden sprem testi benden hsg testi istedi hepsini yaptık ondan sonra tedaviye başladı... Kimisi Para İçin parça parça test yaptırıyor.. Benim dr um Sağlık ocağından yaptırdı...
yok canım dördüz değil..ablam o kadar çok tedavi görüp o kadar cok umutsuzluk yaşadı ki dğogurmaya başlayınca önünü alamadı4 tanemi dördüz mü oldu yoksa tek tek arka arkaya hamilelik mi yaşadı :) vallaha aslında bende çalışan biriyim bakım maddi manevi zor olur ama bi seferde ikiz doğurup cocuk meselesini kapatsam ne iyi olur diyorum. çünkü eminimki bi tane olsa ikinciyi isticem gerçi şuan 1 tane bile olup olmıcağını bilmiyorum.
ne mutlu ablana allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. darısı olmayanların başına tabi bana 4 tane değilde bana 2 tane yeter :)yok canım dördüz değil..ablam o kadar çok tedavi görüp o kadar cok umutsuzluk yaşadı ki dğogurmaya başlayınca önünü alamadıev hanımı olduğu içinde rahat rahat büyüttü simdi en küçügü 3 yaşında
Duyduguma cok sevindim bende bu ayin 16 sinda cekildim bendede tikaniklik varmis üstelik ikisinde cok sukur acildilar inşallah bende bu ay mujdeli haberi alirim:)mrb kızlar mutlaka rahim filmi çekinin biz aylarca uğraştık 13 ay denedik yumurtalarım gelişmiyordu ancak ilaçla gelişiyordu yine de sonuç alamıyorduk meğer tüplerim de tıkalıymış açılır açılmaz hamile kaldım
Bende sizlerle aymı fikirdeyim, bir cesaret gidip çektireceğim rahim filmini, Buda bir tedavi sonuçta.dr. eve geldim şimdi salı günü çektircem filmi...uzun uzun bu dedğini düşndm sorunun ne olduğunu bulcaz ve inşallah bebeğim gelecek biraz naz yapıyor bize onu daha özlemle beklememizi istiyor cnm böle dşndm kız kardeşim daha çk sevdircek abla bak diyo...çektirip rahatlıycam inşallah cnm saol yaa...Rabbim büyük ol der oluverir.....tüplerin açılması için ne yapılcak sana tedavi fln
Ay inşaallah ya bende çektirir kurtulurum artık bu ay ki tedavide eğer cevap vermezse. Bakalım neler olacak. Mutlaka haber ver hamileyken ümit olsun bizede.Duyduguma cok sevindim bende bu ayin 16 sinda cekildim bendede tikaniklik varmis üstelik ikisinde cok sukur acildilar inşallah bende bu ay mujdeli haberi alirim:)
Bu mesajını okuyunca kesin karar verdim, eğer bu ayda hem yumurtam olmasına hemde o kadar dikkat etmemize rağmen olmazsa bende çektireceğim rahim filmini. Ne olursa olsun varsa da bir sorun uzun süre beklemeden öğrenmiş olurum. Çok sağol gerçekten hayırlı haberlerimizi alırız inşallah.ben rahim filmi çektirirken aklımdan hiç tıkalı olabileceği geçmemişti
testlerde herşey iyi çıkmıştı bunda da herşey tamamdır herhalde diye düşünmüştüm
yattığım yerde ilaç verildikten sonra benden öksürmemi istemişlerdi ve orda ilk kez içim bir tuhaf olmuştu
aceba bir sorun mu var diye
zarf içindeki sonucu okudum arabada ve tokat gibi inmişti suratıma
bir yandan kendimi yarım hissederken ve ağlarken bir yandan da sevinmiştik bak iste sorunu tespit ettik diye
demek bu yüzden olmuyormuş diye
böyle bir imtihanla karşı karşıya geleceğimi rüyamda görsem inanmazdım
ve hala inanamıyorum
herşey kötü bir şaka gibi geliyor
sakın korkma sorunu tespit etmek için yapılıyor, bebeğime kavuşabilmem için ona bir adım daha yaklaşabilmem için bunu yapmam şart diye düşün
sonuç iyi de olsa kötü de olsa hep Allaha sığınacaz
bundan başka bir çaremiz var mı ki?
Ne güzel yaa maşallah darısı başımıza artık.mrb kızlar mutlaka rahim filmi çekinin biz aylarca uğraştık 13 ay denedik yumurtalarım gelişmiyordu ancak ilaçla gelişiyordu yine de sonuç alamıyorduk meğer tüplerim de tıkalıymış açılır açılmaz hamile kaldım
İşte doktordan doktora değişiyor, benimkide hsg hariç hepsini yaptı ama hsg yi ben istememiştim ama artık olmazsa kararlılık çekileceğim.Benim Doktorum ilk. Sağlık taraması yaptırdı bana a dan z ye herşeyi yaptırdı eşimden sprem testi benden hsg testi istedi hepsini yaptık ondan sonra tedaviye başladı... Kimisi Para İçin parça parça test yaptırıyor.. Benim dr um Sağlık ocağından yaptırdı...
Ayy inşallah olsunda vermem mi haber en kisa zamanda toplu kalalim ne olmus ki yani rabbime cok değil inşallah aminnnAy inşaallah ya bende çektirir kurtulurum artık bu ay ki tedavide eğer cevap vermezse. Bakalım neler olacak. Mutlaka haber ver hamileyken ümit olsun bizede.
bebeğimize bi adım daha yaklaştığımızı düşünyrm bn rahim filmine tam hazırladım kendimi cnm salı günü gelse çekilse ve dr. açık dese yada kapalıysa açıldı dese,sonrada bebeğim gelseeeeBende sizlerle aymı fikirdeyim, bir cesaret gidip çektireceğim rahim filmini, Buda bir tedavi sonuçta.
Korkuyorum çok korkuyorum hem de, ümitsizlik yorgunluk ama yeniden bir inşirah lazım hepimize.
ayyyy ne güzelll hepimize nasip olur hayırlısıyla inşallah ,sağlıcakla büyüt yavrunumrb kızlar mutlaka rahim filmi çekinin biz aylarca uğraştık 13 ay denedik yumurtalarım gelişmiyordu ancak ilaçla gelişiyordu yine de sonuç alamıyorduk meğer tüplerim de tıkalıymış açılır açılmaz hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?