yok iğnesiz yapıyoruzRabbim emeklerinizi boşa çıkarmasin .canım iğne kullanmadinmi tüpe başlamadan önce.benim saglikli yumurta oluşmadıgi için igneye baslicaz kasımda hayırlisiyla.bide tüp bebek masrafı ne kadar canım.
anladım canım saolasın hakkına hayırlısı inşyok iğnesiz yapıyoruz
natürel siklus
benimkiler iğne ile kalitesiz oldu hep
herkesin durumu farklı
bir önceki deneme bayağı geride kaldı
emin değilim
ama ilaçsız bi 5000 civarı birşey oluyordu
ilaçla 6000 civarı sanırım
sağol canım amin hepimiz için inşanladım canım saolasın hakkına hayırlısı inş
adet olabildin mi?Kızlar midem bulanıyorHele ki bişiler yersem daha çok bulanıyor çoook Kötü durum dayım offf
Adetime 9 gün var... Ben hiç bişi yiyemiyorummm .... Yediğim an midem bulanıyor offf.... Aç Geziyorum 3 gündür....adet olabildin mi?
benim de şu an 5 dak dır midem bulanıyor
çok karıştırdım ve abarttım yerken sanırım
misafir vardı da hehe
amaaaan inş güzel bir işarettir bu :)Adetime 9 gün var... Ben hiç bişi yiyemiyorummm .... Yediğim an midem bulanıyor offf.... Aç Geziyorum 3 gündür....
Sanmıyorum balım... Bugün iyiyim amaamaaaan inş güzel bir işarettir bu :)
Amin canımmm allah isteyen herkese nasip etsin... Bende Doktor dan Geldim arkadaşım için gittik ve hastanede bi Abla ile karşılaştık Hamile kalmış istemiyormuş,ablasına.yalvarıyormuş aldıralım diye.. Kadın da dayanamadı bizim yanımıza geldi SOHBET etmeye başladık... Abla; Kardeşim hamile ama bebeği istemiyor,aldıralım diye yalvarıyor üzülüyorum hamile kaldı diye Üzülüyor ağlıyor isteemiyor dedi.. Çok Üzüldüm Bebeği İstemiyen kadına Kendimi Anlattım Kadına.. Gidin hadi ağlatacaksınız beni..dedim Gittiler...Çok etkilendim bugün.. Düşündüm,durdum.. Allahımın da vardır bir bildiği... Bize Mesaj Veriyor ama Çözemiyoruz malesef.. İnşallah Rabbim Sanada Şifa verir...Arkadaşlar merhaba,
ben de bu sabah ağlayarak döndüm yine doktordan
Önümüzdeki ay laparoskopi yapılacak bana ,Pko,luyum ve ilaçlatedaviye cevap vermedim.Yumurtam büyüdü ama iğneyle bile çatlamadı kistik bi yapı var maalesef .
1 senedir kaç kere tahlil kaç kere ultrason ne umutlar ne hayal kırıklıklarıı yaşadım
Düşünmemeye çalışsam da bu sizin de bildiğiniz gibi imkansız .
Allah Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin kısa sürede.
lütfen yılmaArkadaşlar merhaba,
ben de bu sabah ağlayarak döndüm yine doktordan
Önümüzdeki ay laparoskopi yapılacak bana ,Pko,luyum ve ilaçlatedaviye cevap vermedim.Yumurtam büyüdü ama iğneyle bile çatlamadı kistik bi yapı var maalesef .
1 senedir kaç kere tahlil kaç kere ultrason ne umutlar ne hayal kırıklıklarıı yaşadım
Düşünmemeye çalışsam da bu sizin de bildiğiniz gibi imkansız .
Allah Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin kısa sürede.
Allah iyilik versin cnmSanmıyorum balım... Bugün iyiyim ama
Aminn inşallah...Allah iyilik versin cnm
aynen be dostumAKLIM DA DELI Sorular Evin İçinde Geziniyorum..
Gell içelim beraber... Tövbe tövbe Yani 75 lik alıp Dibini Sıyırasım geldi...aynen be dostum
bana da ver bi sigara
:)))))))))))))))))))))))))))))))Gell içelim beraber... Tövbe tövbe Yani 75 lik alıp Dibini Sıyırasım geldi...
İyi Gider... :) Bugün Hastanede bebişini İstemeyen bi Abla.vardıefkarlandım
bir de halil sezai çalıyor radyoda
evet diğer topiği de yazmışın çok üzüldümİyi Gider... :) Bugün Hastanede bebişini İstemeyen bi Abla.vardıçok Üzücü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?