Hiç olmayacak mı? Dertleşme

Bsy merak ediyorum tek tuple asilama sansi var ama bnm dr.um bi kc ay dene olmazsa klomenle deneriz olmazsa ameliyat dedi.direk asilama sansi varsa neden ameliyat dedi

Bsy merak ediyorum tek tuple asilama sansi var ama bnm dr.um bi kc ay dene olmazsa klomenle deneriz olmazsa ameliyat dedi.direk asilama sansi varsa neden ameliyat dedi
senin tüpündeki yapışıklık durumu nedir?
ameliyat söz konusu olduğuna göre tüpün ameliyat ile açılabilinecek
durumda...
tek tüple aşılamada şansın daha düşük tabi
ameliyattan sonra gebe kalma şansın çok daha yüksek olacaktır
bu yüzden önermiştir herhalde

ben de ameliyat kelimesi bile geçmedi

Hsg de uc kere ilac verip film cekti ikiside kapaliyms ucuncu ilaci verdiğinde soldaki acilmis.sagdaki icin ameliyat dedi neden kapali oldugunu ancak ameliyatla görebiliriz dedi okadar.elimde sadece film var yazili rapor fln da verilmedi.seninde mi tek tup

benim filmle birlikte rapor da var yazılı
sana niye vermemişler ya ?
nerde çektirdin?
benim sağ tüpüm muntazam
diğer tüp komple kapalı diyebiliriz
ameliyat konusunda dikkat et doktorun iyi ve
güvendiğin biri olsun

benim filmle birlikte rapor da var yazılı
sana niye vermemişler ya ?
nerde çektirdin?
benim sağ tüpüm muntazam
diğer tüp komple kapalı diyebiliriz
ameliyat konusunda dikkat et doktorun iyi ve
güvendiğin biri olsun
Eskişehir'de cektrdm.dr.um cok ilgili ama raporu neden vermediler orda aklima da gelmedi o moral bozuklugiyla sormak

Eskişehir'de cektrdm.dr.um cok ilgili ama raporu neden vermediler orda aklima da gelmedi o moral bozuklugiyla sormak
Aşılama olabilirsin ama doktor doğal yolla denemek istemiş sanırım? Sen istiyorsan yaptır tabi.

Negatif benim sonuç progestan Alıcam.. Kasım ayı romantik ay olduğu için Şanslıyım.Romantik,romantik Deneme yapıcaz artık..

Negatif benim sonuç progestan Alıcam.. Kasım ayı romantik ay olduğu için Şanslıyım.Romantik,romantik Deneme yapıcaz artık..
Bnm de negatif cikti ama 3saat sonra baktigimda negatif cizginin cok yaninda silik bi cizgi daha belirmis anlam veremedm.cizgiler cok yakin birbirine ve3saat var arada

Bnm de negatif cikti ama 3saat sonra baktigimda negatif cizginin cok yaninda silik bi cizgi daha belirmis anlam veremedm.cizgiler cok yakin birbirine ve3saat var arada
genelde belirli bir zamandan sonra
çıkan sonuçları dikkate almayın
buharlaşma çizgisidir diye yazar
adetin hala gelmezse
4 gün sonra tekrar yap

Hayırlısı yaa, benim içimde hep o teste bakarken bir ümit oluyor nedense. Olmasın istiyorum ama. Kasım soğuk ya romantik ama soğuk;(

offf bacım offff
artık romantik romantik mi
yoksa ormantik ormantik mi
gideriz
Allah bilir
Ormantik de olur fark etmez :) salı günü gonal f Alıcam @prenzez den İğne bulamasaydım ara vericektim mecbur.. 3 ay gidemicektim.dr a

@prenzez nedir?
fransız kaldım yaf :S
:)) Tüp bebek bölümünde Arıyorum.satıyorum bölümü var Elinde kalmış ilaçlar var ordan millet ilaçlarını satıyor veriyor kimisi ilaçç ihtiyacını yazıyor.
. :) prenzez arkafaşımız tedavi görürken hamile kalmış şimdi elinde kalan iğneyi bana vericek

aaa süpermiş
hadi bakalım sevindim :)
benim yumoşlar iğne bile sevmiyor
ne cins insanım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…