- 27 Haziran 2014
- 1.226
- 895
- 198
inşallah cnm saolCanm sadece iki gun kanaman oluyo ertesi gun dus aliyosun sonra serbest bende haziranda cektirdim bi sorun cikmadi ins sendede olmaz
ah ah ağzından bal damlıyor tatlım...Bence bu ay hamile kalıp gideceğiz buralardan
Oncelikle hormon tsti yapti bana ultrsnla da bakti tabi sorun yok dedi olmayınca yine bu sefer esimden sperm testi istedi onuda yaptık sorun yok cok sukur klomen hap verdi onunlada olmadi ve son care hsg rahin filmi cekildim ve tupler tikanik cikti ve acildilar sukur bu ay beklemedeyim cnm benim tedeavim boyledigünaydın.. düşünüyorumda ben 2 aydır ovulasyon testiyle bile hamile kalamadım. demekki ortada bi problem var. ya eşimde yada bende belkide benimde tüplerim tıkalı yani tam o gün ilişki olduğu halde spermle yumurtalık hiç bir araya gelemiyo. bu ay beklemedeyim hafta sonu belli olucak ama hiç bişey hissetmiyorum suan. bu ayda ovulasyon testi yaptım ve bu ayda olmazsa kesin kararlıyım doktora gidicem. ne gerekiyosa bir an önce yaptırmak istiyorum. şüphe duymaktan geceleri uyuyamıyorum. umarım iyi bi doktora denk gelirimde her testi bir anda yaptırır.doktorlar nasıl bi tedavi izliyo biraz bilgi verebilirmisiniz? doktora karşı ukalalık etmek istemem ama açıkcası bazı yerlerde doktorlar para uğruna insanı maymına çeviriyolar bugün git haftaya gel diye. öylede kandırılmak istemiyorum biraz bilinçlenmem lazım
Oncelikle hormon tsti yapti bana ultrsnla da bakti tabi sorun yok dedi olmayınca yine bu sefer esimden sperm testi istedi onuda yaptık sorun yok cok sukur klomen hap verdi onunlada olmadi ve son care hsg rahin filmi cekildim ve tupler tikanik cikti ve acildilar sukur bu ay beklemedeyim cnm benim tedeavim boyledi
Sen gidince doktoruna film çekilmek istiyorum de en garanti yontem bu bence sorun cikmazsa ilaçlı tedavi verir zaten ben onun pismanlini yasiyorum bosu boşuna aylarim gecmis keske en basindan cekilseydim 15 ayim boşa gitti sadece tavsiye bu canım belkide psikolojik tir senincevap için teşekkür ederim canım.benimde hormon testi ve ultrasona bakıldı.3 ay daha bekle olmazsa gel dedi. ben bu ay gidicem. ve açıkçası ovulasyon testiylede olmayınca tüplerimin tıkanıklığından süphelendim. ama okuduğum kadarıyla herkeste en son care olarak rahim filmi çekiliyo neden acaba.
Sen gidince doktoruna film çekilmek istiyorum de en garanti yontem bu bence sorun cikmazsa ilaçlı tedavi verir zaten ben onun pismanlini yasiyorum bosu boşuna aylarim gecmis keske en basindan cekilseydim 15 ayim boşa gitti sadece tavsiye bu canım belkide psikolojik tir senin
evet ben varım :)kızlar merhaba bu hsg filmini istanbulda çektiren varmı aranızda ?
canım ben fındıkzade radyotom/ radyomarda çektirmiştim 300 tl civarıydı:) inşallah temiz çıkmıştır. hangi hastanede ve ne kadar çektirdin paylaşırmısın.
Peki filmden sonra gebelik yasadin mi ben bu ay cektim o yüzden soruyorum:)canım ben fındıkzade radyotom/ radyomarda çektirmiştim 300 tl civarıydı
ama 2011 ağustos gibi çektirmiştim fiyatta değişme olmuştur bence
bir tane tüp kapalı çıkmıştı
Peki filmden sonra gebelik yasadin mi ben bu ay cektim o yüzden soruyorum:)
Çok sağol cevap icin umarim oyle olur rabbim isteyen herkese nasip etsinrahim filmi sayesinde polip bulundu rahim ağzında
alindıktan sonraki ay kimyasal gebelik yaşadım...
hsg den sonra gebelik yaşayanlar duydum ama :)
inşallah sen de öyle kucağına alırsın cnm
aminnnn :)Çok sağol cevap icin umarim oyle olur rabbim isteyen herkese nasip etsin
canım ben fındıkzade radyotom/ radyomarda çektirmiştim 300 tl civarıydı
ama 2011 ağustos gibi çektirmiştim fiyatta değişme olmuştur bence
bir tane tüp kapalı çıkmıştı
Iyiyiz canim seni sormalı bat ne zaman seninKızlarrr nasılsınız ben hala beklemedeyim..
5 Eylül canım iğnesinde 10. Günü. Beklemek çooook zor.Iyiyiz canim seni sormalı bat ne zaman senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?