sen ne zamandr istydn kuzum?yorulmak mı ????
onu gel bırde bana sor ama tamam dıorum bırak oluruna boşver dıyorum ama olmuyor bı turlu drların peşini de bırakamıorum umudumu da kaybedemıyorum olmayınca da çok üzülüyorum ne olacak bu halimiz
ben hıc korunmadım nısanlıyken esımle konusmustuk o da cocuk ıstedıını soylemıstı evlenınce de çocuk yapamaya ugrastık hep 3.5 yıldır ugrasıom canımsen ne zamandr istydn kuzum?
aminnn canım beterın beterı var bunu kaldıramıorum dersın allah daha agırını verırı ıster ıstemez kaldırırsınah cnm bebek öyle bişey ki yoruluysn ama peşini bırakamysnnbnde gdyrm hemde her ay ben bıraksamda düşüncesi bırakmıyo ama buna sükür RABBİM daha beternden saklasınn
bizim gbi cnm bizde hic korunmadık .. iyiki korunmamısız .. 1 yıl felan koruynupta ondan sonra bnlarla ugrassaydk daha cok üzülürdk kendmi cok suclu hissederdm bu seferben hıc korunmadım nısanlıyken esımle konusmustuk o da cocuk ıstedıını soylemıstı evlenınce de çocuk yapamaya ugrastık hep 3.5 yıldır ugrasıom canım
ahhhh cnm sende mi bizim kervandansn ?Yıkılmış durumdayım 5 yıllık evliyim 3 yıl vajinismusla savaştım tam yendim hadi çocuk yapalım dedik ve son 2 yıldır çoçuk istiyoruz bir dış gebelik yasadim ve bir yil gecmesine rağmen bisey yok sanırım yumurtanin çatlamasinda bir problem var bu ay cok umutlandim ilk kez klomen ve catlatma ignesi kullandim bugun 14.gun test yaptim negatif ustune bir de ilacin yan etkisi kist olusmus resmen yikildim esime belli etmek isteiyorum ama artik etrafa guclu durmaktan yoruldum bir de ustune simdi bu kisti yok etmekicin bir ay muhtemelen doğum kontrol hapi verir doktor bir ay daha kaybedcem dua ediyorum tevekkullu olmaya calisiyorum hayirlisi diyorum ama sadece dilim bunlari soyluyor kalbim isyan ediyor Allah affetsin verdiyse vardir bir sebebi biliyorum O ol dedikten sonra olmayacak hicbisey yok ama neden neden neden demekten kendimi alamiyorum
Öyle zorki heleki senin gibi büyük bir mücadeleden çıkmış biri için dahada zor. Biz burada destek oluyoruz birbirimize sende buyur. Üzülme olabiliyor kist bazen yumurta çatlamadığını için. Adet olmadın mı peki?Yıkılmış durumdayım 5 yıllık evliyim 3 yıl vajinismusla savaştım tam yendim hadi çocuk yapalım dedik ve son 2 yıldır çoçuk istiyoruz bir dış gebelik yasadim ve bir yil gecmesine rağmen bisey yok sanırım yumurtanin çatlamasinda bir problem var bu ay cok umutlandim ilk kez klomen ve catlatma ignesi kullandim bugun 14.gun test yaptim negatif ustune bir de ilacin yan etkisi kist olusmus resmen yikildim esime belli etmek isteiyorum ama artik etrafa guclu durmaktan yoruldum bir de ustune simdi bu kisti yok etmekicin bir ay muhtemelen doğum kontrol hapi verir doktor bir ay daha kaybedcem dua ediyorum tevekkullu olmaya calisiyorum hayirlisi diyorum ama sadece dilim bunlari soyluyor kalbim isyan ediyor Allah affetsin verdiyse vardir bir sebebi biliyorum O ol dedikten sonra olmayacak hicbisey yok ama neden neden neden demekten kendimi alamiyorum
Evet birde destek olmak. Artık eşlerimize de bir şey söyleyemez olduk. Tek desteğim sizsiniz burada. Sen nasıl oldun adetin geldimi kanaman vardı?Aynennn... Üzülmek yok Devam.tedaviye Allah büyüktür
Ne güzel söylemişsin yaa biz tedaviyleyizde oda cevap verse.Ayy canim birakmioruz da tedaviler bizi yalniz birakmasa cok iyi olurduuujj
Sen hangi süreçlerden geçtin canım göremedim omdan soruyorum?aah cnm hayrlısı olsun onları bnde cok yasadm ama umudu kesmydm artk idrar testlernde ble negatf cıktgnda tmm yok diyrm galiba yoruldm
ben iki kere klomen catlatma iğnesi vuruldum cnm ikiside negatif sonuc verdi .. haziranda tüplermin tıkalı oldgnu ögrendm ve o ay hemen ameliyat oldum suanda bi tüpüm acık catlatma iğnesinin birini tüplerimin acılmasndan sonra denedk sonuc negatif olnca biraz bekleyelm dedk smdi beklyrz cnm burda bi arastrma hast var orda bi doktora gittim bi sürü tahlil istedi ama adete yakın onları vercm adet oluncada gtcem inş ..Sen hangi süreçlerden geçtin canım göremedim omdan soruyorum?
