Hiç olmayacak mı? Dertleşme

Kızlarrrr hayırlı bayramlarrr

Hoş geçti ama artık.

Nasılsınız
sağol fbtl

senin de geçmiş bayramın kutlu olsun
evet ya çok iyi geldi evde olmak
işe gidesim gelmedi ya
nasılım? adet bekliyorum
her an gelebilir tetikteyim
sen nasılsın?

sağol fbtl

senin de geçmiş bayramın kutlu olsun
evet ya çok iyi geldi evde olmak
işe gidesim gelmedi ya
nasılım? adet bekliyorum
her an gelebilir tetikteyim
sen nasılsın?
Benimde gelmeli ama gelemedi. Hamile olmadığıma eminim negatif sonuç beklentimde yok zaten ama hala olmadım da şiştim kaldım;(

Arkadaşlar bu aya kadar hep ümitliydim. Hep olur diyordum. Ama ümidimi tamamen kaybettim. Belki benden uzun süre bunun için uğraşanlar var ama sizlerden destek bekliyorum. Ümitsizlikten nasıl çıkıyorsunuz?
ümidini kaybetme dua et canım ben ben şimdi hamileyim ama mucize gibi bir hamilelik hikayemi anlatsam kitap olur. hiç üzmeyin kendinizi Allah yazdıysa 10 sene sonrada olur 20 sene sonrada olur
üzmeyin arkadaşlar kendinizi bu yazdılarınızın hepsini ben ve yakın arkadaşlarım yaşadık. bizimde olmadı ama dua etmeye hep devam ettik. sizi çok iyi anlıyoruz. sonunda
Arkadaşlar bu aya kadar hep ümitliydim. Hep olur diyordum. Ama ümidimi tamamen kaybettim. Belki benden uzun süre bunun için uğraşanlar var ama sizlerden destek bekliyorum. Ümitsizlikten nasıl çıkıyorsunuz?

hikayeni merak ettim, sonunda nasıl hamile kaldın?
hikayen ile ümit olurdun bize...

ÖMRÜMDE 7 KEZ ADET OLDUM CANIM BENİM TEDAVİYE GİTTİM DEFALARCA KAÇ DOKTOR DEĞİŞTİRDİM. PKODAN DOLAYI BAZEN İLAÇ KULLANDIĞIMDA BİLE GELMEZDİ. SONRA EVLENDİM BEBEK İÇİN 5. AYIMDA BAŞLADIM TEDAVİYE HEP SONUÇ HÜSRAN.... BENDEN SONRA EVLENEN HERKESİN BEBEĞİ OLDU. HAMİLEYKEN 3 AY YANIMDA KALAN AKRABAM OLDU VE BENİ HİÇ BİR ZAMAN ANLAYIŞLA KARŞILAMAYIP BİDE KARNINI ZORLA SEVDİRDİ. BENİM BEBEĞİMİN OLMADIĞINI BİLDİĞİ HALDE 3 AY EVİMDE MİSAFİRİMİN HAMİLE KARNINI ZORLA CANIM CANIM DİYE GÜLEREK SEVDİM (İÇİM KAN AĞLAYARAK). HEP HAMİLELİĞİNDEN BAHSETTİ HEP ACI ÇEKTİRDİ BANA...HEMDE EVLENİR EVLENMEZ HAMİLE KALMIŞTI. EŞİME AĞLARDIM. DAYANAMIYORUM DİYE... AKRABALARDAN ÇEVREMDEN ARKADAŞLARIMDAN KAÇAR OLDUM DÜĞÜNLERE DUALAR TOPLU DAVETLERE GİTMEMEK İÇİN HEP BAHANELER UYDURDUM. ARKADAŞLARIMIN AKRABALARIMIN BENDEN SONRA EVLENENLERİN BEBEKLERİNİ GÖRMEYE GİTTİM HEP SONRADA EVE GELİNCE AĞLADIM HEP....AMA BUNLARI YAŞARKENDE HEP AYETEL KÜRSİ OKUDUM. 313 AYETEL KÜRSİ HATMİ GECE KALKIP SABAHA KADAR ARALIKSIZ OKUDUM. NİSAN YAĞMURU İÇTİM. VE SONRA EN SON NE ZAMAN ADET GÖRDÜĞÜMÜ BİLE HATIRLAMAZKEN HER NORMAL SAĞLIKLI KADIN GİBİ EVDE TEST YAPTIM VE ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM... HİÇ ÇILGIN GİBİ SEVİNMEDİM BİLİYORMUSUN ÇIĞLIK ATMADIM DELİRMEDİM HERGÜN DUALARIMI İKİ KATINA ÇIKARDIM SADECE...RABBİM BU KADARINIDA YAŞATTIYA BANA ÇOK ŞÜKÜR İNŞALLAH SAĞLIKLICADA DOĞAR,... SİZİ O KADAR ÇOK ANLIYORUMKİ RABBİM TEZ VAKİTTE AYNI MUTLULUĞU SİZEDE YAŞATSIN OLMASA BENİM BEBEĞİM OLMAZDI NE TEDAVİYE CEVAP VERİYODUM NE PSİKOLOJİM DÜZGÜNDÜ ÇEVREMDEN DOLAYI, NEDE SAĞLIĞIM İYİYE GİDİYORDU. MÜSLÜMANIN UMUDU HİÇ BİTMEZ ÇÜNKÜ RABBİMİZ BİZDEN HEP DUA BEKLİYO ALLAH HER DUAYI DUYAR SENİN İÇİN HAYIRLIYSA KABUL EDER HİÇ ÜZMEYİN KENDİNİZİ DUALARIM HEP SİZİNLE ALLAHIM AYNI MUTLULUĞU KAT KAT FAZLASINI YAŞATSIN İNŞALLAH HEPİNİZE

Kızçelerim yarın test yapacam negatif çıkarsa kasımda tekrar iğnelere devam edicem.. Sonucu yazarım.. Pes etmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…