sorun neymiş peki canım çok özel değilse?Yok malesef.. Olmuyor tedavi görüyorum :)
Baş belası Pko... Polikistik over.. Adı batasıcasorun neymiş peki canım çok özel değilse?
bende de vardı canım ama pko bildiğim kadarıyla pek engel değil. ben ameliyatla aldırdım hatta sağ yumurtamın yarısı alındı sol yumurtam sağlam ve sağda parçacık var. doktorum sorun yok çalışmaya devam diyor. moral çok önemli pko da..Baş belası Pko... Polikistik over.. Adı batasıca
Benide ameliyat etseler keşkebende de vardı canım ama pko bildiğim kadarıyla pek engel değil. ben ameliyatla aldırdım hatta sağ yumurtamın yarısı alındı sol yumurtam sağlam ve sağda parçacık var. doktorum sorun yok çalışmaya devam diyor. moral çok önemli pko da..
kafana takmamaya çalış herşeyi o zaman o lanet olasıcalar çıkıp gidiyor ve bir daha da gelmiyor güven bana. sadece kafaya takmayacaksın hepsi bu tedavisinin..
zaten normalde de sağlıklı bir kadının doğal yolla gebe kalma ihtimali 35 yaş altındaysaMerhabalar kızlar.. Bende aynı dertten muzdaribim3,5 yıllık evliyiz. Eşim askerden yeni geldi.
Geçen ay başladık bizde bebiş çalışmalarına ama ilk ay hüsrandı
Bu ay da adet bitiminden itibaren gün aşırı çalışmaya devam..
Soracağım şey inş olmamda adete 2-3 gün var ama göğüslerim aşırı acıyo dokunamıyorum ve kasıklarımda batmalar,yanmalar var. Dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı.
Hamile olabilir miyim :/
allahım yardımcın olsun inşallah allah bize de gebişler sayfasını kurmayı nasip etsin canımmBenide ameliyat etseler keşkebiliyorum canım.. Rabbim hepimize şifa versin.. Geçmiş olsun sanada.. İğne ile büyüyor benim ki sadece
Aminnn inşallah canımmm :) Rabbim isteyen herkese Sağlıklı evladlar nasip etsin.. Sabır Edicez mutlu olmak için..allahım yardımcın olsun inşallah allah bize de gebişler sayfasını kurmayı nasip etsin canımm
arkadaşlar yağmuru mümkün olduğunca kendiniz toplayın daha etkili olurCanım benim üzülme kötü düşünme tabiki bende olsam öle düşünürüm kırılırım.Biz de nisana kadar zemzem suyu ile deniyelim.Nisana kadar olmazsa bi de nisan yağmuruyla yaparız
ok inş kendim toplicam nisandaarkadaşlar yağmuru mümkün olduğunca kendiniz toplayın daha etkili olur
ben burdayımmmmNerdesiniz kızlarrrrr
Bi Sen varsın zaten Kardeşlik.. Konuştuk ama hiç tanışmadık :))ben burdayımmmm
:))))))))))Bi Sen varsın zaten Kardeşlik.. Konuştuk ama hiç tanışmadık :))
Sökülmeyi Bekliyorum canımm.sen?nasıl gidiyor ? başladın mı herhangi tedaviye yoksa beklemede misin?
Katıl Cicişimmm..Sohbet çok guzel bende katılabilirmiyim.bu dualari zemzeme Okuyucam ınş.veren O nasip olur ins
Ümitsizliğe kapılmayın insanın olmadan inanası gelmiyor tabiki ama olunca herşey rüya gibi geliyor. İnşallah sizde çocuğunuzu benim gibi kucağınıza alırsınız. Size tavsiye olarak Ankada tüp bebek merkezindeki Gökhan ÇIRAGİL ismindeki doktoru öneriyorum öneri üzerine gittim Semihimize kavuştuk.Arkadaşlar bu aya kadar hep ümitliydim. Hep olur diyordum. Ama ümidimi tamamen kaybettim. Belki benden uzun süre bunun için uğraşanlar var ama sizlerden destek bekliyorum. Ümitsizlikten nasıl çıkıyorsunuz?
Haklısın ama insan bazen dertleşmeler birilerini arıyor ve bu derdi bilmeyen anlamıyor, ancak yaşayan bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?