Hiç olmayacak mı? Dertleşme

hikayeni merak ettim, sonunda nasıl hamile kaldın?
hikayen ile ümit olurdun bize...
NİSAN YAĞMURU (NOT : BEN SADECE 70 AYETEL KÜRSİ 70 FELAK 70 NAS 70 FATİHA 70 İHLAS VE 1 YASİN OKUDUM. DİĞER DUALARI OKUMADIM. VE OKUR OKUMAZ TEDAVİSİZ HAMİLE KALDIM.)
Nisan ayının on dördünde başlar, Mayıs ayının on dördünde biter. Bu zaman içinde yağan yağmurlara “Nîsân yağmuru” denir ve çok faydalıdır.
* Yılanların zehiri, Balıkların incisi, Hatta bal arısının balı gibi pek çok harikulade nimet hep bu yağmurun suyundan oluşur. * Nisan yağmuru zahmetlere rahmet, dertlere devâ, hastalılara şifâdır. * Sular içerisinde en saf su Nisan yağmurunun suyudur. * Nisan yağmuru ile çalınan yoğurt tutar. (Tecrübe ile de sabittir) Her Nisan yağmurlarından sonra, merhum muhterem ağabeyimiz Adapazarı’nda bir teyzemiz varmış. Oraya uğrar: “Nisan yağmurları geçti, yoğurdumuzu getir yiyelim” buyururlarmış. (Mahmut Ünver) Yine hali hayatlarında Antep’te bir kardeşimize nisan yağmurlarıyla yeşeren meralarda yayılan hayvanların sütlerinden peynir tere yağ vb. yaptırdığı vakidir.
* Nisan yağmurunda ıslanan yeni elbise çürümez. Saç dökülmez. Hele okunan! Nisan yağmuru suyu, Allâh’ın izniyle sar’a hastalığına şifâ, Ruh hastalıklarına deva, Ağrılara karşı çok yararlıdır.
* Hattâ: “Çocuğu olmayan kimse bundan içerse, biiznillâh çocuğu olur” denilmiştir. * Ebu Suud efendi bu konuya temasla diyor ki: “Bu, içen kimseye faydalıdır; bütün hastalık ve ağrılara karşı yararlıdır. Hattâ çocuğu olmayan kimse bundan içerse (biiznillâh) çocuğu olur.
Kim bu sudan bir takım maksat ve arzularının meydana gelmesi niyetiyle içerse arzusu yerine gelir *Hazretimiz (kaddesallâhü sirrahül azîz)’den: Hazretimiz Adapazarını bir teşriflerinde bir kardeşimiz: “Efendim ne olur bana duâ buyurun. Yuvam yıkılıyor, hanımla aram açılıyor, boşanmak istiyor” der. Hazretimiz. “Sebep nedir?” diye suâl eder. Cevap, “On üç yıllık evli olup, çocuk olmadığından” olunca, Hazretimiz (kaddesallâhü sirrahül azîz): “Peki evlâdım. Sana hiç Nisan yağmurunu söyleyen olmadı mı?” buyurur. Bu usül ve âdabı anlatır, on dört yıl sonra çocuk olur.
İbn-i Ömer (r.a.)nın rivâyet ettiği bir hadîs-i şerîfte Peygamberimiz (a.s.) şöyle buyurmuşlardır:
“Nefsim yedi kudretinde musahhar olan Allâh-ü Teâlâ’ya yemîn ederim ki, bana Cebrâîl (a.s.)gelip şöyle haber verdi. Kim Nisan yağmurundan bir miktar alır sonra ona 70 fâtiha-ı şerîfe, 70 âyet-ül kürsî, 70 ihlâs-ı şerîf, 70 felâk, 70 nâs sûresi okur ve o sudan yedi gün peş peşe sabahları (aç karnına) içerse, Allâh-ü Teâlâ o kimsenin cesedindeki, hattâ damarlarındaki, kanlarında ki, etlerindeki ve âzâlarının cemisindeki bütün dertleri çıkarır ona âfiyet ihsân eder.” [275]
Nisan Yağmuruna okunacak duâ ve sûreler: 1- Salavât-ı Şerîfe 70 defa, 2- İstiğfâr-ı Şerîf 70 defa, 3- Fâtiha-ı Şerîfe 70 defa, 4- Âyet-ül Kürsî 70 defa, 5- Lekad câ eküm 70 defa, 6- Yasîn-i Şerîf 1 defa, 7- Elem neşrah leke 70 defa, 8- İnnâ enzelnâhü 70 defa, 9- Kâfirûn 70 defa, 10- İhlâs 70 defa, 11- Felak 70 defa, 12- Nâs 70 defa, 13- Sübhânallâhi vel hamdü lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü ekber ve lâ havle ve lâ guvvete illâ billâhil aliyyil aziym 70 defa, 14- Lâ havle ve lâ guvvete illâ billâhil aliyyil aziym 70 defa, 15- Salavât-ı Şerîfe.70 defa
* Hazretimiz (kadddesallâhü sirrahül azîz)’den: “Kim ki bu adap usül üzerine Nisan suyu üzerine okur da bir hafta sabahları aç karnına içerse, kesinlikle ömür boyu itikat hastalığı görmez” buyurmuşlardır. (Mahmut Ünver)
NOT: Nisan yağmurunu alma şekli: Kap yüksek bir yere konmalı, yağmur direk kaba dökülmeli, oluktan olmaz.(Hazretimizden: Mahmut Ünver 1988 Tekir/Adana)
Bir de her sene nisan ayının 17’sinde min tarafillah ağaçlara ve otlara tohumlar dökülür. Bunların hepsi esrarı acibedir. İşte Cenab-ı Hakk’ın hayvanatı habiseyi halk buyurmasında bizim bilmediğimiz çok hikmetler ve çok büyük maslahatlar vardır.

