- 12 Eylül 2014
- 250
- 192
- 133
senin tüpündeki yapışıklık durumu nedir?Bsy merak ediyorum tek tuple asilama sansi var ama bnm dr.um bi kc ay dene olmazsa klomenle deneriz olmazsa ameliyat dedi.direk asilama sansi varsa neden ameliyat dedi
Hsg de uc kere ilac verip film cekti ikiside kapaliyms ucuncu ilaci verdiğinde soldaki acilmis.sagdaki icin ameliyat dedi neden kapali oldugunu ancak ameliyatla görebiliriz dedi okadar.elimde sadece film var yazili rapor fln da verilmedi.seninde mi tek tupsenin tüpündeki yapışıklık durumu nedir?
ameliyat söz konusu olduğuna göre tüpün ameliyat ile açılabilinecek
durumda...
tek tüple aşılamada şansın daha düşük tabi
ameliyattan sonra gebe kalma şansın çok daha yüksek olacaktır
bu yüzden önermiştir herhalde
ben de ameliyat kelimesi bile geçmedi
benim filmle birlikte rapor da var yazılıHsg de uc kere ilac verip film cekti ikiside kapaliyms ucuncu ilaci verdiğinde soldaki acilmis.sagdaki icin ameliyat dedi neden kapali oldugunu ancak ameliyatla görebiliriz dedi okadar.elimde sadece film var yazili rapor fln da verilmedi.seninde mi tek tup
Eskişehir'de cektrdm.dr.um cok ilgili ama raporu neden vermediler orda aklima da gelmedi o moral bozuklugiyla sormakbenim filmle birlikte rapor da var yazılı
sana niye vermemişler ya ?
nerde çektirdin?
benim sağ tüpüm muntazam
diğer tüp komple kapalı diyebiliriz
ameliyat konusunda dikkat et doktorun iyi ve
güvendiğin biri olsun
Aşılama olabilirsin ama doktor doğal yolla denemek istemiş sanırım? Sen istiyorsan yaptır tabi.Eskişehir'de cektrdm.dr.um cok ilgili ama raporu neden vermediler orda aklima da gelmedi o moral bozuklugiyla sormak
Ay ya çok güldümKasım ayında tedavi ye başla :) En.romantik ayda :))))) ahahahahh..
Pes etmek yok Ona göre hee...
Bnm de negatif cikti ama 3saat sonra baktigimda negatif cizginin cok yaninda silik bi cizgi daha belirmis anlam veremedm.cizgiler cok yakin birbirine ve3saat var aradaNegatif benim sonuç progestan Alıcam.. Kasım ayı romantik ay olduğu için Şanslıyım.Romantik,romantik Deneme yapıcaz artık..
Cok kararsizim cnm napcgmi bilmiyorum artikAşılama olabilirsin ama doktor doğal yolla denemek istemiş sanırım? Sen istiyorsan yaptır tabi.
genelde belirli bir zamandan sonraBnm de negatif cikti ama 3saat sonra baktigimda negatif cizginin cok yaninda silik bi cizgi daha belirmis anlam veremedm.cizgiler cok yakin birbirine ve3saat var arada
Negatif benim sonuç progestan Alıcam.. Kasım ayı romantik ay olduğu için Şanslıyım.Romantik,romantik Deneme yapıcaz artık..
Ztn bsy beklemiyrm cnm diger aldiklarimdan cok ucuza almistm bozuk bu dedm direk :)genelde belirli bir zamandan sonra
çıkan sonuçları dikkate almayın
buharlaşma çizgisidir diye yazar
adetin hala gelmezse
4 gün sonra tekrar yap
Hayırlısı yaa, benim içimde hep o teste bakarken bir ümit oluyor nedense. Olmasın istiyorum ama. Kasım soğuk ya romantik ama soğuk;(Negatif benim sonuç progestan Alıcam.. Kasım ayı romantik ay olduğu için Şanslıyım.Romantik,romantik Deneme yapıcaz artık..
Evet çıkıyor bazen o kadar test yapmaktan öğrendik.genelde belirli bir zamandan sonra
çıkan sonuçları dikkate almayın
buharlaşma çizgisidir diye yazar
adetin hala gelmezse
4 gün sonra tekrar yap
İhihihi :)Hayırlısı yaa, benim içimde hep o teste bakarken bir ümit oluyor nedense. Olmasın istiyorum ama. Kasım soğuk ya romantik ama soğuk;(
Ormantik de olur fark etmez :) salı günü gonal f Alıcam @prenzez den İğne bulamasaydım ara vericektim mecbur.. 3 ay gidemicektim.dr aofff bacım offff
artık romantik romantik mi
yoksa ormantik ormantik mi
gideriz
Allah bilir
@prenzez nedir?Ormantik de olur fark etmez :) salı günü gonal f Alıcam @prenzez den İğne bulamasaydım ara vericektim mecbur.. 3 ay gidemicektim.dr a
:)) Tüp bebek bölümünde Arıyorum.satıyorum bölümü var Elinde kalmış ilaçlar var ordan millet ilaçlarını satıyor veriyor kimisi ilaçç ihtiyacını yazıyor.@prenzez nedir?
fransız kaldım yaf :S
aaa süpermiş:)) Tüp bebek bölümünde Arıyorum.satıyorum bölümü var Elinde kalmış ilaçlar var ordan millet ilaçlarını satıyor veriyor kimisi ilaçç ihtiyacını yazıyor.
. :) prenzez arkafaşımız tedavi görürken hamile kalmış şimdi elinde kalan iğneyi bana vericek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?