- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.125
- 498
Evet gecen hafta rapor aldim. Ama olmadi yinede simdi adet olmayi bekliorumne aldın cnm anlamadım ? rapor mu ?
Aynennn... Üzülmek yok Devam.tedaviye Allah büyüktürbeklemekte fayda var cnm
bakalım mevlam neyler
neylerse güzel eyler...
Tedaviler bırakılmıyor Pes etmek yokkkk!!!!aynen ya
benimkisi de lafın gelişi işte
Ayy canim birakmioruz da tedaviler bizi yalniz birakmasa cok iyi olurduuujjTedaviler bırakılmıyor Pes etmek yokkkk!!!!
Orda haklısın ama allahtan ümit kesilmez.can sıkmak yok sabırlı olmak lazım... Ben olumsuz sonuc aldıkca daha az üzülüyorum.. Üzülmedikce üzerine gidiyorumAyy canim birakmioruz da tedaviler bizi yalniz birakmasa cok iyi olurduuujj
asılama mı yaptırdn kuzum ?Evet gecen hafta rapor aldim. Ama olmadi yinede simdi adet olmayi bekliorum
Yok klomen + catlatma ignesi asilama tavsiye etmio dr diger ikisi klomenle olmustu o yuzden 2 ay daha deniycez olmassa bakicazasılama mı yaptırdn kuzum ?
Oyle cnm olsun illaki alicaz olumlu sonuclari pozifleri gorucez insallahOrda haklısın ama allahtan ümit kesilmez.can sıkmak yok sabırlı olmak lazım... Ben olumsuz sonuc aldıkca daha az üzülüyorum.. Üzülmedikce üzerine gidiyorum
Aminneyuce rabbim baska dert vermesin bu derdinizede derman versi isallah
İnşallah canımmm... Allahım İsteyen herkese versin sağlıklı bir evladOyle cnm olsun illaki alicaz olumlu sonuclari pozifleri gorucez insallah
hm hayırlısı kuzum .. sende bebiş var mı ?Yok klomen + catlatma ignesi asilama tavsiye etmio dr diger ikisi klomenle olmustu o yuzden 2 ay daha deniycez olmassa bakicaz
İnşallah canımmm... Allahım İsteyen herkese versin sağlıklı bir evlad
yok cnm olmadı bu ay 3. klomen denememız olcak adet olmam lazım da gelmedı henuz ama ağrısı sıuzısı geldıhm hayırlısı kuzum .. sende bebiş var mı ?
Amin cnm inşallah butun isteyenlerin gonlune gore versin rabbimRABBİM hayırlara cıkarsın inş cnmm .. cok farklı bi rüyaymıs bilinç altı olabilir ama cok düşünme tatlımminş bigün gerceginide yasatır sana güzel ALLAHIM
Ins bebis in belirtisidir kuzummyok cnm olmadı bu ay 3. klomen denememız olcak adet olmam lazım da gelmedı henuz ama ağrısı sıuzısı geldı
Keske kuzum ama kan testi yapildi ultrasonda bakildi yok bebis kanda cikardi cnm yhaaIns bebis in belirtisidir kuzumm
aah cnm hayrlısı olsun onları bnde cok yasadm ama umudu kesmydm artk idrar testlernde ble negatf cıktgnda tmm yok diyrm galiba yoruldmKeske kuzum ama kan testi yapildi ultrasonda bakildi yok bebis kanda cikardi cnm yhaa
yorulmak mı ????aah cnm hayrlısı olsun onları bnde cok yasadm ama umudu kesmydm artk idrar testlernde ble negatf cıktgnda tmm yok diyrm galiba yoruldm
ah cnm bebek öyle bişey ki yoruluysn ama peşini bırakamysnnyorulmak mı ????
onu gel bırde bana sor ama tamam dıorum bırak oluruna boşver dıyorum ama olmuyor bı turlu drların peşini de bırakamıorum umudumu da kaybedemıyorum olmayınca da çok üzülüyorum ne olacak bu halimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?