Cnmm okdr guzel yazmissin ki da
Cnmm okdr guzel yazmissinki dua ile olmayacak hic birsey yok.allah gule gule buyutmeyi nasip etsin bebeğini insallah.nisana daha cok var.bu sure de bende elimden geldiginde 313 ayetel kursi ve yasin okumaya çalışacağım

CANIM BENİM DAHA BEBEĞİME 3 AYLIK HAMİLEYİM NİSAN SUYUNU BEKLETTİM RAMAZANDA OKUMUŞTUM. AMA ŞİMDİ HACILAR GELMEYE BAŞLADI AYNI DUAYI ZEMZEM SUYUNADA OKUYABİLİRSİN İNŞALLLAH ÇOK ÇOK KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA SİZDE BU GÜZEL HABERLERİ ALIRSINIZ...

hee :) kusura bakma cnm ya rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.güzel dileklerin için sağol mutlaka denicem

bilgilendirdiğin için çok sağol
emeğine sağlık
nisana kadar hamile kalmazsam
ve Allah o zamana kadar yaşatırsa
deneyeceğim

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cnm

Biraz konu dışında olacak ama yazamadan edemedim
bu nisan yağmuru ile ilgili ablam beni
bu sene yaz tatilinden önce aramıştı ve
benim için nisan yağmuru topladığını
üzerine dua ve sureleri okuttuğunu
ve köye gittiğinde anneme bırakacağını
ve ben daha sonra köye geldiğimde onu muhakkak
annemden alıp içmemi söylemişti hem de üzerine basa basa ısrar etmişti
ben de çok sevinip teşekkür etmiştim
bir daha da bunun üzerinde konuşulmadı...
köye gittiğimde ben tamamen unutmuşum
sonra köyden ayrılmadan bir kaç gün önce aklıma geldi anneme sordum
yok kızım ablan öyle bir şey bırakmadı buraya benim hiç haberim yok dedi
diğer ablama sordum belki haberi olmuştur diye
ve o da benim hiç haberim yok öyle birşeyden dedi
şaşırdım kaldım...
bu arada nisan yağmurunu toplayan ablam da ısrarcı ve hırslı şekilde
3. çocuğunu istiyordu ama rahim ağzındaki
yarasından dolayı olmuyordu...
bir kaç ay önce de duyduk ki hamile kalmış
çok sevindik tabi ki ve
şimdi düşünmeye başladım o toplanan nisan yağmuru nerde?
aceba köye hiç bırakmayıp kendi mi içti de hamile kaldı?
içimde nedense bir kırgınlık oluştu
ne güzel nisan yağmuru içecektim
neyse nasipte yokmuş sanırım
sağlık olsun

Canım benim üzülme kötü düşünme tabiki bende olsam öle düşünürüm kırılırım.Biz de nisana kadar zemzem suyu ile deniyelim.Nisana kadar olmazsa bi de nisan yağmuruyla yaparız

Merhabalar kızlar.. Bende aynı dertten muzdaribim 3,5 yıllık evliyiz. Eşim askerden yeni geldi.
Geçen ay başladık bizde bebiş çalışmalarına ama ilk ay hüsrandı
Bu ay da adet bitiminden itibaren gün aşırı çalışmaya devam..
Soracağım şey inş olmamda adete 2-3 gün var ama göğüslerim aşırı acıyo dokunamıyorum ve kasıklarımda batmalar,yanmalar var. Dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı.
Hamile olabilir miyim :/

Doktor'a Görünmekte fayda var... Hamilelik belirtisi ile âdet belirtisi aynı malesef

Doktor'a Görünmekte fayda var... Hamilelik belirtisi ile âdet belirtisi aynı malesef
geçen ay ilk denemeydi. çok hevesliydim dr.a gittim hüsran.. 27. günümdeyim bugün. beklemeye devam.

Doktor ne dedi peki bir sorun varmı?
doktor hiç bir sorun yok denemeye devam 8 ay gelmeyin bana dedi. sanırım kendimizi psikolojik kötü etkiliyoruz ama elde değilkiii

doktor hiç bir sorun yok denemeye devam 8 ay gelmeyin bana dedi. sanırım kendimizi psikolojik kötü etkiliyoruz ama elde değilkiii
Kafana takma ozaman sorun yokmuş.oh miss çalışmalara devam :)

Yok malesef.. Olmuyor tedavi görüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…