Aynı senin gibiyim bende. Iki kez denedim klomen ve çatlama iğnesi ama daha rahim filmi çekilmedim..ben iki kere klomen catlatma iğnesi vuruldum cnm ikiside negatif sonuc verdi .. haziranda tüplermin tıkalı oldgnu ögrendm ve o ay hemen ameliyat oldum suanda bi tüpüm acık catlatma iğnesinin birini tüplerimin acılmasndan sonra denedk sonuc negatif olnca biraz bekleyelm dedk smdi beklyrz cnm burda bi arastrma hast var orda bi doktora gittim bi sürü tahlil istedi ama adete yakın onları vercm adet oluncada gtcem inş ..
o cok önemli kuzum neden cektrmedn ? kac yıllık evlsin ? ne zaman istysnz bebek?Aynı senin gibiyim bende. Iki kez denedim klomen ve çatlama iğnesi ama daha rahim filmi çekilmedim..
1 yılı geçti istediğimizden beri. Hep olur umuduyla işte..o cok önemli kuzum neden cektrmedn ? kac yıllık evlsin ? ne zaman istysnz bebek?
ınsallah cok yakında verıcekler bızede cevap yalnız bırakmıycaklar bızı :)Ne güzel söylemişsin yaa biz tedaviyleyizde oda cevap verse.
aynen bende cok uzulurdum oyle olsaydı yhaa gebelık elde edıyorum da ah bıde dusmese bıkaç ay ıcınde olucak dıye dusunuyorum dr ne gerekıosa yapıcam dedı dusmemesı ıcın ama kısmet bakalım kucagımıza almak varsa nasıpte alıcazbizim gbi cnm bizde hic korunmadık .. iyiki korunmamısız .. 1 yıl felan koruynupta ondan sonra bnlarla ugrassaydk daha cok üzülürdk kendmi cok suclu hissederdm bu sefer
ha senin hamile kalmanda sıkıntı yok yani öyle mi tatlım ?aynen bende cok uzulurdum oyle olsaydı yhaa gebelık elde edıyorum da ah bıde dusmese bıkaç ay ıcınde olucak dıye dusunuyorum dr ne gerekıosa yapıcam dedı dusmemesı ıcın ama kısmet bakalım kucagımıza almak varsa nasıpte alıcaz
yok canım sıkınt var ordada olmaz mı yanı enınde sonunda oluyo demek ıstedım yoksa bu ay klomene 3. kezz başlıycam onun oncesınde de 7 ay kendılınden olur dıye bekledım olmadı yanı asıl sorun gebe kalmak dııl onu tasıyabılmek allahın ıznıyle bı kaç ay ıcınde gebe kalırım ama dusurmeyecegımın hiçbir garantisi yokha senin hamile kalmanda sıkıntı yok yani öyle mi tatlım ?
hımm evet cnm haklısın ..bnde beklyrm kac aydır ama ümidim azaldı artıkyok canım sıkınt var ordada olmaz mı yanı enınde sonunda oluyo demek ıstedım yoksa bu ay klomene 3. kezz başlıycam onun oncesınde de 7 ay kendılınden olur dıye bekledım olmadı yanı asıl sorun gebe kalmak dııl onu tasıyabılmek allahın ıznıyle bı kaç ay ıcınde gebe kalırım ama dusurmeyecegımın hiçbir garantisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?